Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιατι μου αρεσει σαν τυπάς συγκριτικά με τον Alistair τον φλώρο :P

Σκατόφλωρος και όλο κλάψα. Εγώ να φανταστείς

μετά το Landsmeet,

αφού νίκησα το Loghain, εμφανίστηκε ο Riordan και πρότεινε να τον κάνουμε κι αυτόν Gray Warden για να μην πάει χαμένος αφού είναι καλός πολεμιστής κι έμπειρος στρατηγός, ε ο Alistair αρνήθηκε σε φάση "ή εγώ ή αυτός" και αφού υποστήριξα την Alora για να γίνει βασίλισσα, αυτή διέταξε την εκτέλεση του Alistair για να μη γίνουν επαναστάσεις στο όνομά του όσο ζεί. Ένας φλώρος λιγότερος, μουεχεχε.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θέλει tank το πραμα :P εγώ παίζω tank, 2 mages (που ο καθενας εχει και lvl 1 heal) + το σκυλί παντα υπάρχει τρόπος να βγεί μαχή ακόμα και αν φαίνεται αδύνατη εκ πρώτης όψεως (πχ revenant στους τάφους)

Τί ακριβώς εννοείτε με την λέξη tank;

Warrior, απλά; Ή warrior με κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα;

Δημοσ.
Τί ακριβώς εννοείτε με την λέξη tank;

Warrior, απλά; Ή warrior με κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα;

Tank είναι αυτό που περιγράφει η λέξη. Κάποιο κτήνος με πολλά HP και πολύ καλό

armor. Κάποιος που τον στέλνεις να του ριχτεί ένα τσούρμο αντιπάλων και εσύ να

κάθεσαι μακρυά και να βαράς με βέλη και με μάγια. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει

κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα αλλά συνήθως είναι melee warrior. Τι νόημα θα είχε

άλλωστε να έχεις κάποιον με τρελό armor και HP να βαράει βέλη.

Λίγο μπακάλικη η εξήγησή μου αλλά ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Alex_000 ειλικρινα με εσωσες. Η Morrigan και ο δικος μου πλεον εχουν τα "σωστα" attributes και spec και μαλιστα το mod σου ξεκλειδωνει τα specializations που εχεις "βρει" αλλα δεν μπορεσες να παρεις για τον οποιονδηποτε λογο. Μεγαλη υποθεση πραγματικα. Προυποθεση φυσικα οπως ειπα να το εχεις συναντησει το specialization.

Το μονο που μου μενει τωρα ειναι να βρω ενα καλο dagger για το main hand (εχω ενα elven sword εκει) για να κανω σωστη χρηση των skills μου και του cunning attribute. Οποιος εχει main melee rogue μονο Cunning και Dexterity να βαζετε και να εχετε daggers για οπλα. Μονο ετσι κερδιζεις σε πραγματικο damage. Να φανταστειτε πριν το mod (με το λαθος spec δηλαδη) το backstab damage μου σε crit ηταν με το ζορι 40 damage (!!!) και μιλαμε για rogue 15 level με ΠΟΛΥ καλο εξοπλισμο.

Δημοσ.
Tank είναι αυτό που περιγράφει η λέξη. Κάποιο κτήνος με πολλά HP και πολύ καλό

armor. Κάποιος που τον στέλνεις να του ριχτεί ένα τσούρμο αντιπάλων και εσύ να

κάθεσαι μακρυά και να βαράς με βέλη και με μάγια. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει

κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα αλλά συνήθως είναι melee warrior. Τι νόημα θα είχε

άλλωστε να έχεις κάποιον με τρελό armor και HP να βαράει βέλη.

Λίγο μπακάλικη η εξήγησή μου αλλά ελπίζω να βοήθησα.

Thankz. Έγινες κατανοητός και τα έγραψες με μπακάλικο τρόπο :-)

Δημοσ.
Κυκλοφόρησε και νέο patch v1.01b , νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου :P

Εχεις δίκιο υπάρχει νέο patch

Δημοσ.

Αν εννοεις αλλος healer οχι ειναι η μοναδικη. Η μονη σου ελπιδα τωρα ειναι να προαγεις την Morrigan σε healer / DPS η τον εαυτο σου (αν εισαι εσυ mage) αλλιως load απο παλιοτερο save η ξανα απο την αρχη.

Δημοσ.
Δεν ξερω πως τα καταφερα,αλλα πλακωθηκα και σκοτωσα την Wynne...Υπαρχει αλλος mage παιχνιδι?

Στο τέλος της quest του πύργου όταν είσαι μάγος είναι ένας Templar (Cullen νομίζω)

ο οποίος σου ζητάει να σκοτώσεις όλους τους μάγους για να είσαι σίγουρος ότι

δεν έμειναν abominations. Δέχτηκες μήπως να το κάνεις ?

Ή στην urn of ashes επέλεξες να πάρεις το αίμα από τον Kolgrim και να το βάλεις

μέσα στο urn ?

Είσαι σε καμμιά από τις 2 αυτές quest ? Σε αυτές τις περιπτώσεις γυρνάει εναντίον

σου η Wynne. Εκτός αν υπάρχουν και άλλες που δεν μου έχουν τύχει.

Δημοσ.

Περι τακτικης

Θα δοκιμάσω τον alistair σαν full defense μιας και έχει αρκετά στο weapon and shield και τον sten θα τον έχω να ρίχνει ξύλο two handed. Θα τραβήξει λέτε? γιατί μια αμφιβολία την έχω καθώς μερικές φορές κατέληγα να δέρνω με μάγισσα αφού ο alistair τον έπερνε κ έγερνε. Τώρα είμαι στο camp, level 6 η elf μου και μέχρι στιγμής σε νορμαλ δυσκολια την βγάζω σχετικά άνετα με health potions μόνο. Η συνέχεια δυσκολεύει? Την δικιά μου την χρησιμοποιώ επιθετικά, άντε να κάνει κανα stun/fire στα weapons. Χρειάζομαι και healer/support mage? Επίσης το πρώτο της σειράς fire είναι καλούτσικο, ξάπλωνει κάτω 3άδες εχθρών μερικές φορές. Το 1o του πάγου είναι καλύτερο για vs 1.

Είμαι σε δίλημμα: Leiana για archer/stealing, σκυλί για περισσότερη ωμή βία ή Morrigan ως επιπλέον μάγο? Τη Leiana δε τη βρήκα τόσο κακή btw. Έχει potential ως archer

η morrigan εχει κ το + του show που κανει με τον alistair. Oι άλλοι μουγκα γενικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...