Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φορές μετράνε,όχι το μέγεθος.Πρέπει το αρχείο να είναι όμως τουλάχιστον 1MB και ο άλλος να το κατεβάσει ως free όχι premium.

Ναι έκανα λάθος για το rapidget :eek:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω και εγω το idm και οταν παω να κατεβασω πολλα μαζι αντι για τα rar αρχεια μου κατεβαζει html ενω εχω κανει ολες τις ρυθμισεις και στο rapidshare site και εχω βαλει και τον λογαριασμο μου στο ide. με τον μονο τροπο που κατεβαζω ειναι με δεξι κλικ εκει δεν εχω προβλημμα...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώντας το IDA (Internet Download Accelerator), είμαι πλήρως ικανοποιημένος. :-) Και για μαζικά κατεβάσματα. Καταλαβαίνει την αρχή και το τέλος του λινκ. Το έχω ρυθμισμένο να κατεβάζει μέχρι 2 αρχεία ταυτόχρονα (όχι 1, διότι μπορεί κάποιο λνικ να έχει πρόβλημα και να κολλήσει η διαδικασία, ούτε πάνω από 2-3, ώστε να υπάρχει αρκετή ταχύτητα κατεβάσματος ανά αρχείο). Μπορεί να του βάλω και >50 λινκς, φεύγω και το αφήνω να κάνει τη δουλειά του και στο τέλος να κλείσει κατι πι-σι! Όλα καλά. ;)

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους παλιότερους επαΐοντες: έληξε προχθές μια 3μηνη συνδρομή στο RS,και δεν είχα προσέξει ότι είχαν δώσει και 8.000 πόντους, εξ'αρχής, για να τους αυξήσω στις 10χιλ. για επιπλέον παράταση.

ΠΩΣ ; λοιπόν, μπορώ να μαζέψω τις υπόλοιπες 2χιλ. Εννοώ, πρέπει να δημιουργήσω "Collector's Account" (CA)? και μετά να ξεκινήσω να κάνω upload αρχεία μου, ώστε οι πόντοι που θα παίρνω από το κατέβασμα τους, να συγκεντρώνονται σ'αυτόν (τον CA), ή, μπορώ με κάποιον τρόπο ( και ποιόν ; ) να "ορίσω" τους πόντους που θα παίρνω, να πηγαίνουν στον ήδη υπάρχοντα (ληγμένο φυσικά, αλλά που, κατά πως λέει, διαγράφεται ένα μήνα μετά τη λήξη του), ή μήπως, δεν έχει σημασία, διότι μπορούν ίσως ( μπορούν αλήθεια ; ), να "συνδεθούν" ο υπάρχων-ληγμένος, που έχει τους 8000 πόντους, με έναν CA? Δηλαδή, να φτιάξω έναν CA, να μαζέψω με αυτόν 2000 πόντους, και μετά να τους προσθέσω στους 8χιλ από τον υπάρχοντα ακόμη ??? Βοήθεια.!

Και απ' ό,τι διάβασα στις οδηγίες του thread εδώ, (σελίδα 1), όταν ανεβάζω ένα αρχείο, για να μου δώσει το λίνκ του, πρέπει να κάνω κλικ στην επιλογή : "I don't want a collector's account right now, just give me the download link".

Τί θέλει να πει; ότι δεν χρειάζεται να έχεις CA για να ανεβάσεις αρχεία ; και τότε, ΠΟΥ πάνε οι πόντοι που θα παίρνεις όταν κατεβάζονται τα αρχεία σου ;

Συγχωρέστε τις απλοϊκές για σας, ερωτήσεις μου, αλλά υποθέτω πως όταν θα το κάνω μια φορά, θα το καταλάβω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Γιατί δεν το χρησιμοποεί πολύς κόσμος το official rapidshare manager και ολοι την ψαχνουν με αλλα προγραμματα;

Μια χαρά μου φαίνεται (μόλις το έβαλα) . Εχει ακουστει τπτ για spyware??

Bassstarlet, λέει στις οδηγίες να έχετε το net framework 2 αλλιώς πετά σφάλμα, εσύ το έχεις αυτό;

Δημοσ.

Γιατί έτσι ρε παιδιά, πείτε καμια γνώμη.

Εβαλα το official και εχει τελικιασει και εχει και upload εργαλειο, γτ να βαλω αυτο που λετε;

Δημοσ.

για upload και εγω το official εχω και πιανει full οπως και το Rapid Uploader αλλα για download εχω δοκιμασει πανω απο 5 προγραμματα γνωστα και μη και μονο αυτο (IDM) ντελικιαζει...

απλως δοκιμασε το και μετα πες μας τη γνωμη σου. αν θελεις το κατι παραπανω και την πληρη αξιοποιηση της γραμμης σου τοτε θα μας ακουσεις....

Δημοσ.

Ok τώρα μάλιστα, θα το δοκιμάσω. Είναι εύκολο στη ρύθμιση του λογαριασμού μου; Το flashget π.χ. μου εβγαλε την ψυχη για να κατεβασει σωστα απο το rs.

Δημοσ.

δεν ειμαι τωρα σπιτι να σου πω ακιβως. το μονο που κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις και να βαλεις h*tp://rapidshare.com, username και password και τελος που να αποθηκευονται τα αρχεια γιατι τα χωριζει σε κατηγοριες οπως video, music, photos, programs. εγω εβαλα ολα τα ειδη αρχειων να αποθηκευονται στο ιδιο σημειο. αυτα....

για οποιαδηποτε απορια εδω ειμαστε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...