splanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 γρήγορη ερώτηση: Θέλω να μεταφέρω το paypal balance στον τραπεζικο μου λογαριασμο, παταω μεταφορα και μου γράφει χρέωση 0 ευρώ. Τελευταία φορά όμως που το έκανα αυτό και μετέφερα 15 ευρώ, μου είχε κρατήσει 3 ευρω και μπηκαν 12! , η αλήθεια είναι οτι δεν έδωσα σημασια τοτε. Τι έπαιξε; να κάνω την μεταφορα τωρα ή θα μου τα ξαναφαει;
alfeios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, splanis είπε γρήγορη ερώτηση: Θέλω να μεταφέρω το paypal balance στον τραπεζικο μου λογαριασμο, παταω μεταφορα και μου γράφει χρέωση 0 ευρώ. Τελευταία φορά όμως που το έκανα αυτό και μετέφερα 15 ευρώ, μου είχε κρατήσει 3 ευρω και μπηκαν 12! , η αλήθεια είναι οτι δεν έδωσα σημασια τοτε. Τι έπαιξε; να κάνω την μεταφορα τωρα ή θα μου τα ξαναφαει; Από το psypsl είναι δωρεάν. Τα 3€ τα χρέωσε η τράπεζα σου. Ήταν χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα 1
splanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, alfeios είπε Από το psypsl είναι δωρεάν. Τα 3€ τα χρέωσε η τράπεζα σου. Ήταν χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα 3 ευρω στα 15 αν ειναι δυνατον 😂
spartak1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε 3 ευρω στα 15 αν ειναι δυνατον 😂 Μίλα με την τράπεζα σου (υποθέτω alpha bank/eurobank?) να ενημερωθείς και να διαμαρτυρηθείς
splanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Μίλα με την τράπεζα σου (υποθέτω alpha bank/eurobank?) να ενημερωθείς και να διαμαρτυρηθείς καλα εχει περασει κανας μηνας τωρα, απλα δεν θα το ξανακανω eurobank
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε καλα εχει περασει κανας μηνας τωρα, απλα δεν θα το ξανακανω eurobank Ολες οι τράπεζες χρεώνουν τα εισερχόμενα εμβάσματα, δες τα τιμολόγια τους, κάποιες έχουν και 4ευρω
panos30x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω θεμα.δεν μου δεχετε τις.καρτες το ψυφικο πορτοφολη...ειχα βαλει την viza εθικης,πιγα να την ενεργοποιησω με το κοδικο μου εστηλαν μηνημα η paypal οτι ενεγροποιηθικε.αλλα η κατρα δεν ειναι στο πορτοφολη...δεν φαινετε ουτε μπωρο να βαλω αλλη καρτα.
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα προσπάθησα 2 φόρες να αγοράσω κάτι απο ebay, ο πωλητής είναι στην πολώνια για κάποιο λόγο δεν δεχετε πληρωμή μεσώ paypal απο Ελλάδα γιατι γινετε αυτο? αν προσθέσω τα χρήματα στο paypal balance να μην τα τραβηξει από την κάρτα δηλαδή θα κάνω τίποτα μου εστηλε και ο πωλητής μήνυμα οτι υπάρχει θέμα με την Ελλάδα και αν θέλω να μου δώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό να του κάνω κατάθεση κάτι που δεν δέχτηκα φυσικά
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πλήρωσε με balance, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αυτο που θέλεις να αγοράσεις 1
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε καλησπέρα προσπάθησα 2 φόρες να αγοράσω κάτι απο ebay, ο πωλητής είναι στην πολώνια για κάποιο λόγο δεν δεχετε πληρωμή μεσώ paypal απο Ελλάδα γιατι γινετε αυτο? αν προσθέσω τα χρήματα στο paypal balance να μην τα τραβηξει από την κάρτα δηλαδή θα κάνω τίποτα μου εστηλε και ο πωλητής μήνυμα οτι υπάρχει θέμα με την Ελλάδα και αν θέλω να μου δώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό να του κάνω κατάθεση κάτι που δεν δέχτηκα φυσικά Στις κάρτες ισχύει ακομα κάποιου ειδους capital control και για κάποιες κατηγορίες ειδών δεν γίνονται συναλλαγές με ελληνικές κάρτες (ουτε μεσω paypal). Αν με την ιδια καρτά, το ιδιο paypal και το ιδιο λογαριασμο ebay εχεις ψωνίσει αλλα πραγματα, τοτε αυτο που θες απο τον πολωνο ειναι στις αποκλεισμενες κατηγορίες. Η λύση ειναι να κάνεις έμβασμα στο paypal για να βάλεις balance και να ψωνίσεις ή να χρησιμοποιήσεις ΜΗ ελληνική κάρτα. Βέβαια, υπάρχει και το αλλο ενδεχόμενο, να εχει προβλημα ο λογαριασμός paypal του πωλητή, πχ να ειναι μπλοκαρισμένος. Ορθα όμως δεν εκανες έμβασμα στον τραπεζικό του λογαριασμο γιατί δεν εχεις καμια ασφάλεια για τη συναλλαγη. 1
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ένα copper ihs θέλω να πάρω για τον επεξεργαστή https://www.ebay.com/itm/Coffee-Lake-Delid-i7-i5-Copper-IHS-Delid-8700k-8600k-8350k/192608700083?hash=item2cd85f86b3:g:exQAAOSwzita-~AM προσπαθώ να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο paypal και κάτι σκάλωμα τρώει προσπαθήστε αργότερα λέει το θέμα είναι με το έμβασμα ότι θα χρεωθώ παραπάνω απο την άξια του αντικείμενου.
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ο ελληνικος τραπεζικός δεν μπαινει για αγορες, παρα μονο για να "τραβηξουμε" λεφτα ΑΠΟ το paypal ΠΡΟΣ τον λογαριασμό μας. Άλλες αγορές αγορές απο το ebay με το ιδιο paypal/κάρτα έχεις κάνει; Λεφτά έχει; Αν ναι, τότε είναι σιγουρα ειτε περιορισμενο ειδος ή ο λογαριασμος του χρηστη εχει προβλημα. Έμβασμα στο paypal εχει ειδική διαδικασία. αν θες γενικοτερα τη συμβουλή μου, βγάλε μια κάρτα revolut (υπάρχει ειδική συζήτηση) και ψώνιζε με αυτή στο paypal. Στο έμβασμα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό στη revolut ειναι 1 ευρω μεσω web banking, οποτε μια στο τοσο στελνεις χρηματα, μετα απο 2-3 εργασιμες ειναι στη revolut και ψωνιζεις. Δεν μου εχει κολλησει πουθενα.
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλος, έχει χρήματα μέσα η κάρτα και έχω κάνει πολλές απροβληματιστες συναλλαγές από το paypal μου μόνο με αυτόν στην πολώνια και στο sport direct έχω θέμα, τεσπα θα δω για την revolut
alfeios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, FORIS78 είπε ένα copper ihs θέλω να πάρω για τον επεξεργαστή https://www.ebay.com/itm/Coffee-Lake-Delid-i7-i5-Copper-IHS-Delid-8700k-8600k-8350k/192608700083?hash=item2cd85f86b3:g:exQAAOSwzita-~AM προσπαθώ να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο paypal και κάτι σκάλωμα τρώει προσπαθήστε αργότερα λέει το θέμα είναι με το έμβασμα ότι θα χρεωθώ παραπάνω απο την άξια του αντικείμενου. Το έμβασμα στο paypal κοστίζει μόνο 1€ όταν γίνεται μέσω ebanking Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από alfeios 1
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 το πήρα από ένα site στην δανια τελικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα