Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω αυτά τα ακουστικά, και επειδή θέλω να τα αγοράσω 4 φορές, το postage, από 3,40 λίρες που είναι, πάει στις 10.

Υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το postage ή τέλος πάντων να πληρώσω όσα λιγότερα γίνεται; 

Edit: Βέβαια, αν μπορούσα να βρω συγκεκριμένα αυτά τα earbuds (έτσι δεν λέγονται; τα στρογγυλά πλαστικά που είναι σαν "κάλυμμα" των ακουστικών), αυτό θα ήταν το καλύτερο!

Έχει κανείς καμιά ιδέα πού μπορώ να τα βρω; Θα με βοηθούσε πολύ!

Επεξ/σία από sarantatessera
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα, ήθελα να ρωτησω αν θα υπάρξει πρόβλημα με αγορά CPU από απο ebay (το προιον ειναι στην USA) σχετικά με τελωνείο κτλ. ???? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εάν δεν πληρώσεις προκαταβολικά τα εξοδα εκτελωνισμού, θα τα πληρώσεις εδώ.

προσοχή στον τρόπο αποστολής, μακριά από courier.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, makfil είπε

Εάν δεν πληρώσεις προκαταβολικά τα εξοδα εκτελωνισμού, θα τα πληρώσεις εδώ.

προσοχή στον τρόπο αποστολής, μακριά από courier.

Μου εχει κανονικα την τιμη του προϊόντος και 

Shipping:
$22.52 International Priority Shipping to Greece  via the Global Shipping Program

Ποια ειναι τα προκαταβολικα εξοδα?

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, το πρώτο σου post ήταν γενικόλογο και δεν ανέφερες τις πληροφορίες που έγραψες στο 2ο.

Με αυτή τη μέθοδο αποστολής, ο πωλητής, συνήθως, ζητάει προκαταβολικά και τα έξοδα εκτελωνισμού (Import fees). 

Αφού, λοιπόν, δεν τα πλήρωσες προκαταβολικά, το πιθανότερο είναι ότι θα τα πληρώσεις στο ελληνικό τελωνείο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, makfil είπε

Κατ' αρχάς, το πρώτο σου post ήταν γενικόλογο και δεν ανέφερες τις πληροφορίες που έγραψες στο 2ο.

Με αυτή τη μέθοδο αποστολής, ο πωλητής, συνήθως, ζητάει προκαταβολικά και τα έξοδα εκτελωνισμού (Import fees). 

Αφού, λοιπόν, δεν τα πλήρωσες προκαταβολικά, το πιθανότερο είναι ότι θα τα πληρώσεις στο ελληνικό τελωνείο.

Δεν εχω κανει την παραγγελεια ακομα διοτι ειχα αποριες... Οποτε θα μου ζητησει λογικα τα εξοδα εκτελωνισμου, ποσο ειναι αυτα ειναι ποσοστιαίο, επι τοις εκατο? Αν δεν μου τα ζητησει πως πληρωνω στο ελληνικο τελωνειο ? 

Δημοσ.

Κανονικά, πρέπει να είναι ο ελληνικός ΦΠΑ αλλά συνήθως χρεώνουν λιγότερο.

Σην περίπτωση που σταματήσει το δέμα στο τελωνείο, θα ζητήσουν απόδειξη κάρτας ή paypal και θα χρεωθείς τον ΦΠΑ + 15€ (τέλος ΕΛΤΑ) εάν η αξία CIF είναι μέχρι 150€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makfil είπε

Κανονικά, πρέπει να είναι ο ελληνικός ΦΠΑ αλλά συνήθως χρεώνουν λιγότερο.

Σην περίπτωση που σταματήσει το δέμα στο τελωνείο, θα ζητήσουν απόδειξη κάρτας ή paypal και θα χρεωθείς τον ΦΠΑ + 15€ (τέλος ΕΛΤΑ) εάν η αξία CIF είναι μέχρι 150€

Καταλαβα... Κανα site απο ευρωπη μερια που να εχει CPU παλιους μεταχειρισμενους υπαρχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Εκανα μια αγορά απο USA 22 ευρω απο  Ebay με paypal. Για αποστολή είχε free standart international shipping με και δεν πλήρωσα προκαταβολικά τελωνειο Μίας και το ποσό είναι μικρό θα έχει έξοδα τελωνείου ?Μαλλον με ελτα θα έρθει ως απλο δέμα μίας και είναι free ?

Επεξ/σία από hektor76
Δημοσ.

Ο πωλητής μάλλον το στέλνει με το ταχυδρομείο και θα παραλάβεις από ΕΛΤΑ.

Για την αξία αυτή δεν πληρώνεις έξοδα εκτελωνισμού, εκτός αν έχει διαφορετική γνώμη ο τελωνειακός.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

αν επιστρεψεις ενα προιον για refund σου επιστρεφονται και οι δασμοι(εχουν πληρωθει μεσω ebay)?

Επεξ/σία από dimos15
Δημοσ.

Το ελληνικό δημόσιο εισπράττει τον ΦΠΑ (και δασμό για αξίες πάνω από 150€) όταν ένα αντικείμενο εισάγεται από τρίτη χώρα.

Στην περίπτωσή σου, ο πωλητής (και όχι το ebay) προείσπραξε τον ΦΠΑ και θα τον αποδώσει στο δημόσιο, ανεξάρτητα από το εάν εσύ το επιστρέψεις στον πωλητή για οποιοδήποτε λόγο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...