Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε κατηγόρησα οτι δεν ασχολείστε με τίποτε άλλο εκτός τους sous vide και με βοηθήσατε 10 φορές όχι μόνο μία. Απλά λέω οτι απο τα πχ 50 άτομα που το διαβάζουν το thread τα 5 ενδιαφέρονται για το sous vide και 1 έχει... Δεν λέω ενημερώθηκα και εγώ και έμαθα και 2 πράματα παραπάνω, απλά πιστεύω οτι έχει παραγίνει....

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν σε κατηγόρησα οτι δεν ασχολείστε με τίποτε άλλο εκτός τους sous vide και με βοηθήσατε 10 φορές όχι μόνο μία. Απλά λέω οτι απο τα πχ 50 άτομα που το διαβάζουν το thread τα 5 ενδιαφέρονται για το sous vide και 1 έχει... Δεν λέω ενημερώθηκα και εγώ και έμαθα και 2 πράματα παραπάνω, απλά πιστεύω οτι έχει παραγίνει....

Άρα πού είναι το κακό με το να μαθαίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται για το sous vide;

Όπως συνήθως συμβαίνει, αυτοί που δεν ενδιαφέρονται, δε χρειάζεται να το διαβάζουν.

Ο καθένας μπορεί να ασχολείται με αυτά που τον ενδιαφέρουν.

Λοιπόν, ψήνεται κανένας να αγοράσει κανένα φτηνό sous vide;;;;;

Άντε να βγάλουμε και κανένα φράγκο στους χαλεπούς αυτούς καιρούς.

Αν θέλετε, θα το σχεδιάσουμε και παρέα, θα μου θέτετε προδιαγραφές.

Δημοσ.

Έλα ρε συ, κοίτα, είναι μέθοδος μαγειρικής. Είναι σαν να λέμε τηγάνισμα, βράσιμο, ψήσιμο. Που είναι το πρόβλημα με αυτά; Πουθενά, άρα γιατί είναι πρόβλημα το sous vide;

ε οσο να ναι καποιοι αδενες ζωτικης σημασιας εχουν αρχισει να μας πρηζονται. το πολυ το κυριε ελεισον το βαριεται κι ο παπας.

Δημοσ.

ε οσο να ναι καποιοι αδενες ζωτικης σημασιας εχουν αρχισει να μας πρηζονται. το πολυ το κυριε ελεισον το βαριεται κι ο παπας.

Πωπωωωωω, καλά δε ξαναμιλάω για sous vide.

Δημοσ.

Γιατι να το πουλησεις ρε μπιλκοστ.

Όχι ρε συ, κατάλαβες λάθος. Έγραψα πως μπορώ να φτιάξω μερικά sous vide για να τα πουλήσω και ρώτησα αν ενδιαφέρεται κανένας.

Ενδιαφέρεσαι άθλιε;

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι εγώ billkost

ρε ξεκολάτε με το κράξιμο. πχ εγώ τα βρίσκω ενδιαφέρων ότι λένε τα παιδιά (toufas,billkost) και έχω ξετρυπώσει αρκετά καινούργια πράγματα.

αν ειναι καθε τρεις και λίγο να γινεται flame για κομπλεξισμους και ιστορίες ας ανοιχτέι και ένα δευτερο thread για πιο general talk για φαγητό και μαγειρική (όχι συνταγές και ρέστα)

Ουφ ένας που δε στραβώνει με το sous vide. Εσένα σε πάω επειδή μου είχες πει πως έψαχνες και τα rustichella.

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι εγώ billkost

ρε ξεκολάτε με το κράξιμο. πχ εγώ τα βρίσκω ενδιαφέρων ότι λένε τα παιδιά (toufas,billkost) και έχω ξετρυπώσει αρκετά καινούργια πράγματα.

αν ειναι καθε τρεις και λίγο να γινεται flame για κομπλεξισμους και ιστορίες ας ανοιχτέι και ένα δευτερο thread για πιο general talk για φαγητό και μαγειρική (όχι συνταγές και ρέστα)

μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα και δεν κατάλαβες τι λέω..... Λέω οτι το ΜΑΘΑΜΕ το sous vide και όπως λες και εσύ έχεις ξετρυπώσει αρκετά καινούργια πράγματα, πρέπει να πούμε για καινούργια πράγματα. Γίναμε ειδικοί στο sous vide, μάθαμε και πως μπορούμε να φτιάξουμε μάθαμε και συνταγές, είδαμε και φωτό απο φαγητό. ΤΙ ΑΛΛΟ?

Μπορεί να γίνει ενα άλλο thread, Sous Vide "φτιάξτο μόνος σου" και να συνεχίσει εκεί.....

Δημοσ.

μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα και δεν κατάλαβες τι λέω..... Λέω οτι το ΜΑΘΑΜΕ το sous vide και όπως λες και εσύ έχεις ξετρυπώσει αρκετά καινούργια πράγματα, πρέπει να πούμε για καινούργια πράγματα. Γίναμε ειδικοί στο sous vide, μάθαμε και πως μπορούμε να φτιάξουμε μάθαμε και συνταγές, είδαμε και φωτό απο φαγητό. ΤΙ ΑΛΛΟ?

Μπορεί να γίνει ενα άλλο thread, Sous Vide "φτιάξτο μόνος σου" και να συνεχίσει εκεί.....

Μα δε λέμε τα ίδια κάθε φορά. Όταν δηλαδή κάποιος σου λέει να χρησιμοποιήσεις τηγάνι και να τσιγαρίσεις κρεμμύδι, που είναι η βάση για άπειρες συνταγές, του λες "Φτάνει πια με το τσιγάρισμα στο τηγάνι, το μάθαμε, γίναμε ειδικοί"; Όχι, το ακούς και πάει παραπέρα η συνταγή.

Δε καταλαβαίνω τι κόλλημα έχετε φάει.

Δημοσ.

sorry συνεχίστε να λέτε μόνο για sous vide

Επιτηδευμένη υπερβολή με σκοπό να δώσει αρνητική χροιά στην απέναντι άποψη.

Δε λέμε μόνο για sous vide.

Λέμε και άλλα πράγματα και το γνωρίζεις.

Δε καταλαβαίνω τι κόλλημα έφαγες.

Όποτε νομίζω πως σε αυτό που λέμε κολλάει κάτι με το sous vide, θα το γράφω, δεν είναι άσχημο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...