Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να στειλω 3 δολαρια μεσω paypal.Που βρισκω την επιλογη goods or services γιατι δεν μου το εμφανιζει οταν παω send money.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Confused 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοήθεια παίδες, αν και χρόνια το χρησιμοποιώ το paypal αλλά πρώτη φορά το βλέπω αυτό (ή έστω τώρα το πρόσεξα :P)!
Μου έκαναν refund ένα ποσό και ήρθε σε 2 μέρη μιας και ήταν από πωλητή στην Αμερική μέσω του global shipping. Οπότε τα μεταφορικά ήρθαν ξεχωριστά.
Όλα καλά ως εδώ. Στην πρώτη σελίδα, βλέπω τα 2 μέρη αυτά της επιστροφής με πράσινα γράμματα, ωστόσο σε αυτό την επιστροφής των μεταφορικών  που γράφει Payment received, μέσα αν το κλικάρω έχει ακριβώς κάτω από το ποσό μια επιλογή ""refund this payment"!  Τι είναι τώρα αυτό?  Πρέπει να το πατήσω για να δεχτώ την επιστροφή ή ..... αν το κάνω θα επιστρέψω πίσω τα λεφτά αυτά?  Δεν έχω προσέξει ποτέ αυτή την επιλογή και μπερδεύτηκα.
Τ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Μια βοήθεια παίδες, αν και χρόνια το χρησιμοποιώ το paypal αλλά πρώτη φορά το βλέπω αυτό (ή έστω τώρα το πρόσεξα :P)!
Μου έκαναν refund ένα ποσό και ήρθε σε 2 μέρη μιας και ήταν από πωλητή στην Αμερική μέσω του global shipping. Οπότε τα μεταφορικά ήρθαν ξεχωριστά.
Όλα καλά ως εδώ. Στην πρώτη σελίδα, βλέπω τα 2 μέρη αυτά της επιστροφής με πράσινα γράμματα, ωστόσο σε αυτό την επιστροφής των μεταφορικών  που γράφει Payment received, μέσα αν το κλικάρω έχει ακριβώς κάτω από το ποσό μια επιλογή ""refund this payment"!  Τι είναι τώρα αυτό?  Πρέπει να το πατήσω για να δεχτώ την επιστροφή ή ..... αν το κάνω θα επιστρέψω πίσω τα λεφτά αυτά?  Δεν έχω προσέξει ποτέ αυτή την επιλογή και μπερδεύτηκα.
Τ 

Σου δίνει διαθέσιμα και τα 2 ποσά στο paypal balance?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και τα 2 είναι με πράσινο χρώμα, στο ένα γράφει payment received και μέσα αν το κλικάρω έχει την επιλογή που περιγράφω στο άλλο ποστ και το άλλο ποσό ακριβώς από κάτω, λέει απλά refund! Και τα 2 έχουν με πράσινο χρώμα  (+) τα αντίστοιχα ποσά. Απλά με μπέρδεψε αυτό το "refund this payment". Αν βάλω στα  Ελληνικά το λέει " επιστροφή χρημάτων για την πληρωμή αυτή" !
Αν εννοείς αν μου δείχνει διαθέσιμο το ποσό άμεσα, όχι μιας και το έχω συνδεμένο με χρεωστική, οπότε θα τα δω τα λεφτά σε 15 μέρες κάπου στην κάρτα μου. Τόσο θέλει η American Express περίπου.

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Ναι και τα 2 είναι με πράσινο χρώμα, στο ένα γράφει payment received και μέσα αν το κλικάρω έχει την επιλογή που περιγράφω στο άλλο ποστ και το άλλο ποσό ακριβώς από κάτω, λέει απλά refund! Και τα 2 έχουν με πράσινο χρώμα  (+) τα αντίστοιχα ποσά. Απλά με μπέρδεψε αυτό το "refund this payment". Αν βάλω στα  Ελληνικά το λέει " επιστροφή χρημάτων για την πληρωμή αυτή" !
Αν εννοείς αν μου δείχνει διαθέσιμο το ποσό άμεσα, όχι μιας και το έχω συνδεμένο με χρεωστική, οπότε θα τα δω τα λεφτά σε 15 μέρες κάπου στην κάρτα μου. Τόσο θέλει η American Express περίπου. 

Οπότε προτείνω να μην πατησεις τίποτα και να αναμενεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τηλεφωνική υποστήριξη εχει ελληνικό τμήμα ή θα κανουμε πρακτική στα αγγλικά;

μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω, δεν έχει 

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

η τηλεφωνική υποστήριξη εχει ελληνικό τμήμα ή θα κανουμε πρακτική στα αγγλικά;

μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω, δεν έχει 

Πάντως εγω τους ειχα στειλει ενα mail με ερωτηση στα ελληνικα, και απάντησαν

Απαντησαν στα αγγλικα βεβαια, αλλα απαντησαν.

Επανηλθα εγω για καποια διευκρινηση, παλι στα ελληνικα, αυτοι τακτοποιησαν το θεμα, κα με ενημερωσαν στα αγγλικα.

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ.

μου κάνει εντυπωση, οχι ότι πηρες απαντήση απο ελληνικά αλλά οτι πηρες απαντηση απο ανθρωπο, τους εστειλα 2 μειλ (στα αγγλικά φυσικά) και τις 2 φορες πηρα το ίδιο αυτοματοποιημενο μήνυμα

Δημοσ.
25 minutes ago, ksessalonikios said:

μου κάνει εντυπωση, οχι ότι πηρες απαντήση απο ελληνικά αλλά οτι πηρες απαντηση απο ανθρωπο, τους εστειλα 2 μειλ (στα αγγλικά φυσικά) και τις 2 φορες πηρα το ίδιο αυτοματοποιημενο μήνυμα

Γιατί δεν επικοινωνείς μέσα απο την φόρμα μηνυμάτων απο την ιστοσελίδα του paypal?  Ή πάτα το help και σύνθεσε νέο μήνυμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Γιατί δεν επικοινωνείς μέσα απο την φόρμα μηνυμάτων απο την ιστοσελίδα του paypal?  Ή πάτα το help και σύνθεσε νέο μήνυμα.

Απο εκει το εστειλα κι εγω

Δημοσ.

εγώ πηγαινα μεσα απο τον λογαριασμό μου στο "contact us" κι εκει εχει 3 επιλογές, να παρεις τηλεφωνο, να ρωτήσεις την κοινότητα και να τους στείλεις μειλ. Επισης αμα πατήσω το message center πάλι με πηγαίνει στις 3 πρωτες επιλογές. Εσεις πού πατήσατε;

Δημοσ.
3 minutes ago, ksessalonikios said:

εγώ πηγαινα μεσα απο τον λογαριασμό μου στο "contact us" κι εκει εχει 3 επιλογές, να παρεις τηλεφωνο, να ρωτήσεις την κοινότητα και να τους στείλεις μειλ. Επισης αμα πατήσω το message center πάλι με πηγαίνει στις 3 πρωτες επιλογές. Εσεις πού πατήσατε;

Απο την καμπάνα- messages - view messages - και μετά σύνθεση νέου μηνύματος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα ένα προϊών από banggood και μετά από μισή ώρα συνειδητοποίησα ότι δεν με βολεύει λόγο διαστάσεων, οπότε και μιλάω live μαζί τους στο facebook και ακυρώνω την παραγγελία και αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα ακυρωθεί βλέπω μόλις ότι απεστάλη από εδώ και πέρα πως προτείνετε να κινηθώ;;;

Εννοείτε πως δεν το θέλω το προϊών, να περιμένω να φτάσει στο ταχυδρομείο να μην το αποδεχτό και να γυρίσει πίσω ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναμιλα τους και ρωτα τους γιατι το στειλανε αφου ενω μιλαγατε στο facebook ρητα σου γραψανε οτι θα ακυρωθει .

Επεξ/σία από afterhours

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...