UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Σε ποιον αριθμό παίρνουμε για να τους πούμε να βάλουν την τράπεζα μας manual οι ίδιοι; Έχω το κλασικό πρόβλημα "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later." Έχω βρει αυτά 888-221-1161 00353 1 436 9111
spartak1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Σε ποιον αριθμό παίρνουμε για να τους πούμε να βάλουν την τράπεζα μας manual οι ίδιοι; Έχω το κλασικό πρόβλημα "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later." Έχω βρει αυτά 888-221-1161 00353 1 436 9111 Στο δεύτερο. Είναι σταθερό Ιρλανδίας. Τσεκαρε τη χρεωση από τον πάροχο που έχεις 1
grinder_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, alfeios είπε Και σε ενοχλουν τα Ελληνικά; Με ενοχλεί που χωρίς να με ρωτήσουν πήραν την πρωτοβουλία μια μέρα και γύρισαν τα πάντα, site/mail/sms στα ελληνικά χωρίς την δική μου παρέμβαση. Δηλαδή πως κάποιος χρησιμοποιούσε μια υπηρεσία τόσα χρόνια σε διαφορετική γλώσσα; Τώρα θα τον "σώσει" η προσθήκη που έκαναν; Άρα λοιπόν δεν με ενοχλούν τα ελληνικά (ή οποιαδήποτε γλώσσα), μπορεί για κάποιους να είναι χρήσιμη προσθήκη. Αν και τις περισσότερες φορές μάλλον προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει, λόγω κακής μετάφρασης.
doll Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ερώτηση. Πρόσφατα έκανα αγορά απο Αγγλία σε λίρες με σύνδεση με πιστωτική. Ήρθε η χρέωση στην κάρτα και μια δεύτερη χρέωση 2% για μετατροπή συναλλάγματος. Είναι σωστό;
alfeios Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, doll είπε Ερώτηση. Πρόσφατα έκανα αγορά απο Αγγλία σε λίρες με σύνδεση με πιστωτική. Ήρθε η χρέωση στην κάρτα και μια δεύτερη χρέωση 2% για μετατροπή συναλλάγματος. Είναι σωστό; Καρτα της Πειραιώς;
alfeios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, doll είπε Ακριβώς. Αυτο κανει η Πειραιώς.
doll Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Άρα τι μας συμφέρει; Να γίνεται η μετατροπή απο την κάρτα ή απο paypal?
alfeios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, doll είπε Άρα τι μας συμφέρει; Να γίνεται η μετατροπή απο την κάρτα ή απο paypal? Σχεδον ολες οι αναφορες που εχουν γινει εδω μεσα σε αυτο το ερωτημα που θετεις, λενε οτι συμφερει να γινεται η μετατροπη απο την καρτα και όχι απο το paypal
doll Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Και εγώ τις έχω διαβάσει αλλά τελικά ισχύει; Και μεταξύ τραπεζών τη γίνεται; Ποιο είναι ίσως η πιο συμφέρουσα στην μετατροπή; Χρεώσεις μετατροπής δεν έχουν οι άλλες;
arsenal Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν δραστηροποιείσαι στο ίντερνετ και έχεις ένα μικρό εισόδημα,περόιπου 200 ευρώ ανα μήνα, μπορεί να έχεις πρόβλημα με εφορία?Τα χρήματα αυτά δεν τα βγάζω στην κάρτα αλλα τα χρησιμοποιώ απευθείας απο πειπαλ
doll Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Που γίνεται η αλλαγή για μετατροπή συναλλάγματος από το Paypal και όχι από την κάρτα?
alfeios Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, doll είπε Που γίνεται η αλλαγή για μετατροπή συναλλάγματος από το Paypal και όχι από την κάρτα? Κάνε κλικ εδω 18 ώρες πριν, arsenal είπε Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν δραστηροποιείσαι στο ίντερνετ και έχεις ένα μικρό εισόδημα,περόιπου 200 ευρώ ανα μήνα, μπορεί να έχεις πρόβλημα με εφορία?Τα χρήματα αυτά δεν τα βγάζω στην κάρτα αλλα τα χρησιμοποιώ απευθείας απο πειπαλ Γραψε την ερωτηση εδω 1
molot12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, doll είπε Και εγώ τις έχω διαβάσει αλλά τελικά ισχύει; Και μεταξύ τραπεζών τη γίνεται; Ποιο είναι ίσως η πιο συμφέρουσα στην μετατροπή; Χρεώσεις μετατροπής δεν έχουν οι άλλες; ΟΛΕΣ οι ελληνικές κάρτες χρεώνουν έξτρα ποσό για την μετατροπή συναλλάγματος (δεν μιλάω για την συναλλαγματική ισοτιμία) Εξτρα χρεώσεις για μετατροπές, περνάει η αγορά...δεν περνάει η αγορά λόγω CC ... ιστορίες για αγρίους Bγάλε ανθρωπέ μου μια κάρτα εξωτερικού (Revolut, N26, Leupay) να βρεις την ησυχία σου
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, molot12 είπε ΟΛΕΣ οι ελληνικές κάρτες χρεώνουν έξτρα ποσό για την μετατροπή συναλλάγματος (δεν μιλάω για την συναλλαγματική ισοτιμία) Εξτρα χρεώσεις για μετατροπές, περνάει η αγορά...δεν περνάει η αγορά λόγω CC ... ιστορίες για αγρίους Bγάλε ανθρωπέ μου μια κάρτα εξωτερικού (Revolut, N26, Leupay) να βρεις την ησυχία σου Oι πιστωτικές κάρτες της Εθνικής δε χρεώνουν ακόμα έξτρα για μετατροπή συναλλάγματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα