Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά είναι σαν να πας να κάτσεις σε καφετέρια αφού προηγουμένως έχεις αγοράσει από την διπλανή καφετέρια καφέ. Η αντιστοιχία είναι τραπεζάκι/καρέκλες - ομπρέλα/ξαπλώστρες. Τώρα σωστά κινήθηκες για να παραγγείλεις, κακώς σου ζήτησαν τον καφέ. Τι να πω... Λίγο περίεργη η αντίδραση τους...

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απαράδεκτο

οι χαλκιδικιώτες είναι γνωστοί για την βλαχιά και την φραγκοφονιά που τους διακατέχει , ειδικά σε θέματα τουρισμού όπου γίνονται αρχοντοχωριάτες .

Δημοσ.

Φταίμε και εμείς που με καινούρια γκόμενα σκορπάμε φράγκα στον κάθε τρακτεροκουδουνόβλαχο για να μην φανούμε "γύφτοι" μπροστά της...

Δημοσ.

Παιδια θα παω ιουλιο ΛΕΥΚΑΔΑ.

Θελω να ρωτισω που εχουν φτηνά δωμάτια για 5 μερες πχ. Οχι απαρετειτα στην πολη της λευκαδας απλα καπου οικονομικα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια θα παω ιουλιο ΛΕΥΚΑΔΑ.

Θελω να ρωτισω που εχουν φτηνά δωμάτια για 5 μερες πχ. Οχι απαρετειτα στην πολη της λευκαδας απλα καπου οικονομικα.

Ευχαριστω

Δεν θα σε βοηθήσω και πολύ στο ερώτημά σου, αλλά επειδή η Λευκάδα είναι σχετικά μεγάλο νησί, πες μου τι επιθυμείς από τις διακοπές σου (ηρεμία; clubing;). Το ποιο αποδοτικό πιστεύω είναι να βρεις 2-3 πιθανές τοποθεσίες για να μείνεις και πιστεύω θα βρεις φθηνά. Ειδικά Ιούλιο που δεν είναι high season(σε σχέση με τον Αύγουστο που βουλιάζει το νησί).

Δημοσ.

Δεν θα σε βοηθήσω και πολύ στο ερώτημά σου, αλλά επειδή η Λευκάδα είναι σχετικά μεγάλο νησί, πες μου τι επιθυμείς από τις διακοπές σου (ηρεμία; clubing;). Το ποιο αποδοτικό πιστεύω είναι να βρεις 2-3 πιθανές τοποθεσίες για να μείνεις και πιστεύω θα βρεις φθηνά. Ειδικά Ιούλιο που δεν είναι high season(σε σχέση με τον Αύγουστο που βουλιάζει το νησί).

Δεν εχω προβλημα.. απλα περισοτερο το οικονομικο με νιαζει.. ηρεμια clubbing.. το ιδιο μου κανει :)

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα.. απλα περισοτερο το οικονομικο με νιαζει.. ηρεμια clubbing.. το ιδιο μου κανει :)

Μην περιμένεις "clubbing" δυνατό στη Λευκάδα πάντως.

Απίστευτες παραλίες, καλό φαγητό κ.τλ... είναι αυτά που μπορεί να προσφέρει!

Δημοσ.

ειμαι χανια με 39 βαθμους

και εχει μονο ξεκωλες τουριστριες στο δρομο

οτι να ναι φορανε οι ξενες

Δημοσ.

ειμαι χανια με 39 βαθμους

και εχει μονο ξεκωλες τουριστριες στο δρομο

οτι να ναι φορανε οι ξενες

άμα είσαι Χανιά με 39 βαθμούς, με ξέκωλες τουρίστριες που φοράνε ότι να'ναι στον δρόμο και εσύ γράφεις στο insomnia τότε κάτι κάνεις λάθος

Δημοσ.

Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον site για φθηνές διακοπές και σκέφτομαι να το επισκεφθώ!Το site είναι αυτό: http://www.tsiakalos-rooms.gr. Έχει διανυκτέρευση από 15 ευρώ και έχω ψηθεί να πάω..Έχετε να μου προτείνετε κανένα αντίστοιχο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...