xrhstosiak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ναξο στο κάμπινγκ του Μαραγκα ... εχει τα παντα και εισαι διπλα σε πολυ καλη θάλασσα 1
someone- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αυτή τη στιγμή στη βόρεια Εύβοια έχει φυτοπλαγκτόνσώθηκα από γκρίνια αδερφέ.
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αυτή τη στιγμή στη βόρεια Εύβοια έχει φυτοπλαγκτόν Ποσο βορεια ? Προς κεντρο και κατω παιζει καμια καλη παραλια ρηχη για παιδια και χωρις τσουχτρες ? Γενικα ψαχνω κατι ησυχο φθηνο με καλη θαλασσα κοντα στην Αθηνα (οχι Κορινθιακο γιατι εχει γεμισει τσουχτρες)
Garnele Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αγαπημένοι μου ινσομνιαξ, έχει κανείς εμπειρία με τρίγωνα Πανοράματος σε χειραποσκευή/έλεγχο αεροδρομίου; 1
d_gkal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σύβοτα ή Πάργα ειναι καλυτερα για 3-4 μερες? Οχι ξενυχτια κλπ, ουτε beach bars Ομπρελιτσα, ψυγειακι, κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σε κανένα από τα 2. Κατέβα λίγο παρακάτω, προς Πρέβεζα, Κανάλι, Μονολίθι, Μύτικα, Βράχο. Πολύ πιο φθηνά, καλύτερη θάλασσα (κατ' εμέ), καλύτερος (ντόπιος) κόσμος και μαγαζάτορες που σέβονται περισσότερο τα χρήματά σου.
djuan1988 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Προς τα κάτω δεν έχω άποψη, πάντως η Πάργα είναι αντικειμενικά ομορφότερη από τα τραγικά Σύβοτα. Στις παραλίες συμβαίνει το αντίθετο βέβαια,όμως είναι μικρές οι αποστάσεις και μπορείς να πας παντού. 1
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Πάργα και μην ξεχάσεις να περάσεις από Motleys. Επίσης καραβάκι και Παξοί Αντιπαξοι για την φανταστική παραλία της Γαλάζιας λίμνης
@sterios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 @Garnele Κανένα πρόβλημα σε πολλές πτήσεις, αλλά θα έλεγα ότι είναι σε ποιον θα πέσεις ... 1
adminaros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Προς τα κάτω δεν έχω άποψη, πάντως η Πάργα είναι αντικειμενικά ομορφότερη από τα τραγικά Σύβοτα. Στις παραλίες συμβαίνει το αντίθετο βέβαια,όμως είναι μικρές οι αποστάσεις και μπορείς να πας παντού. + 1
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Σύβοτα ή Πάργα ειναι καλυτερα για 3-4 μερες? Οχι ξενυχτια κλπ, ουτε beach bars Ομπρελιτσα, ψυγειακι, κλπ Βράχο θα πας, θα κανεις και καμια βουτια Αλωνάκι-Όρμο Οδυσσέα (απόσταση 5 λεπτά).
Lecter D Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Έχουμε κανέναν οδηγό επιβίωσης για Χανιά; θα μένω για 6 μέρες στο καλαμάκι που είναι 6km μακριά οπότε θα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά ΚΤΕΛ και μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη...
Tind Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλημερα. Για Καλαμακι αστικο http://chaniabus.gr/#main, για πιο μακρια το κτελ http://www.e-ktel.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις