Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεος δηλαδη, επειδη δεν σου αρεσε εσενα το λες και κωλονησι?

Απο τις καλυτερες διακοπες ειχα κανει εκει. Αν μπορειτε κλειστε 5 βραδιες για να το απολαυσετε περισσοτερο.

Θα σου αντιστρέψω την ερώτηση.

Ελέος δηλαδή, επειδή εσύ πέρασες καλά, δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη;

Πίστεψέ με, υπάρχουν πολύ ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχω εμπειρια φιλε μου. ας πει καποιος που εχει γυρισει τη βορεια ευβοια, θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. εχω ακουστα για δυσκολους δρομους που οδηγουν σε καταπληκτικες παραλιες για ελευθερο καμπινγκ.

Βόρεια Εύβοια πηγαίνω από παιδι με τους γονείς μου και συνεχίζω ακομη και τώρα στα 40 μου. Στο Πευκί πολύ κοντά σε Ιστιαία, ψαροχώρι με πολλές οικογένειες το καλοκαίρι. Φτηνα δωματια και φαγητό ιδανικο για οικονομικες διακοπες και ηρεμια. Κοντα ειναι και τα Ελληνικα με μια πολυ ωραια ανοργανωτη παραλια . 

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις τις παραλίες που είναι φανταστικές δε μου άρεσε τίποτα άλλο κι εμένα. Το κακό όμως με τις παραλίες είναι ότι είναι στην άλλη πλευρά του νησιού και πρεπει να κάνεις κάθε μέρα πολλά χιλιόμετρα για να πας και με μεγάλη κίνηση. Οπότε ούτε κι εγώ θα ξαναπήγαινα πάρα μόνο για τους Εγκρεμνους οι οποίοι νομίζω καταστράφηκαν από το σεισμό. (η καλύτερη παραλία που έχω πάει ποτέ)

Τρεις παραλίες είναι όλες κι όλες που αξίζουν: οι Εγκρεμνοί (με πολύ δύσκολη πρόσβαση, εκτός αν πας με το καραβάκι), το Πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα. Τραγικά λίγες για ένα τόσο μεγάλο νήσι. Επίσης, και οι τρείς είναι από τη δυτική πλευρά του νησιού, οι παραλίες στην ανατολική πλευρά δεν βλέπονται. Έβλεπα τον κόσμο να βουτάει και απορούσα.

Πολλές και μεγάλες αποστάσεις, χάλια οδικό δίκτυο, πολύ οδήγηση πάνω στο βουνό και γενικά πολύ λίγα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι σε νησί. Αν συνυπολογίσεις και το ότι δεν έχει τίποτα το αξιόλογο να δεις (εκτός από τους καταρράκτες, οι οποίοι από τον πολύ κόσμο είχαν γίνει βούρκος όταν πήγα) μπορείς να καταλάβεις για πιο λόγο μισώ αυτό το μέρος. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ υπερκτιμημένη η Λευκάδα.

Δημοσ.

Είμαστε και εμείς μεταξύ των δύο προορισμών, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τα ακτοπλοικά για Σκόπελο; Πόσο κοστίζουν, κάθε πότε έχει τιμές;

Καλυτερα ξανασκεψου το . 

Πηγαινω σχεδον καθε χρονο γιατι εχω κολλητο με σπιτι αλλα:

Ακτοπλοϊκα απο Αγ. Κωνσταντίνο ειναι 3 ατομα + αμαξι 300 ευρω ή 2 άτομα +μηχανη 140. Πολλα λεφτα αλλα η επόμενη λύση ειναι Βολος με τα ιδια περιπου λεφτα . Περυσι η Anes ειχε βαλει δρομολογιο απο Γλυφα με πολυ λιγοτερα λεφτα αλλα φετος το κοψανε δεν ξερω γιατι . 

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προτάσεις για παραλίες και καλά εστιατόρια στην Κεφαλονιά θα ήθελα παρακαλώ για οικογένεια με μικρά παιδάκια...

Δημοσ.

ΠΑιδια καποια προταση για καφε, ποτο νορις, Μοναστηρακι και περιξ (εκτος των couleur locale kai 360 που ειναι καλα αλλα με πολυκοσμια).

Δημοσ.

... Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ υπερκτιμημένη η Λευκάδα.

Κανεις δεν την βάζει σε ίδιο τσουβάλι με Ζάκυνθο, Κέρκυρα κτλ

Δημοσ.

ΠΑιδια καποια προταση για καφε, ποτο νορις, Μοναστηρακι και περιξ (εκτος των couleur locale kai 360 που ειναι καλα αλλα με πολυκοσμια).

Στο ΤΑΥ και να δοκιμασετε απ'τα signature cocktails που εχουν (ανα μερικους μηνες τα αλλαζουν, πριν κατι βδομαδες η θεματολογια τους ηταν ονοματα διαφορων πολεων κυριως της Ευρωπης. Δοκιμασα το Budapest και ηταν εξαιρετικο.)
  • Like 3
Δημοσ.

six dogs;

• Like 1
Δημοσ.

six dogs;

Φαινεται πολυ καλο και θα παμε σιγουρα.

Πλατεια αγιας ειρηνης να υποθεσω?

ΚΑτι αντιστοιχο κοντα η εστω καπου με σχετικα ευκολη προσβαση (εκτος αυτ/του).

• Moderators
Δημοσ.

Φαινεται πολυ καλο και θα παμε σιγουρα.

Πλατεια αγιας ειρηνης να υποθεσω?

ΚΑτι αντιστοιχο κοντα η εστω καπου με σχετικα ευκολη προσβαση (εκτος αυτ/του).

To Clumsies στην Πραξιτελους ειναι αρκετα καλο και δεδομενης της εποχης παιζει και να βρειτε. Και εκει πιο διπλα εχει ανοιξει ενα πολυ ωραιο, δε θυμαμαι ονομα αλλα εχει κατι πουλια για ντεκορ, στην πλατεια Αγιων Θεοδωρων. Και το SQ τρωγεται αλλα ως τελευταια επιλογη. Στο τριγωνο Αιολου/Πραξιτελους/Ευριπιδου το τελευταιο.

Δημοσ.

διαβαζω το μηνυμα λεω θα του πω το ΤΑΦ βλεπω πιο κατω το ειπαν, λεω θα του πω το six dogs τα ιδια, λεω θα πω αγια ειρηνη, κλαμσις γκρρρρ! οποτε θα ανεβω λιγο πιο πανω και θα πω τα διαφορα μαγαζια στην κολοκοτρωνη π.χ. drunk sinatra
Δημοσ.

διαβαζω το μηνυμα λεω θα του πω το ΤΑΦ βλεπω πιο κατω το ειπαν, λεω θα του πω το six dogs τα ιδια, λεω θα πω αγια ειρηνη, κλαμσις γκρρρρ! οποτε θα ανεβω λιγο πιο πανω και θα πω τα διαφορα μαγαζια στην κολοκοτρωνη π.χ. drunk sinatra

Φιλε οταν λες ΤΑΦ ποιο εννοεις?

Ευχαριστω τους υπολοιπους για τις αλλες προτασεις,κυριως το clumsies το ειχα ακουσει και μαλλον θα παμε και εκει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για πιο πάνω στη Κλειτίου υπάρχει και το καταπληκτικό baba au rum που είναι και πολυβραβευμένο.

Δημοσ.

Καλυτερα ξανασκεψου το .

Πηγαινω σχεδον καθε χρονο γιατι εχω κολλητο με σπιτι αλλα:

Ακτοπλοϊκα απο Αγ. Κωνσταντίνο ειναι 3 ατομα + αμαξι 300 ευρω ή 2 άτομα +μηχανη 140. Πολλα λεφτα αλλα η επόμενη λύση ειναι Βολος με τα ιδια περιπου λεφτα . Περυσι η Anes ειχε βαλει δρομολογιο απο Γλυφα με πολυ λιγοτερα λεφτα αλλα φετος το κοψανε δεν ξερω γιατι .

Εχει και λιμανι στο Μαντουδι Ευβοιας για Σκοπελο-Σκιαθο με 30 η 35 πηγαινε-ελα το ατομο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...