Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FORZA HORIZON 2     -> μεσα στο 2014

αν και το εχω γραψει εδω και πολυ καιρο, νομιζω τωρα ειναι η πρωτη φορα που κατι επισημο λεγεται...

συγκεκριμενα,

ultima_leakxdbxz.png

(διαβαστε και τι λεει ο adam baker, για εξτρα γελιο ;) )

οποτε μαγκες, ζητω ο ρουφιανος!!
intro1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

FORZA HORIZON 2     -> μεσα στο 2014

οποτε μαγκες, ζητω ο ρουφιανος!!

intro1.jpg

Μη μου πεις οτι αυτό είναι εικόνα απο game. Πραγματικά μη μου το πείς.

Ω Θεέ!

• Like 1
Δημοσ.

Στο fifa παταω να παιξω online friendly και μου βγαζει το μηνυμα "

Your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature

Εχω gold συνδρομη .Στο forum της EA βλεπω το εχουν και αλλοι ,ξερει κανεις τι ειναι ?

Τελικα οκ απλα ηθελε λιγο χρονο να ενεργοποιηθει στην ΕΑ γιατι εβαλα την gold συνδρομη οταν ειχα ανοιχτο το παιχνιδι .Εκλεισα το xbox το ξανανοιξα και επαιξα και online .Κολλημα το fifa στο online ειχα χρονια να παιξω ..

Μου εχει κανει εντυπωση παντως οτι δεν εχει επιλογη για close application ,παρα μονο παταω το xbox button και βγαινει στο home .Oταν δε ξανανοιξω την κονσολα το fifa φορτωνει στο κεντρικο παραθυρο μονο του σαν background process .

Δημοσ.

Έχω όλα τα Forza εκτός από horizon δεν έτυχε να το παίξω, αν σκάσει μύτη το 2 χαλαρή αγορά...και το Plants vs Zombies φαίνεται γαμάτο πολύ γέλιο.

Δημοσ.

Μη μου πεις οτι αυτό είναι εικόνα απο game. Πραγματικά μη μου το πείς.

Ω Θεέ!

χεχε οχι κι ετσι ρε συ. ειναι φωτογραφια απο αληθινο ultima gtr, ωστε να εχετε εικονα ποιος ειναι αυτος ο κατασκευαστης που ...ρουφιανεψε.

περα απο αυτο ομως, μπορεις ΣΙΓΟΥΡΑ να περιμενεις οτι στα γραφικα θα ειναι ενα τσικ πιο πανω απο το forza 5, αφου πολλοι κυκλοι θα απελευθερωθουν λογω των λιγο πιο απλοποιημενων physics.

αν δε, το πανε οπως την προηγουμενη φορα, και απο τελεια 60hz το κατεβασουνε σε τελεια 30 (που προσωπικα ΔΕΝ γουσταρω),

τοτε πολυ απλα για καθε ενα single frame θα υπαρχει διαθεσιμος πολυ περισσοτερος υπολογιστικος χρονος.

• Like 1
Δημοσ.

εντελως ξεχωριστο, εχει φτιαχτει εδω και χρονια δευτερη εταιρια (playground) η οποια το εχει αναλαβει

EDIT*******

ελα, τωρα που γυριζει..! σε 5-10 λεπτα θα το εχουν κατεβασει κι αυτο..

Δημοσ.

χεχε οχι κι ετσι ρε συ. ειναι φωτογραφια απο αληθινο ultima gtr, ωστε να εχετε εικονα ποιος ειναι αυτος ο κατασκευαστης που ...ρουφιανεψε.

περα απο αυτο ομως, μπορεις ΣΙΓΟΥΡΑ να περιμενεις οτι στα γραφικα θα ειναι ενα τσικ πιο πανω απο το forza 5, αφου πολλοι κυκλοι θα απελευθερωθουν λογω των λιγο πιο απλοποιημενων physics.

αν δε, το πανε οπως την προηγουμενη φορα, και απο τελεια 60hz το κατεβασουνε σε τελεια 30 (που προσωπικα ΔΕΝ γουσταρω),

τοτε πολυ απλα για καθε ενα single frame θα υπαρχει διαθεσιμος πολυ περισσοτερος υπολογιστικος χρονος.

Και όχι μόνο λόγω των physics... :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...