Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις log in στο σάιτ του χμποχ ;)  Δεν πάει πουθενά το προφίλ.

Επειδη τωρα δεν προλαβαινω αν ειναι θα δοκιμασω αργοτερα, αν δεν το ξεχασω δηλαδη.

Αλλα μιας και ειπες οτι δεν παει πουθενα ολα good. :D

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω σπάσει τα νεύρα μου,ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε το νέο dashlaunch 3.05 .To έχω κάνει copy το τρέχω απο,το δίσκο αλλά δεν μου κάνει install.

Δημοσ.

Mια ερωτησουλα κ εγω! Επειδη ισως ψαχτω με το Xbox 360 ,να το αγορασω καινουριο ας πουμε.
Σκεφτομαι να παρω αυτο με τα 250 GB σκληρο δισκο. Ειναι εφικτο να παιρνω παιχνιδια απο το dvd club , να τα αντιγραφω στον δισκο καπως και να παιζω μετα δια παντος ? αν οχι με ποια προυπόθεση θα παιξει ,με hack ?  Επισης απ οτι καταλαβα εχει κατι σαν "store" το χ-βοχ οπως και το playstation, αυτο με τους ποντους πχ που πουλαει το πλαισιο 10 ευρω ( http://tinyurl.com/beeu56r ) τι ειναι; Μπορεις να αγοραζεις παιχνιδια δλδ σα το steam ενα πραμα ;

-ευχαριστω !!!! -

Δημοσ.

Ναι πρεπει να το κανεις rgh για να σου παιζει "αντιγραφα των παιχνιδιων σου" επισης υπαρχει το xbox live σαν το steam που μπορεις να αγορασεις εκατονταδες παιχνιδια.Ομως αν σπασεις την κονσολα σου τοτε πιθανα να φας ban απο το xbox live.Δηλαδη εαν την σπασεις ουσιαστικα θα χασεις το Online κομματι της.

Δημοσ.

αν ισχυουν οσα γραφονται τοτε μεχρι τελος χρονου θα βγει νεο xbox+ps4.αρα παρε μεταχειρισμενο ή τιποτα αλλο.

---------------------------

κατι αλλο ισχυει ακομη οτι παιχνιδια αντιγραφεις μονο με το liteon ihas 12x rev.B ???!

ενα asus δεν δουλευει πια ?

απαραδεκτες τιμες 60-70ε

Δημοσ.

Κατι ακουσα πως οταν θα βγει το 720 θα σταματησουν να βγαινουν games για το 360, ισχυει?

Εννοεις οτι θα σταματησουν να βγαινουν νεα παιχνιδια για το X360?Αν εννοεις αυτο δεν νομιζω να σταματησουν να βγαινουν, φυσικα δεν θα βλεπεις καθε τρεις και λιγο καινουριο παιχνιδι αλλα θα βγαζουνε, τωρα αν θα συνεχισουνε να βγαζουνε exclusives δεν ξερω, δυσκολο να βγαζουνε καινουρια exclusives για το 360 γιατι ειδη η M$ μοιαζει να εχει αφησει στην μοιρα του το 360 και να ασχολειται ειδη με την νεα γενια, εχουμε καιρο να δουμε κατι αξιολογο στο συστημα της (εκτος του HALO4 και του GeoW Judgement το οποιο βγαινει τον Απριλιο νομιζω) και αν ειδαμε ειναι λιγα πραγματα.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σταματησουμε να βλεπουμε νεα παιχνιδια και για την κονσολα της M$ αλλα και για το PS3 της SONY για τουλαχιστον 3 χρονια μετα την κυκλοφορια των νεων κονσολων.Δηλαδη μεχρι τοτε ανετα θα παιζουμε και με τις δυο κονσολες (PS360) αν οχι τοσα καινουρια βιντεο παιχνιδια οπως τωρα τουλαχιστον θα εχουμε να επιλεξουμε καποια παλια παιχνιδια που μας ειχαν ξεφυγει.Το καλο στην υποθεση ειναι οτι περιπου 1 χρονο μετα τις νεες κονσολες θα βρισκουμε σε τιμες χωμα πολλες παιχνιδαρες που βαρανε 50Ε αυτη την στιγμη. ;)

αν ισχυουν οσα γραφονται τοτε μεχρι τελος χρονου θα βγει νεο xbox+ps4.αρα παρε μεταχειρισμενο ή τιποτα αλλο.

---------------------------

κατι αλλο ισχυει ακομη οτι παιχνιδια αντιγραφεις μονο με το liteon ihas 12x rev.B ???!

ενα asus δεν δουλευει πια ?

απαραδεκτες τιμες 60-70ε

Εχω την εντυπωση πως μονο με το liteon iHas αντιγραφεις παιχνιδια για 360.

Οντως ειναι ακριβα για να τα βρεις, δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις πλεον και καινουρια στα καταστηματα, παντως τις προαλες εβλεπα μια αγγελια που εφερνε γυρω εδω στο forum και το εδινε στα 40-50Ε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...