Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

. Πιστεύεις ότι δεν αξίζει? Btw γενικότερα δε βαριέμαι εύκολα. :P

Κι εγώ πιστεύω ότι 9 μέρες είναι πάρα πολλές και όντως σε 4 μέρες προλαβαίνεις να τα δεις όλα αν έχεις όρεξη και πας για να τη ζήσεις την πόλη κι όχι για ξεκούραστες διακοπές. Κι εγώ δεν ξέρω κάτι εκεί γύρω να σου προτείνω, αλλά πιστεύω ότι ο χρόνος σου είναι υπεραρκετός για να δεις και μία ακόμα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πχ ΒΙέννη. Εγώ σε 10 μέρες είχα κάνει τουρ Βουδαπέστη, Βιέννη, Πράγα και πρόλαβα να δω αρκετά πράγματα σε όλες. Πράγα όχι και τόσο πολλά γιατί είχα ήδη κούραση από τις άλλες 2, αλλά νομίζω ότι σε 9 μέρες προλαβαίνεις να δεις και Βουδαπέστη και Βιέννη!

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Αυτό το είδα κι εγώ. Απλά αναρωτιόμουν αν καποιος έχει πάει πέρυσι για να μου πει πώς ήταν. Επίσης, έχετε να προτείνερε καμιά ωραία πόλη γύρω απ το Στρασβούργο για μονοήμερο - διήμερο;

Colmar και Χαϊδελβέργη αξίζουν.
Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Σκέφτομαι να φύγω το άλλο ΣΚ για μονοήμερη - διήμερη ( ανάλογως και την δουλειά που θα έχω ) και να πεταχτώ από Αθήνα κάπου κοντά ώστε να αλλάξω λίγο παραστάσεις.

Σκέφτομαι για Ναύπλιο μέχρι στιγμής.

Δεν με ενδιαφέρουν και πολλά - να έχει 2-3 μαγαζιά να πιω κάνα ποτάκι και 1-2 ταβέρνες για να διαλέξω που θα φάω τις μέρες που θα μείνω εκεί.

Κάποια πρόταση?

Δημοσ.

ενα ολιγοημερο ταξιδακι απο 1 ιανουαριου ως 4 ψαχνουμε με τη γυναικα,θελουμε εξωτερικο η ελλαδα,για εσωτερικο χωρις αμαξι κοιταμε ζαγοροχωρια η γιαννενα,βασικα καπου χιονισμενα,το καλυτερο μερος να μεινεις εκει θελουμε! για εξωτερικο μια σχετικα φθηνη λυση αλλα οχι μαπα!!

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Σκέφτομαι να φύγω το άλλο ΣΚ για μονοήμερη - διήμερη ( ανάλογως και την δουλειά που θα έχω ) και να πεταχτώ από Αθήνα κάπου κοντά ώστε να αλλάξω λίγο παραστάσεις.

Σκέφτομαι για Ναύπλιο μέχρι στιγμής.

Δεν με ενδιαφέρουν και πολλά - να έχει 2-3 μαγαζιά να πιω κάνα ποτάκι και 1-2 ταβέρνες για να διαλέξω που θα φάω τις μέρες που θα μείνω εκεί.

Κάποια πρόταση?

Εάν δεν έχεις πάει, θα είναι super!

Να εύχεσαι βέβαια, να μην έχει τον καιρό που έχει τις τελευταίες ώρες!

Δημοσ.

ενα ολιγοημερο ταξιδακι απο 1 ιανουαριου ως 4 ψαχνουμε με τη γυναικα,θελουμε εξωτερικο η ελλαδα,για εσωτερικο χωρις αμαξι κοιταμε ζαγοροχωρια η γιαννενα,βασικα καπου χιονισμενα,το καλυτερο μερος να μεινεις εκει θελουμε! για εξωτερικο μια σχετικα φθηνη λυση αλλα οχι μαπα!!

Πιο πολλές πιθανότητες για χιόνι θα έχετε αν πάτε Μέτσοβο - Ανήλιο και μετά Ζαγόρια. Ξενοδοχεία και ξενώνες έχει πάρα πολλά και αξιόλογα.

Στο Ανήλιο δες το Grand forest, καινούργιο, ήσυχο, απομονωμένο σχεδόν και όμορφο.

(τώρα είδα ότι γράφεις χωρίς αμάξι, πως σκέφτεστε να πάτε ζαγόρια πχ;)

Δημοσ.

Ας ρωτήσω κι εδώ εκτός από τις μικρές απορίες :)

Για πόση παράκαμψη μιλάμε (κυρίως χρονικά) αν περάσω από Φάρσαλα ενώ θέλω να πάω από Πειραιά Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους (αν και μπορεί να έχει ξανά συζητηθεί) θα πάω ένα τετραήμερο Ρώμη (3 Διανυκτερεύσεις).

Τι να προλαβαίνω να δω σε τρεις ημέρες και το κυριότερο τι είναι οικονομικότερο απο όλα όσα θα "πρέπει" να δώ??

Το λέω γιατί είδα κάτι ακριβές τιμές σε μουσεία κτλ.....

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη....

Thnaks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλουν να κλείσουν κάτι φίλοι 4ήμερο 25η Μαρτίου. Είναι μεταξύ Βερολίνου, Γενεύης, Βουδαπέστης (το ξέρω, δε συγκρίνονται σαν επιλογές αλλά τους τα πρότεινε ένα ταξιδιωτικό).

Δεδομένου ότι τότε πέφτει το Καθολικό Πάσχα, τι προτείνετε ώστε να τους προτείνω (και να ακολουθήσω και γω)?

Το φοβάμαι ότι θα είναι νέκρα γιατί τέτοιες γιορτές τις περνάνε σπίτι στη κεντρική-βόρεια ευρώπη και δε βγαίνουν.

Επεξ/σία από ribo7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...