Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή στη βόρεια Εύβοια έχει φυτοπλαγκτόν

Ποσο βορεια ?

Προς κεντρο και κατω παιζει καμια καλη παραλια ρηχη για παιδια και χωρις τσουχτρες ?

Γενικα ψαχνω κατι ησυχο φθηνο με καλη θαλασσα κοντα στην Αθηνα  (οχι Κορινθιακο γιατι εχει γεμισει τσουχτρες)

Δημοσ.

Αγαπημένοι μου ινσομνιαξ, έχει κανείς εμπειρία με τρίγωνα Πανοράματος σε χειραποσκευή/έλεγχο αεροδρομίου;

• Like 1
Δημοσ.

Σύβοτα ή Πάργα ειναι καλυτερα για 3-4 μερες?

Οχι ξενυχτια κλπ, ουτε beach bars

Ομπρελιτσα, ψυγειακι, κλπ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε κανένα από τα 2. Κατέβα λίγο παρακάτω, προς Πρέβεζα, Κανάλι, Μονολίθι, Μύτικα, Βράχο. Πολύ πιο φθηνά, καλύτερη θάλασσα (κατ' εμέ), καλύτερος (ντόπιος) κόσμος και μαγαζάτορες που σέβονται περισσότερο τα χρήματά σου.

Δημοσ.

Προς τα κάτω δεν έχω άποψη, πάντως η Πάργα είναι αντικειμενικά ομορφότερη από τα τραγικά Σύβοτα.

Στις παραλίες συμβαίνει το αντίθετο βέβαια,όμως είναι μικρές οι αποστάσεις και μπορείς να πας παντού.

• Like 1
Δημοσ.

Πάργα και μην ξεχάσεις να περάσεις από Motleys. Επίσης καραβάκι και Παξοί Αντιπαξοι για την φανταστική παραλία της Γαλάζιας λίμνης

Δημοσ.

Προς τα κάτω δεν έχω άποψη, πάντως η Πάργα είναι αντικειμενικά ομορφότερη από τα τραγικά Σύβοτα.

Στις παραλίες συμβαίνει το αντίθετο βέβαια,όμως είναι μικρές οι αποστάσεις και μπορείς να πας παντού.

+ 1

Δημοσ.

Σύβοτα ή Πάργα ειναι καλυτερα για 3-4 μερες?

Οχι ξενυχτια κλπ, ουτε beach bars

Ομπρελιτσα, ψυγειακι, κλπ

Βράχο θα πας, θα κανεις και καμια βουτια Αλωνάκι-Όρμο Οδυσσέα (απόσταση 5 λεπτά).

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχουμε κανέναν οδηγό επιβίωσης για Χανιά; θα μένω για 6 μέρες στο καλαμάκι που είναι 6km μακριά οπότε θα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά ΚΤΕΛ και μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...