Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

offtopic

πω πω ρε parkos μας πεινασες με το σουβλακι στη φωτο:-D

κατα τα αλλα ειναι οπως τα λεει ο αποπανω μου ^_^

Ο από πάνω σου έχει και όνομα :P .

Καλά κάνω και δεν κοιτάω τα avatars. Τώρα που το είδα αλλά είδα και την profile picture του parkos με τα κοντοσούβλια και τα αρνιά (δεν μπορώ να δω και καλά τι είναι) δεν κρατιέμαι! :eek: Που σαι Πάσχα!!

Δημοσ.

λογικα θα θελει να παιζει ονλαην...οποτε το ξεχναω το jailbreak...?

..κατα τα αλλα ολα τα slim ειναι οκ?...ειταε 160gb ειτε 320?

μαγκες ειστε πολυ γρηγοροι, ευχαριστω...

Δημοσ.

ναι το ξεχνας!

οι slim ναι.Επιβεβαιωμενο προβλημα δεν εχω διαβασει,εχω ακουσει διαφορα αλλα πρεπει να ειναι μουφες.

Εχω τη σλιμ 250 2 χρονια κ 3 μηνες και δεν εχει παθει το παραμικρο.

Δημοσ.

Επιτέλους τερμάτισα το gow! Ακόμα και στο easy στο τέλος με δυσκόλεψε. Επίσης μου έσπασε τα νεύρα αυτό που έχει από το 4ο λεπτό και μετά:

http://www.youtube.com/watch?v=_CkdnBppQ-c&ob=av3e

Δεν ήταν και εύκολο. Τελικά god of war 2,3 θα τα παίξω στο normal. Το 2 μπορεί και στο easy θα δω. Το 3 πάντως σίγουρα normal.

Δημοσ.

πω τι μου θυμισες τωρα!!!!!!ΓΥΜΝΑΣΙΟ το επαιζα αυτο ρε χαχαχαχα

ειδικα εκει στα λεπιδια που γυρνανε...πως δεν εχωσα τον μοχλο μεσα στην τηλεοραση...

Δημοσ.

Επιτέλους τερμάτισα το gow! Ακόμα και στο easy στο τέλος με δυσκόλεψε. Επίσης μου έσπασε τα νεύρα αυτό που έχει από το 4ο λεπτό και μετά:

http://www.youtube.com/watch?v=_CkdnBppQ-c&ob=av3e

Δεν ήταν και εύκολο. Τελικά god of war 2,3 θα τα παίξω στο normal. Το 2 μπορεί και στο easy θα δω. Το 3 πάντως σίγουρα normal.

εγω δεν κανω τον κοπο να δω το βιντεο γιατι ειμαι πισω ακομη :mrgreen:

απο εκει που σου ειπα στο μηνυμα οτι ειμαι εχω πολυ ακομα μεχρι το τελος?

ποσες ωρες τοκανες?

Δημοσ.

εγω δεν κανω τον κοπο να δω το βιντεο γιατι ειμαι πισω ακομη :mrgreen:

απο εκει που σου ειπα στο μηνυμα οτι ειμαι εχω πολυ ακομα μεχρι το τελος?

ποσες ωρες τοκανες?

7 ώρες και 15 λεπτά. Σύμφωνα με το save βέβαια. Αλλά από ότι κατάλαβα όταν χάνεις το save δεν μετράει τον χρόνο που έκανες πριν χάσεις οπότε σίγουρα θα έπαιζα γύρω στο 15ωρο. :)

Δημοσ.

7 ώρες και 15 λεπτά. Σύμφωνα με το save βέβαια. Αλλά από ότι κατάλαβα όταν χάνεις το save δεν μετράει τον χρόνο που έκανες πριν χάσεις οπότε σίγουρα θα έπαιζα γύρω στο 15ωρο. :)

εγω ειμαι μακρια ακομη?

Δημοσ.

Πολύ θα έλεγα. (για να μην πω πως είσαι στην μέση) :P

δεν πειραζει φτανει που ειμαι και στην μεση :mrgreen:

συμφωνα με το save εχω παιξει 4κ30 ωρες!

Δημοσ.

δεν πειραζει φτανει που ειμαι και στην μεση :mrgreen:

συμφωνα με το save εχω παιξει 4κ30 ωρες!

Βασικά είσαι ακριβώς στην μέση! Ήσουν στο 16-17 part από το walkthrough στο youtube ενώ όλα τα parts είναι 35. :)

Δημοσ.

Βασικά είσαι ακριβώς στην μέση! Ήσουν στο 16-17 part από το walkthrough στο youtube ενώ όλα τα parts είναι 35. :)

επειδη δεν θυμαμαι τον τιτλο εκει οπου εχω κολλησει τωρα αν πατησω να βρω το παρτ 16 θα το βρω?θα ειναι εκει που ειμαι εγω?

Δημοσ.

επειδη δεν θυμαμαι τον τιτλο εκει οπου εχω κολλησει τωρα αν πατησω να βρω το παρτ 16 θα το βρω?θα ειναι εκει που ειμαι εγω?

Ναι πατάς God Of War Walkthrought part XX (αυτό που θες) και έτσι προχωράς όπου έχεις κολλήσει. Με έχει βοηθήσει κάμποσες φορές.

Δημοσ.

Ναι πατάς God Of War Walkthrought part XX (αυτό που θες) και έτσι προχωράς όπου έχεις κολλήσει. Με έχει βοηθήσει κάμποσες φορές.

το βρηκα!

στο παρτ 15 ειμαι! :mrgreen:

εχω ακομη!

εσυ το gow2 το ξεκινησες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...