Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μείνει στο flying pig, βέβαια μείναμε μεγάλη παρέα, είχαμε δωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο. Καθαρό ήταν, πρωινό τα βασικά, οχι σουπερ ντουπερ wow αλλά κάτι τρώγαμε. Γενικά φθηνό, με τα απολύτως απαραίτητα.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α) Δεν υπάρχει χειρότερο value for money διαμονής από το Παρίσι.

Δεν έχω πάει Παρίσι, αλλά πιστεύω ότι το χειρότερο value for money είναι στη Ρώμη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω πάει Παρίσι, αλλά πιστεύω ότι το χειρότερο value for money είναι στη Ρώμη.

Αν μιλάμε μόνο για διαμονή,ναι.Να πέσεις σε περίοδο με events,στο ιστορικό κέντρο και τα 3* ξενοδοχεία θα βαράνε 300αρες περ ναίτ σε τρίκλινο.

Ένδυση-υπόδησή-φαγητό,στα ίδια με εμάς ή και ελαφρώς πιο τσιμπημένες οι τιμές.Τα μαγαζιά στους δρόμους γύρω απο την Piazza del Popolo,για κάποιο λόγο μου θύμιζαν έντονα την Ερμού.

Δημοσ.

Είναι ντέρμπυ, έχεις δίκιο. Το πρόβλημα της Ρώμης είναι το ίδιο με της Αθήνας, δεν υπάρχει σοβαρή ποικιλία ξενοδοχείων μοιρασμένων στην πόλη. Στο φυσιολογικό εύρος τιμών είναι όλα κοντά στον βρωμερό σταθμό και όσο απομακρύνεσαι, οι τιμές ανεβαίνουν.

Δημοσ.

Τι εννοειτε με το "φυσιολογικο εύρος τιμων" ? (για ενα δικλινο, καθαρο και σε σχετικα κεντρικο σημειο/ευκολη προσβαση σε μετρο)

Δημοσ.

Σκεφτόμαστε να πάμε με την κοπέλα μου 3 Ιανουαρίου για κανα 4-5 μέρες σε μια απο τις παρακατω χώρες. Τι θα προτείνατε εσεις;;

Ρωμη vs Βουδαπέστη vs Παρίσι

(Οποιαδήποτε άλλη πρόταση για ενα ζευγάρι, δεκτή!)

Δημοσ.

Σκεφτόμαστε να πάμε με την κοπέλα μου 3 Ιανουαρίου για κανα 4-5 μέρες σε μια απο τις παρακατω χώρες. Τι θα προτείνατε εσεις;;

Ρωμη vs Βουδαπέστη vs Παρίσι

(Οποιαδήποτε άλλη πρόταση για ενα ζευγάρι, δεκτή!)

[GeographyNaziMode On]

Οι Ρώμη, Βουδαπέστη και Παρίσι δεν είναι χώρες, είναι πόλεις. Οι αντίστοιχες χώρες είναι οι Ιταλία, Ουγγαρία και Γαλλία.

[GeographyNaziMode Off]

Ξαναλέω ότι δεν έχω πάει Παρίσι, γι' αυτό θα σου πω για τις άλλες δύο.

Η Ρώμη είναι εντελώς off-season την περίοδο που αναφέρεις. Όχι ότι δεν έχει πράγματα να δεις. Απλά η Ρώμη έχει αρκετό περπάτημα και τον Ιανουάριο κάνει πολύ κρύο. Δεν θα την ευχαριστηθείτε. Η καλύτεροι μήνες για Ρώμη είναι οι Μαΐος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύ ζέστη, αλλά οι τιμές των ξενοδοχείων είναι στα ουράνια.

Βουδαπέστη είναι πιο χειμωνιάτικος προορισμός, αλλά έχει και περισσότερο κρύο. Είχα πάει πέρισυ τον Οκτώβριο και δεν μπορούσαμε να σταθούμε. Πιστέυω ότι 5 μέρες για Βουδαπέστη είναι πολλές. Οι 4 είναι μια χαρά.

Αν θέλεις εναλλακτικούς προορισμούς για την περίοδο που αναφέρεις, προτείνω Πράγα και Βιέννη.

Δημοσ.

Βουδαπέστη πολύ πίκρα. Πολύ γκρί, πολλά κατάλοιπα κομμουνισμού, και το 2011 που πήγα εγώ (χριστούγεννα) πολύ νέκρα. Τις γιορτές τις γιορτάζουν οικογενειακά οι Ούγγροι και λέγοντας οικογενειακά δεν βγαίνουν καν απο το σπίτι τους. 5 μέρες με τίποτα. Πάρα πολλές.

Το Παρίσι είναι Παρίσι. Προφανώς θα σου βγει ο κούκος αηδόνι, αλλά ειναι Παρίσι.

Ρώμη δεν έχω πάει, και δεν θα πήγαινα χειμερινή περίοδο.

Βιέννη όπως λέει και ο Λούσιφερ πολύ τουρίστας και παλιότερα πολύ Έλληνας τουρίστας. Σπαστικά πολύ όμως, ένιωθα λες και έβγαινα βόλτα στην Τσιμισκή. Τώρα που δεν ρέει και τόσο το χρήμα μπορεί να ειναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Έχει να σου προτείνει και ένα γαμάτο μέρος για φαί ο Λουσι.

Πράγα θα ήταν μια καλή και φθηνή λύση αλλά και πάλι όχι 5 μέρες, είναι πάρα πολλές.

Δημοσ.

1000 σχέδια έχω αλλάξει απο τότε, αλλιώς θα σε έστελνα.

Τελικά Φρανκφούρτη Λονδίνο για χριστουγεννα πρωτοχρονια αντίστοιχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...