Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου νομίζω πως δεν γράφει πουθενά ότι είναι 720. Αν είναι έτσι, τότε καλύτερα πάρε κάτι άλλο που να είναι HD και όχι απλά να κάνει upscaling, για να μπορείς να βλέπεις όλες σου τις ταινίες ανεξαρτήτως ανάλυσης.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι; Υπάρχει κάποιο player να διαβάζει εξωτερικό σκληρό με usb σε NTFS;

Η τηλεόρασή μου το διαβάζει κατευθείαν με usb μια χαρά αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους.

Δεν βλέπω να λέει κανένας για υποστήριξη NTFS.:confused:

Δημοσ.
Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι; Υπάρχει κάποιο player να διαβάζει εξωτερικό σκληρό με usb σε NTFS;

Η τηλεόρασή μου το διαβάζει κατευθείαν με usb μια χαρά αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους.

και γιατι δεν τον μετατρέπεις και εσυ σε fat32 να τελειωνεις? :)

Δημοσ.
και γιατι δεν τον μετατρέπεις και εσυ σε fat32 να τελειωνεις? :)

Διότι είναι 1 Terrabyte και γιατί είναι γεμάτος και με άλλα πράγματα εκτός από ταινίες φυσικά!:fear:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Διότι είναι 1 Terrabyte και γιατί είναι γεμάτος και με άλλα πράγματα εκτός από ταινίες φυσικά!:fear:

απο αλλο φόρουμ, βοήθεια από φίλο:

convert x: /FS:NTFS

στο CMD

Όπου x το γράμμα του σκληρού

και τον μετατρέπεις σε fat32, χωρίς να κανεις φορμάτ! Με κάθε επιφύλαξη!

Δημοσ.

Το Pioneer DV-410V-K μου διαβαζει σε NTFS κανονικοτατα αλλα μονο 2,5 αρηδες δισκους.Οτι 3,5 αρη εχω βαλει ενω τον βλεπει,δεν εμφανιζει αρχεια.

Δημοσ.

exw to iq340 αλλα δεν παιζει τα νεα avi 576p λογικα και τα 720

ViDEO cODEC...:Xvid

FRAMERATE.....: 23.976 fps

BiTRATE.......: 2 787 Kbps

RESOLUTiON....: 1024 x 432

φταιει το firmware?μηπως αναγνωριζει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο με hdmi και κοβει το σημα?

Δημοσ.

Τα περισσότερα DVD players που παίζουν MPEG-4 AVI διαθέτουν ολοκληρωμένα που δε μπορούν να χειριστούν video streams με ανάλυση μεγαλύτερη από 720χ576. Μάλλον και το δικό σου χαρακτηρίζεται από τον συγκεκριμένο τεχνικό περιορισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά.

Θέλω να πάρω ένα dvd που να παίζει divx και xvid και να κοστίζει εώς και 50 ευρώ.

Από μάρκες δεν γνωρίζω ποιά είναι καλά κ ποιά όχι, απλά από οτι έχω διαβάσει τα philips και τα LG είναι πιο καλά.

Συνήθως οτι κατεβάζω έχει ενσωματωμένους υπότιτλους, οπότε δεν κωλύομαι πολύ στους εξωτερικούς.

Πιο συγκεκριμένα, είμαι ανάμεσα στο Philips DVP3520

και στο Toshiba SD590.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάτι?

Επεξ/σία από makantonio
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το νέο DVD Player DVD9052 της εταιρίας United

Είναι συμβατό με τους δημοφιλέστερους τύπους δίσκων CD και DVD και υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων DivX, WMA και MP3, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε το υλικό που μόλις κατεβάσατε από το ίντερνετ. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με μια θύρα USB στην οποία μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το USB Stick

Συμβατότητα με DivX 4/5

NTSC/PAL συμβατότητα

Οθόνη VFD

Ελληνικό μενού OSD

Πολυκάναλος ήχος 5.1

Θύρα USB

Τηλεχειριστήριο

Γενικά ΧαρακτηριστικάΤύπος συσκευήςDVD Player

Τεχνολογία 3DΌχι

TηλεχειριστήριοΝαι

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΑναπαραγωγή USBΒίντεο Μουσική Φωτογραφίες

Συμβατότητα ΜέσωνAudio CD CD-R CD-RW DVD DVD+R DVD+RW DVD-R DVD-RW DVD-Video DivX HD-CD JPEG MP3 SVCD VCD WMA

Αποκωδικοποιητές ήχουDolby Digital

Είσοδοι1xUSB 2.0

Έξοδοι1xComponent RGB

1xS-Video

1xScart

1xCoaxial out

και δε μου παιζει ουτε ανι ουτε divx tainies meso usb i dvd...

kamia idea?

---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

μου γραφει wrong file format..

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Σε ολα αυτα τα players υπαρχει καποιο που να εχει θυρα usb,ελληνικους υποτιτλους,hdmi,full HD και να μπορει να αναπαραγαγει και ματροσκες απο την usb και αν ναι ποιο ειναι αυτο?

Δημοσ.
ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Σε ολα αυτα τα players υπαρχει καποιο που να εχει θυρα usb,ελληνικους υποτιτλους,hdmi,full HD και να μπορει να αναπαραγαγει και ματροσκες απο την usb και αν ναι ποιο ειναι αυτο?

WD TV High Definition Media Player (91,79 €)

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10040391

* Αναπαραγωγή Full HD video 1080p

* Μετατρέψτε τον USB σκληρό σας δίσκο σε ένα προηγμένο media player

* Αποθήκευση των media αρχείων σας χωρίς περιορισμούς

* Υποστηριζόμενα formats αρχείων Subtitle: ASS SMI SRT (UTF-8) SSA SUB

* Σύνδεση Composite Video/ HDMI 1.3/USB 2.0

Υποστηριζόμενα formats αρχείων video (AVI H.264 MKV MOV MP4 MPEG MPEG1 MPEG2 MPEG4 MPG TP TS VOB Xvid)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...