nikospapadopoulos33 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δες εδώ για ξενοδοχεία στην Ανδρο, και προτείνω το Andros Holiday Hotel, είναι 62€ για 3ημέρες και με πρωϊνό! Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες στείλε inbox!
eaglej Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μήπως γνωρίζει κανένας πόσο κοστίζει η ενοικίαση ποδηλάτων στην Σκιάθο και από πού να νοικιάσω??
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πείτε μου την αλήθεια, πόσο χάλια μπορεί να είναι η Νάξος για 15αυγουστο με παρέα;
moumias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 χανια θα ειμαι δεκαπενταυγουστο..αγια μαρινα συγκεκκριμενα αλλα μαλλον θα το γυρισω ολο το νησι...λοιπον θελω πληροφοριες για το τι να δω και κανενα καλο πανηγυρι καποιας παναγιας στις 15..!!
makisperama Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλησπέρα σας Θέλω να μου πείτε γνώμες για φθηνές διακοπές ή κοντά στην Αθήνα η σε κοντινά νησιά!!!
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εξέτασε και το ενδεχόμενο να μη πας διακοπές, δεν είναι και υποχρεωτικό! (Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά αν σκέφτεσαι να πιείς μια μπύρα ακόμα πχ στην παραλία ίσως περάσεις καλύτερα εκεί που είσαι με τα ίδια χρήματα!)
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τι εννοεις φθηνες? Ποσα λεφτα για ποσες μερες?
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εξέτασε και το ενδεχόμενο να μη πας διακοπές, δεν είναι και υποχρεωτικό! (Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά αν σκέφτεσαι να πιείς μια μπύρα ακόμα πχ στην παραλία ίσως περάσεις καλύτερα εκεί που είσαι με τα ίδια χρήματα!) καραυποχρεωτικο ειναι τουλαχιστον για μενα και πολλους σαν εμενα οταν περνας ενα χρονο σκατα 6-7 μερες κανουν πολυ καλο στην ψυχολογια σου 2
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καραυποχρεωτικο ειναι τουλαχιστον για μενα και πολλους σαν εμενα οταν περνας ενα χρονο σκατα 6-7 μερες κανουν πολυ καλο στην ψυχολογια σου Οκ ναι, σίγουρα ο καθένας το βλέπει διαφορετικά
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οκ ναι, σίγουρα ο καθένας το βλέπει διαφορετικά κοιτα αν περνας καλα η εστο ξεσκας που και που οκ αν ομως τρως ολοι την πιεση ενα χρονο τοτε θες διακοπες 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 κοιτα αν περνας καλα η εστο ξεσκας που και που οκ αν ομως τρως ολοι την πιεση ενα χρονο τοτε θες διακοπες Σίγουρα, απλά κάνω και μια πρόταση να κάνεις "διακοπές" στην πόλη σου! Ξέρεις πόσο ωραία μπορείς να περάσεις και πόσα ωραία μέρη έχει η κάθε πόλη μέσα στην ίδια την πόλη ή πολύ κοντά της, που απλά δε τους δίνουμε σημασία τον υπόλοιπο χρόνο λόγω δουλειάς κλπ? Με λίγα χρήματα και καλή παρέα μπορείς να περάσεις σούπερ
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σίγουρα, απλά κάνω και μια πρόταση να κάνεις "διακοπές" στην πόλη σου! Ξέρεις πόσο ωραία μπορείς να περάσεις και πόσα ωραία μέρη έχει η κάθε πόλη μέσα στην ίδια την πόλη ή πολύ κοντά της, που απλά δε τους δίνουμε σημασία τον υπόλοιπο χρόνο λόγω δουλειάς κλπ? Με λίγα χρήματα και καλή παρέα μπορείς να περάσεις σούπερ βασικα ρε για ενα μπανιο πας και θες 20 ευρω, αλλα δεν παιζει και παρεα ο κολητος μου ειναι ηγουμενιτσα
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 βασικα ρε για ενα μπανιο πας και θες 20 ευρω, αλλα δεν παιζει και παρεα ο κολητος μου ειναι ηγουμενιτσα Ε φαντάσου τώρα να βάλεις μετακινήσεις, αυτοκίνητα, πλοία, ύπνο, φαγητό, διασκέδαση...άστα να πάνε, δεν υπάρχουν φτηνές διακοπές! (Νομίζω ότι πήραμε το τόπικ του φίλου μονότερμα όμως και δεν του έχουμε πει ούτε ένα μέρος... ) ΥΓ έχασα το τόπικ προς στιγμήν! 1
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ε φαντάσου τώρα να βάλεις μετακινήσεις, αυτοκίνητα, πλοία, ύπνο, φαγητό, διασκέδαση...άστα να πάνε, δεν υπάρχουν φτηνές διακοπές! (Νομίζω ότι πήραμε το τόπικ του φίλου μονότερμα όμως και δεν του έχουμε πει ούτε ένα μέρος... ) ΥΓ έχασα το τόπικ προς στιγμήν! αν εχεις φιλο για τσαμπα σπιτι εχεις μονο εισητηρια και φαι, αν δεν εχεις υπαρχουν πακετα 3-5 μερες με 150-200 ευρω all inclusive
Προτεινόμενες αναρτήσεις