Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επεξεργαστης   και   λαπτοπ   ειναι   ηδη   κρατημενα   απο  τα   5   πρωτα   λεπτα!!!

Μην   στελνετε   αλλα   μηνυματα!!!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να το δωσω ετσι στη φόρα αλλά.....

εχω κωδικό για αγορες απο το ηλεκτρονικό καταστημα του κωτσοβολου που ληγει αυριο.

Η εκπτωση ειναι αναλογα με το προϊόν και ειναι μεχρι 30%.

Αααααν κάποιος το θελει στελνει pm να τον δώσω.

Edit: Οκ δωθηκε!

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από εκαθάριση μαζεύτηκαν 108 θήκες για CD. Καμία δεν είναι σπασμένη ή ραγισμένη, αυτές πήγαν ήδη στην ανακύκλωση. Επίσης καμία δεν έχει εσωτερικά χαρτιά και ετικέτες. Οι περισσότερες είναι με τη μαύρη υποδοχή για το δίσκο, υπάρχουν όμως και μερικές με διάφανη, μερικές με άσπρη και 2-3 για διπλά cd.

Είναι σε 3 σακούλες των 36 θηκών έκαστη. Όποιος θέλει περνάει από το Γαλάτσι και πέρνει όσες σακούλες θέλει, σε λίγες μέρες θα πάνε ανακύκλωση. Υπάρχει δυνατότητα να φέρω και μια σακούλα στη Νερατζιώτισα αν κάποιος βολεύεται με το τρένο.

Επικοινωνία με pm

Δημοσ.

Κωδικος απο το myshoe.gr..Ισχυει για 2 ωρες ακομα.

Πριν μια ωρα μου το πεταξε όταν εκανα εγγραφη στο newsletter αλλά δε βρηκα κατι να μου αρεσει.

Ο πρωτος με pm

Δημοσ.

Κωδικος απο το myshoe.gr..Ισχυει για 2 ωρες ακομα.

Πριν μια ωρα μου το πεταξε όταν εκανα εγγραφη στο newsletter αλλά δε βρηκα κατι να μου αρεσει.

Ο πρωτος με pm

Μαίρη, μήπως το voucher είναι προσωπικό (στο συνδέει με το λογαριασμό σου στο site)...;
Δημοσ.

Μαίρη, μήπως το voucher είναι προσωπικό (στο συνδέει με το λογαριασμό σου στο site)...;

Δε ξερω καθολου...αλλά δε νομιζω.Σαν επισκεπτης ειμαι στο σάιτ και στο καλάθι εχει βαλει απο μονο του τον κωδικό.

Σκεφτηκα να γραψω τον κωδικο στις προσφορες αλλά δε ξερω αν ειναι για ενα μονο ατομο ή μπορει και να το χρησιμοποιήσουν και άλλοι.

Δημοσ.

15 Θήκες DVD από παιχνίδια/Ταινίες.
Όλες σε καλή κατάσταση (εκτός αν μου ξέφυγε καμία)

Είμαι Αθήνα - Αγ. Δημήτριος/Άλιμος (λεωφόρος Βουλιαγμένης, κοντά στο Μετρό)

Μετακινούμε συχνά μέχρι το Μαρούσι.

post-114460-0-15612400-1363004471_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...