kostool13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) PS: Και προσωπικά γουστάρω που το GoW παραμένει στο ίδιο στιλ με το πρώτο μέρος... ενώ το τελευταίο CoD το κατέκριναν οι περισσότεροι επειδή η IW κατακρεούργησε το MP μέρος της PC έκδοσης (με τους dedies και τις σχετικές βλακείες της) κι όχι επειδή είναι στο ίδιο στιλ Ακριβώς αυτό εννοώ: όσοι παραπονιούνται για αλλαγές που έγιναν μεταξύ sequels, είναι ειτε: A)τρελά fanboys που απλά δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα ποτέ Β)gamers που παραπονιούνται δικαίως, όχι όμως για το ότι έγιναν αλλαγές, αλλά για το ότι έγιναν αλλαγές προς το χειρότερο που κατέστρεψαν ένα παιχνίδι που τους άρεσε. Το να υπερασπίζεσαι λοιπόν την επιλογή της Blizzard να κρατήσει απαράλλαχτο gameplay με το επιχείρημα το κράξιμο που θα έτρωγε από τους fans σημαίνει πως: A)η blizzard ενδιαφέρεται μόνο για τα fanboys που θα την έκραζαν έτσι κι αλλιώς ακόμη και αν άλλαζε κάτι προς το καλύτερο. Β)η blizzard δεν είχε καμιά εμπιστοσύνη στις δυνατότητές και προτίμησε να μην αλλάξει τίποτα από το να κάνει καμιά μ@λ@κι@. Όποιο σενάριο και να είναι το πραγματικό, η Blizzard δεν αξίζει το όλο "best developer evah" hype... Και το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζω να φοβάμαι μην έχουμε τα ίδια και στο diablo 3. Και για το doom3 το άκυρο επιστρέφεται: το μεγαλύτερο κράξιμο το έφαγε η id γιατί το κράτησε old-school fps (corridor shooter, χωρίς alternative-fire στα όπλα, κλασικό healing με med-pacs, απλές κινήσεις του παίχτη με μόνο jump-crouch κτλ... μέχρι και για το ότι δεν μπορούσες να έχεις μονίμως on το φακό) και δεν είχε ενσωματώσει καμία από τις καινοτομίες των fps που είχαν γίνει στα χρόνια που μεσολάβησαν. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2010 από kostool13
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Το εβαλα και γω το Starcraft,μου θυμιζει αρκετα το Warhammer Να πω επισης οτι δεν εχω παιξει το πρωτο SC..... Περιμενω την blizzard να βαλει in-game AA να βελτιωθουν λιγο τα πραγματα,οχι οτι εχω παραπονο απο επιδοσεις σφαιρα παει απλα σε μερικα σημεια ειτε εχεις ΑΑ ειτε οχι φενεται το ιδιο Κανεις ομως βλεπω δεν παρατηρησε το night elf που χορευε στο bar
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Κάτι που δεν κατάλαβα.Η εισαγωγή δείχνει έναν πρώην κατάδικο να του κολλάνε πάνω του μόνιμα την στολή του space marine. Άρα οι space marines είναι πρώην κατάδικοι. Πού υποτίθεται ότι ανήκει αυτός ο space marine της εισαγωγής, στο Dominion ή στην Confederacy; Ο Raynor γιατί έχει τέτοιες μονάδες στην κατοχή του; Μήπως έχω χάσει κάτι από την υπόθεση; Εχω την εντυπωση πως ναι πολλοι ειναι πρωην καταδικοι.... Ο πρωτος ομως δεν ηταν ο Tycus ?
juno Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 "Όποιο σενάριο και να είναι το πραγματικό, η Blizzard δεν αξίζει το όλο "best developer evah" hype... Και το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζω να φοβάμαι μην έχουμε τα ίδια και στο diablo 3." Αυτο ξαναπεστο. Και μπορει οταν κυκλοφορησε το Starcraft να ηταν σημειο αναφορας για τα strategy games τοτε,μπορει το Starcraft ΙΙ να ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι τωρα αλλα η αναμονη τοσων χρονων μαλλον καταφερε ν΄ακυρωσει τις περισσοτερες απο τις προσδοκιες μας. Οσο για το Diablo 3,ουτε να το σκεφτομαι δε θελω...
chill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Well τα αρχικά σκάφη από την Γη, μετέφεραν τα "μπουμπούκια" αυτού εδώ του κόσμου, κατάδικους και λοιπά. Αν πάτε δε στο armory και διαβάσετε τα info των μονάδων θα καταλάβετε ακόμα περισσότερα. Για τους τύπους με τα φλογοβόλα (μου διαφεύγει η σωστή ονομασία) αναφέρει π.χ. ότι "μόλις το 50% από αυτούς είναι πυρομανείς" or something like that :> Γι' αυτό να πα να.....αγαπηθούν οι terrans , φέρτε μου το campaign των zergs ωρε
SomnusRX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_II Για lore και συναφη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Killik, βάλε τα κομμάτια με την ιστορία σε spoiler tags please.
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ουτε που ασχοληθηκα με το campaign, οπως και με το πρωτο sc. Απο μερια multiplayer ειναι παρα πολυ καλο, θελει ομως λιγο φτιαξιμο στα hot keys επειδη παιζεις πολυ με αυτα, δε μπορει να εχει "c" "t" "g" "f" , καλυτερα να εβαζε τα κουμπια qwerty την πανω σειρα δηλαδη, να ειναι defaults να μη καθομαστε να τα φτιαχνουμε. Σε κατι φασεις παραταω το mouse και παιζω πιανο στο keyboard
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 χαίρομαι που δεν γράφει για Silmarillion ο Killik, ο βιασμός των ονομάτων και τα engreek θα μου δημιουργούσαν εθισμό στα lexotanyl... υγ.αφου το παιχνιδι θα βγει σαν τριλογια,αυτο σημαινει πως τελικα το νεο mmorgp της Βλιζζ θα ειναι για το Diablo? κριμα,θα προτιμουσα ενα scifi mmorpg παρα ενα ακομα fantasy απο την Μπλιζ. όχι, η Blizzard έχει ανακοινώσει ότι το νέο της MMORPG δεν πρόκειται να είναι Warcraft/Starcraft/Diablo related... τελείως καινούριο universe...
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Επισης το campaign ειναι στην ουσια 2 ιστοριες (3 αν βαλεις μεσα και τον κρυσταλο του Ζαρατουλ).Και προχωρας αναμεσα στις 2 ιστοριες παραλληλα αφου οπως ειπα τις αποστολες τις εκτελεις με ποια σειρα θες.Ομως εδω δημιουργει προβλημα με την συναισθηματικη φορτιση της καθε ιστοριας και με το relation του χαρακτηρα. Κατά τη γνώμη σου, ποια θα ήταν η καλύτερη σειρά αποστολών (story-driven wise) για να παίξει κάποιος το campaign? Εγώ δεν το ακούμπησα καθόλου και με ενδιαφέρει κυρίως το Campaign, εξ ου και η ερώτηση.
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν τις κανεις με την σειρα που βγαινουν δεν θα εχεις προβλημα, απλα ο kiliik αποφασισε να το κανει καπως αλλιως.
klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Φαντάζομαι οτι δεν μπορείς να πας Char αν δεν έχει τελειώσει τις Zeratul mission ε; Είναι μεγάλο κρίμα να τις πηδήξεις τις συγκεκριμένες. Για μένα ήταν το μισό παιχνίδι lor-ικά.
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν τις κανεις με την σειρα που βγαινουν δεν θα εχεις προβλημα, απλα ο kiliik αποφασισε να το κανει καπως αλλιως. α δλδ έκανε skip κάποιες αποστολές και μετά τις έπαιξε; γιατί εγώ κατάλαβα ότι μπορείς να διαλέξεις εσύ τη σειρά που θα τις παίξεις
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Οι πλανητες σου βγαινουν ενας ενας αντε δυο το πολυ, φυσικα μπορεις να πηδηξεις την σειρα που σου βγηκαν και να πας στον 3ο που θα βγει. Αν το κανεις αυτο ναι παιζει να τα μπερδεψεις λιγο.
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Κατά τη γνώμη σου, ποια θα ήταν η καλύτερη σειρά αποστολών (story-driven wise) για να παίξει κάποιος το campaign? Εγώ δεν το ακούμπησα καθόλου και με ενδιαφέρει κυρίως το Campaign, εξ ου και η ερώτηση. Bασικα εστιαζα στις mercenary αποστολες ενω τις αποστολες που ειχαν περισσοτερη σχεση με τα 2 κεντρικα στορυ τις αφηνα τελευταιες.Στο τελος μου μεινε το Char campaign και η UNN αποστολη.Yποψιν πως αν ξεκινησετε το Char campaign κλειδωνουν οι υπολοιπες αποστολες που δεν εχετε κανει και δεν μπορειτε να παιξετε το παιχνιδι.Σας ειδοποιει το ιδιο το παιχνιδι αν πατε να κανετε αυτο. Το ποιες αποστολες διαλεγετε πρωτα εξαρταται απο το gamestyle σας,αφου καθε αποστολη πριν την επιλεξετε σας δειχνει τι νεο unit κερδιζετε μολις την τελειωσετε.Αν προτιματε ground units προτιμηστε πρωτα τις αποστολες που δινουν ground units κοκ. Kατι αλλο.στο completetion δειχνει οτι τελειωσα 25/26 αποστολες.ποια ειναι η 26η; εχω τελειωσει και τις choice αποστολες αλλα στην λιστα δεν βρισκω καποια αποστολη που δεν εχω κανει.ειναι easter egg αποστολη; ---------- Προσθήκη στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:37 ---------- Οι πλανητες σου βγαινουν ενας ενας αντε δυο το πολυ, φυσικα μπορεις να πηδηξεις την σειρα που σου βγηκαν και να πας στον 3ο που θα βγει. Αν το κανεις αυτο ναι παιζει να τα μπερδεψεις λιγο. ε οχι,εμενα σε καποια στιγμη που βγηκανε και 4 πλανητες μαζι για να διαλεξω.Οπως προειπα απο την μια ειναι ωραια η δυνατοτητα που σου δινει το game να διαλεγεις τις αποστολες που θες να παιξεις πρωτα,απο την αλλη ομως χαλαει αρκετα την ροη των κεντρικων ιστοριων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα