Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ναι αυτο ειχα κανει αρχικα απο μονος μου με το ebay αλλα δεν μου εδωσε την δυνατοτητα να βαλω αριθμο τηλεφωνου ειτε μεσα στον λογαριασμο μιας και δεν μου εδινε την δυνατοτητα να μπω ειτε στην ακυρωση.

Νομιζα οτι επρεπε να κανω κατι διαφορετικο γι'αυτο ρωτησα ξανα μηπως δεν καταλαβα καλα η εννοουσε κατι διαφορετικο.

Γραφεις  μετά οτι το δικιμασες απο άλλο site και πέτυχε.  Απο ποιο site,   αν επιτρέπεται, πχ ελληνικό eshop ;  Και πως ηταν η διαδικασία, επέλεξες απτο καλάθι αγορών pp και μετά τι έγινε με το τηλέφωνο σου;

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kounga είπε

Γραφεις  μετά οτι το δικιμασες απο άλλο site και πέτυχε.  Απο ποιο site,   αν επιτρέπεται, πχ ελληνικό eshop ;  Και πως ηταν η διαδικασία, επέλεξες απτο καλάθι αγορών pp και μετά τι έγινε με το τηλέφωνο σου;

Ναι απο το public συγκεκριμενα εβαλα πληρωμη με paypal μετα με πηγε στην σελιδα να βαλω user και κωδικο και μολις μπηκα πατησα μετα πανω δεξια στο αν θυμαμαι καλα στο X για να κλεισω το πραθυρο και μου εβγαλε πινακακι για να καταχωρησω τον αριθμο κινητου τηλεφωνου.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Ναι απο το public συγκεκριμενα εβαλα πληρωμη με paypal μετα με πηγε στην σελιδα να βαλω user και κωδικο και μολις μπηκα πατησα μετα πανω δεξια στο αν θυμαμαι καλα στο X για να κλεισω το πραθυρο και μου εβγαλε πινακακι για να καταχωρησω τον αριθμο κινητου τηλεφωνου.

1)Εβαλες δηλ το νεο σου τηλεφωνο και το πήρε χωρίς να ζητήσει άλλη επιβεβαίωση  οτι είσαι εσυ;  Δεν σου ζήτησε πρώτα επιβεβαίωση στο παλιό σου τηλέφωνο;

2) Την αγορά που "και καλά" πήγες να κάνεις πως την ακύρωσες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kounga είπε

1)Εβαλες δηλ το νεο σου τηλεφωνο και το πήρε χωρίς να ζητήσει άλλη επιβεβαίωση  οτι είσαι εσυ;  Δεν σου ζήτησε πρώτα επιβεβαίωση στο παλιό σου τηλέφωνο;

2) Την αγορά που "και καλά" πήγες να κάνεις πως την ακύρωσες;

1)Οχι δεν μου ζητησε καποια επιβεβαιωση.Απλα μου ζητησε να καταχωρησω τον αριθμο κινητου τηλεφωνου.Αλλο αριθμο δεν εχω.Δεν υπαρχει πια αυτος που ειχα καταχωρημενος.Τωρα βεβαια τον εμφανιζει μεσα σαν τηλεφωνο οικιας και οχι σαν κινητο τηλεφωνο.

2)Δεν την εκανα την αγοραΜε το που εβαλα τους κωδικους για να μπω στο paypal πατησα το X πανω δεξια και μετα μου εμφανισε το πινακακι για να βαλω τον αριθμο του κινητου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κανείς  αν πας να αλλάξεις παλιό τηλεφωνο που είχες δηλώσει στο λογαριασμό, και βάλεις  νούμερο που χρησιμοποιειται και σε άλλο λογαριασμό, θα τον δεχθεί το Pp  ή όχι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HERTHAN είπε

1)Οχι δεν μου ζητησε καποια επιβεβαιωση.Απλα μου ζητησε να καταχωρησω τον αριθμο κινητου τηλεφωνου.Αλλο αριθμο δεν εχω.Δεν υπαρχει πια αυτος που ειχα καταχωρημενος.Τωρα βεβαια τον εμφανιζει μεσα σαν τηλεφωνο οικιας και οχι σαν κινητο τηλεφωνο.

2)Δεν την εκανα την αγοραΜε το που εβαλα τους κωδικους για να μπω στο paypal πατησα το X πανω δεξια και μετα μου εμφανισε το πινακακι για να βαλω τον αριθμο του κινητου.

Τυχερός εισαι γιατι αυτό σαν bug μου ακούγετε

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τυχερός εισαι γιατι αυτό σαν bug μου ακούγετε

Ναι κι εγω δεν το περιμενα γιατι το προσπαθησα με το ebay και δεν εγινε ενω στο public εγινε.Ηταν εντελως διαφορετικα τα παραθυρακια ομως δεν ηταν το ιδιο.

Οχι οτι περιμενα να συμβει βεβαια μπορει να εγινε και τυχαια.

Τωρα που μπηκα στον λογαριασμο μου παρατηρησα οτι μου βγαζει και το προηγουμενο τηλεφωνο σαν τηλεφωνο οικιας ενω αυτο που εβαλα τωρα το βγαζει σαν κινητο τηλεφωνο.

Μηπως υπαρχει πιθανοτητα να επαιξε κι αυτο καποιο ρολο.

Δημοσ.

Μου ήρθε email από paypal και λέει πως εντοπίστηκε ύποπτη κίνηση και να αλλάξω τους κωδικούς πρόσβασης. Μπαίνω στο σάιτ, κάνω την διαδικασία για αλλαγή κωδικού μέχρι που μου λέει πως έχει σταλθεί μήνυμα στο κινητό μου και να γράψω τον κωδικό που μου ήρθε στο κινητό για επιβεβαίωση για να προχωρήσω στην αλλαγή κωδικού,

Μόνο που δεν μου έρχεται κανένα μήνυμα, πάτησε 3-4 φορές να σταλθεί ο κωδικός αλλά τίποτα. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Email;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Voziniotis-3 είπε

Μου ήρθε email από paypal και λέει πως εντοπίστηκε ύποπτη κίνηση και να αλλάξω τους κωδικούς πρόσβασης. Μπαίνω στο σάιτ, κάνω την διαδικασία για αλλαγή κωδικού μέχρι που μου λέει πως έχει σταλθεί μήνυμα στο κινητό μου και να γράψω τον κωδικό που μου ήρθε στο κινητό για επιβεβαίωση για να προχωρήσω στην αλλαγή κωδικού,

Μόνο που δεν μου έρχεται κανένα μήνυμα, πάτησε 3-4 φορές να σταλθεί ο κωδικός αλλά τίποτα. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Email;

Το email ήταν πραγματικό ή απάτη;Απο που μπαίνεις να αλλάξεις κωδικούς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voziniotis-3 είπε

Πραγματικό. Όπως και να έχει όμως μετά από googlάρισμα μπαίνω στο επίσημο site της paypal.

Σε τέτοιες περιπτώσεις και αν πιστεύεις ότι είναι πραγματικό το email, σβήνουμε το email  και μπαίνουμε από browser η την εφαρμογή την δικιά της και αλλάζουμε τον κωδικό , δεν ακολουθούμε ποτέ κανένα λινκ μέσα από email και κανονικό να είναι το email .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, τη βοήθειά σας. συγγνώμη εάν έχει ξαναγίνει η σχετική ερώτηση δεν μπόρεσα να τη βρω στο σχετικό νήμα. Σε συνδεδεμένη κάρτα Eurobank που έχω στο paypal προσπάθησα να κάνω συναλλαγή και μου βγήκε το μήνυμα «Ελέγξτε τον λογαριασμό σας στον εκδότη της κάρτας σας πριν δοκιμάσετε ξανά αυτήν την κάρτα.» Η καρτά είναι σε  ισχύ, δεν έχει λήξει  ούτε απενεργοποιηθεί από το account μου. Τι μπορεί να συμβαίνει? Να σημειώσω ότι η αγορά ολοκληρώθηκε μέσω άλλης κάρτας που είχα συνδεδεμένη στο paypal, ωστόσο ήθελα να γίνει με την 1η μου επιλογή.

Επεξ/σία από xatzi13
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο PayPal, ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η μεταφορα χρημάτων από έναν λογαριασμό paypal σε τραπεζικό λογαριασμό;

Έψαξα σε κάτι calculators online και μου έβγαλαν περίπου 3% σε fees, αλλά διάβασα από κάπου αλλού ότι το paypal δεν σου κρατάει fees και μόνο η τράπεζα θα σου πάρει 3-4 ευρώ.

Ξέρει κανείς τι ισχύει; Για παράδειγμα, θέλω να στείλω 100 ευρώ από το paypal σε έναν λογαριασμό eurobank.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...