spartan29gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Και ενα κουτι σοκοφρετες θα σου δινα!!! DEAL !! :P Πόρε τηλέφωνο να σε ξεσκαλώσω..στο στέλνω π.μ Εδώ θα δεις πως θα διορθώσεις τα Win για να βοοταρουν σε Ahci mode χωρίς επανεγκατάσταση. http://www.insomnia.gr/topic/429797-ahci-mode/page__view__findpost__p__4444143 PCIRootUID=0 Εγω ποτε θα σε παρω τηλ?????????
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 θελω να βαλω τα MAC OS X sto λαπτοπ μου το οποιο Ειναι το acer extensa 5220 me 2GB RAM kai καρτα γραφικων x3100 intel celeron .επισης ειχα επιχειριση να τα βαλω αλλα μου εβγαζε καπιο προβλημα στο boot ''still waiting root divice ετσι τα παρατησα και εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 . μηπως μπορειτε να βοηθησετε ωστε να τα βαλω σωστα?
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 θελω να βαλω τα MAC OS X sto λαπτοπ μου το οποιο Ειναι το acer extensa 5220 me 2GB RAM kai καρτα γραφικων x3100 intel celeron .επισης ειχα επιχειριση να τα βαλω αλλα μου εβγαζε καπιο προβλημα στο boot ''still waiting root divice ετσι τα παρατησα και εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 . μηπως μπορειτε να βοηθησετε ωστε να τα βαλω σωστα? Ποιον οδηγο ακολουθησες ; Και τι έκδοση πηγες να βαλεις ;
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 πηγα να βαλω τα iDeneb v1.3 (Mac OS X Leopard 10.5.5) και μου εμφανιζε αυτο το προβλημα..αλλα θελω να τα ξαναβαλω σωστα τι θα κανω? Ευχαριστω πολυ.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτά είναι .. άντε να φτιαχτουμε κ λίγο.. > http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=76&t=45268
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 φιλε αυτο παει για μενα? θα μπορουσες να με βοηθησεις θελω να τα βαλω..:/
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου έχω απαντήσει 2 σελίδες πριν οτι επεξεργαστές που δεν έχει χρησιμοποιήσει η Apple σε υλοποιήσεις της είναι ιδιαιτέρα δύστροποι στο hackint0sh και δεν αξίζει ο κόπος και ο χρόνος να ασχοληθείς με αυτό μιας και θα έχεις πολλά προβλήματα κ δεσμεύσεις.. Αν παρόλα αυτά θέλεις να δοκιμάσεις δες αν το εχει κάνει κανείς άλλος με τον επεξεργαστή σου κ πως,, Εγώ σε Amd το έκανα μια φορά κ το μετάνιωσα σε celeron ποτέ. Πάντως να ξέρεις ότι θέλεις modify mach_kernel
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη τα ξεχναω? οκ.. σε ευχαριστω παρα πολυ..!
basileios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μια ακόμα ερώτηση στον I5 που έχω το να βλέπω της 2 κάρτες γραφικών την μια την ati5770 και η άλλη απο CPU της intel γίνεται. Γιατί στα settings βλέπει μόνο την ατι
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όχι και δεν έχεις και κανένα λόγο η 5770 είναι πολύ καλύτερη από την HD 3000 την οποία καλό είναι να κλείσεις εντελώς από Bios να μην σου τρώει και μνήμη..
jannos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον παλιο amd μου παντως... απλα στο update επρεπε να κανει κανεις μια διαδικασια για να μην χαλασει η εγκατασταση.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον παλιο amd μου παντως... απλα στο update επρεπε να κανει κανεις μια διαδικασια για να μην χαλασει η εγκατασταση. Έπρεπε να περιμένεις κανένα μήνα να βγει το αντίστοιχο kernel και το αντίστοιχο sleepenabler και με μεγίστη προσοχή να μην κάνεις κανένα λάθος γιατί bye bye.. και αν τοποθετήσουμε κ όλο αυτό στο Lion άστα να πάνε.. και αν βάλουμε και τα ξαφνικά kernel panic που είναι αναπόφευκτα στους Amd ... ψηλά κ αγνάντευε..
spartan29gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια βοηθηστεμε,μετα απο μια απλη επανακινηση που εκανα,τωρα δεν μου βλεπει το λαιον σε κινγκστον εσεσντι 64 γιγα. Χωρις να κατλαβω τον λογο μου βγαζει μια παυλα πανω αριστερα,σαν να μην μπορει να μπουταρη,επιπλεον μεσα στο μπαιος ομως τον κινγκστον μου τον αναγνωριζει κανονικα,τι να κανω ?
darklordvader77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παίδες ενας φιλος θελει να βαλει Lion στο λαπτοπ του. Πηγα να το περασω σε φλασακι με Unibeast αλλα σκαλωνει το disk utility μου βγαζει error στο δικο μου macbook pro. Καμια βοηθεια?? Γιατι εχω να βαλω hackintosh απο εποχης Tiger.. υ.γ. δεν εχει snow leopard το laptop του
Προτεινόμενες αναρτήσεις