Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησε για όλο το ποσο.

Παρ'ολα αυτα μιλαμε για 3€ διαφορα της ολικης με την μερικη αποζημιωση.

Δεν ξερω αν αξιζει να χασεις ωρες συζητωντας επ'αυτου ...

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπαρχει ρε παιδία κάποια ρύθμιση στο ebay που να μου εμφανίζει μόνο τις αποστολές αντικειμένων για Ελλαδα ??

Πολύ σπαστικό να ψάχνεις αυτο που θες και στη συνέχεια βλέπεις το μήνυμα "May not post to Greece"

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hektor76 είπε

Υπαρχει ρε παιδία κάποια ρύθμιση στο ebay που να μου εμφανίζει μόνο τις αποστολές αντικειμένων για Ελλαδα ??

Πολύ σπαστικό να ψάχνεις αυτο που θες και στη συνέχεια βλέπεις το μήνυμα "May not post to Greece"

Ναι υπάρχει, οταν ορίσεις να εμφανίζεται το κόστος αποστολής μαζί με το κόστος του αντικειμένου, τότε σου βγάζει πρώτα αυτά που είναι να στείλεις στην χώρα σου

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Kαλησπερα παιδια.Απο ebay μεσω δημοπρασιας μπορω να αγορασω?Το δεχεται η τραπεζα αυτο?

Και τι τη νοιάζει την τράπεζα τι κάνεις εσύ με το eBay

Δημοσ.

Ηθελα να αγορασω ενα υπολογιστη οπου τα λεφτα απο την αγορα που θα εκανα θα πηγαιναν για φιλανθρωπικο σκοπο.Οταν πατησα για αγορα δεν γονοταν,παρα μονο μου τραβηξε απο την prpeaid τα εξοδα αποστολησ.Επικοινωνησα με την τραπεζα τι εγινε και μου ειπαν δεν γινεται λογω το οτι ηταν για φιλανθρωπικο σκοπο κτλπ.Τα λεφτα μου επεστρψαν καποια στιγμη παντωσ.Επισης αν θυμαμαι καλα τους ρωτησα για δημοπρασιες αν γινεται και νομιζω μου ειπαν οτι δεν γινται.Πειραιως ειναι η τραπεζα.Βεβαια αν εχει κανεισ κανεις αγορα μεσω δημοπρασιας οκ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hektor76 είπε

Επέλεξε να σου εμφανίζει προϊόντα από Europe μόνο. 

*από την πλευρική μπάρα στα αριστερά. (Το 90% στέλνονται)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να κάνω αυτήν την παραγγελία. https://www.ebay.com/itm/Autoglym-Super-Resin-Polish-1L-SRP1L-1-Litre-Bottle/371379414297?epid=1650037364&hash=item5677f02519:g:AuEAAOSwHnFVn7Bu#shpCntId
Ένας φίλος μου επιμένει πως θα περάσει τελωνείο. Εγώ λέω πως όχι γιατί είναι από Βρετανία.
Τι ισχύει με τις αλλαγές που έγιναν? :unsure:

Δημοσ.

τελωνείο δεν θα περάσει αν πράγματι φεύγει απο ΗΒ, ωστόσο δεν είμαι σίγουρη αν το θεωρήσουν επικίνδυνο είδος 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

τελωνείο δεν θα περάσει αν πράγματι φεύγει απο ΗΒ, ωστόσο δεν είμαι σίγουρη αν το θεωρήσουν επικίνδυνο είδος 

Έχω ξανά πάρει από Αγγλία τέτοιες αλοιφές, κεριά. Πότε δεν είχα κάποιο πρόβλημα επειδή είναι υγρό.

Δημοσ.

μια χαρά τότε.. μόνο στα αρώματα ξέρουν να δημιουργούν δράματα; κάποτε μπορούσαν να τα στείλουν τώρα θα θεωρούν επικίνδυνα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Chris_saxo vts είπε

Έχω ξανά πάρει από Αγγλία τέτοιες αλοιφές, κεριά. Πότε δεν είχα κάποιο πρόβλημα επειδή είναι υγρό.

Αφού έχεις ξανά αγοράσει, τι το συζητάμε;;;  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bromiaris είπε

Αφού έχεις ξανά αγοράσει, τι το συζητάμε;;;  

Έτσι. Κουβέντα να γίνεται.

Αν είδες αλλο ρώτησα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Chris_saxo vts  Λογικά δεν απαγορεύεται ως είδος (υγρό κερί γυαλίσματος), πιθανότατα να στο ανοίξουν για οπτικό έλεγχο (λόγω υγρών). Σε μια πρόσφατη παραγγελία μου κάτι σαμπουάν απο UK τα τσεκάρανε αλλά ήρθαν κανονικά (οδικώς νομίζω στέλνονται τα υγρά προιόντα). 

ΥΓ. Υπάρχει βέβαια και η μικρή πιθανότητα να το περάσουν για νιτρογλυκερίνη :lol:

Στις 28/4/2018 στις 4:57 ΜΜ, marmagia είπε

μια χαρά τότε.. μόνο στα αρώματα ξέρουν να δημιουργούν δράματα; κάποτε μπορούσαν να τα στείλουν τώρα θα θεωρούν επικίνδυνα

Κάποιοι συνεχίζουν να στέλνουν και αρώματα (μάλλον οδικώς) https://www.fragrancedirect.co.uk

Επεξ/σία από molot12
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...