Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην δική σου περίπτωση είχε μία σημαντική διαφορά: ανεξάρτητα από τον (όποιο) λόγο καθυστέρησης από την μία μετάβαση στην άλλη χώρα χωρίς tracking update, ο αρχικός χρόνος που σου είχε ανακοινώσει για παράδοση σε εσένα ήταν εξαρχής σωστός και υπολογισμένος.

Εδώ υποτίθεται ότι θα γινόταν παράδοση χθες 17/5...

Η ουσία βέβαια δεν είναι η καθυστέρηση, αλλά να μην έχει χαθεί το θέμα και να έχουμε ένα tracking στοιχείο για να το παρακολουθούμε (κι ας έρθει του αγίου πνεύματος).

Απλά πρώτη φορά το συναντώ σε παραγγελία μέσω GSP, μου κάνει εντύπωση.

Επεξ/σία από draculias
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, το είχε αν θυμάμαι καλά 29/4 και μετά το άλλαξε, αλλά νομίζω το άλλαξε όταν το παρέλαβε. Αλλά νομίζω στο e-bay όντως ήταν εντός χρονικού ορίου. 
Εσένα δηλαδή στο e-bay γράφει οτι το όριο παράδοσης λήγει στις 17/5?  
Για μένα επικοινώνησε με UPS, πιστεύω και εγώ full οτι το πιο πιθανό είναι εκεί να γίνει το λάθος, δηλαδή μόλις περάσει το δέμα τελωνείο και μετά, μέχρι να εμφανιστεί στην UPS. 

Ό,τι μάθεις φυσικά ενημέρωσε!! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, asapas8 είπε

Ναι, το είχε αν θυμάμαι καλά 29/4 και μετά το άλλαξε, αλλά νομίζω το άλλαξε όταν το παρέλαβε. Αλλά νομίζω στο e-bay όντως ήταν εντός χρονικού ορίου. 
Εσένα δηλαδή στο e-bay γράφει οτι το όριο παράδοσης λήγει στις 17/5?  
Για μένα επικοινώνησε με UPS, πιστεύω και εγώ full οτι το πιο πιθανό είναι εκεί να γίνει το λάθος, δηλαδή μόλις περάσει το δέμα τελωνείο και μετά, μέχρι να εμφανιστεί στην UPS. 

Ό,τι μάθεις φυσικά ενημέρωσε!! 

Εξαρχής έγραφε για παράδοση 17/5. Δεν μου φαίνεται και περίεργο, με το tracking "κενό" που προέκυψε, οτιδήποτε άλλο "παγώνει", όπως το delivery date εδώ. Εάν άλλαζε, θα υπήρχε και κάποια κινητικότητα, συνοδευόμενο και με tracking update.

Όσο για την UPS, δεν πρόκειται να βρει κάτι, αυτοί αναμένουν το πακέτο.

Το γνωρίζω αλλά το βλέπω και live σε άλλη αποστολή με GSP, 13/5 είχαν ανεβάσει μόνο το label, μόλις έφτασε στα χέρια τους το πακέτο στις 18/5, εμφανίστηκε ξαφνικά όλη η υπόλοιπη ταχυδρομική διαδρομή μέχρι την διεύθυνσή μου (και με νέα ημερομηνία).

Επίσης, από το site τους:

ups.jpg.9f137f4c60808b4ab14e2381aa113436.jpgΟ sender στην περίπτωση αυτή δεν είναι ο πωλητής, αλλά ο re-shipper, δηλαδή η Pitney Bowes, άρα eBay επικοινωνία.

(πέρα από το γεγονός ότι η Pitney Bowes είναι ξακουστή στο να μην απαντάει σε τίποτε, όπως και επίσης ότι επισήμως δεν είναι υπόλογη σε refunds)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα δηλαδή αν γίνει βλακεία από την Pitney Bowes, δεν παίρνεις λεφτά πίσω????? 
Κάπως έτσι είχε γίνει και με εμένα, εκεί που έγραφε ' η ετικέτα δημιουργήθηκε' ξαφνικά το πέταξε ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ UPS.  

Στην περίπτωση σου δηλαδή τι έχει γίνει? Ακόμα πάγωμα τίποτα??? Επομένως δεν έχει παραλάβει η UPS από την Pitney. Εαν το φέρνει η Pitney μέχρι Γερμανία και δεν αναλαμβάνει το Γερμανικό ταχυδρομείο 

Εμένα σκέψου έχει πάει erlanger απο προχθές και δεν έχω καν e-mail οτι το παρέλαβαν εκεί. Άλλο πόσο να ρθει mail οτι έφυγε από κει για να μου δώσει και το UPA... χαχα

Επεξ/σία από asapas8
Δημοσ.

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή έτσι έχουν.

Το eBay Customer Service που άνοιξα το case, αντί για το κλασικό 48ωρο, απάντησαν ότι το case θα το κρατήσουν ανοιχτό έως 2/6... μάλλον μπας και αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο (ελπίζω από αυτούς...) και δεν αποζημιώσουν...επισήμως για να συλλέξουν πρόσθετες πληροφορίες.

Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.

Δημοσ.

Έγινε ρε φίλε ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποζημιωθείς πάντως, εφ όσον δεν υπάρχει κάποια απόδειξη οτι σου παραδόθηκε το δέμα.

Και εγώ θα ενημερώσω τι θα παιχτεί γιατί και εγώ ακόμα δεν έχω λάβει το mail οτι καν έφτασε στο Erlanger. Καθυστερούν χαρακτηριστικά να στείλουν mail για το update της παραγγελίας

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

και όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα και από UPS:

Thank you for your email. 

Your concern is highly understandable. However, our system does not show that this package was physically picked up from the shipper's location or pickup address in Germany. To verify that your package was shipped as scheduled, please contact the shipper. I recommend that you contact them and ask when they are planning to send it out. Once the package is in UPS’ possession, updated scans and delivery dates will be uploaded on our website.

If we may assist you in the future, please feel free to contact us.

Best regards,

Cecille C. 
UPS Customer Support

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα δεν έφτασε ποτέ στη Γερμανία????? Πως γίνεται αυτό? Ποιος είναι υπεύθυνος να πάει το δέμα στη Γερμανία? Η Pitney Bowes, ή το Γερμανικό ταχυδρομείο??? Περίεργο πραγματικά 

ΥΓ Εμένα ακόμα δεν έχει εμφανίσει κάτι από Erlanger. Ακόμα ούτε mail να ενημερώσει. Βέβαια στις 17 γράφει το e-bay οτι έφτασε οπότε περιμένω να δω 

Επεξ/σία από asapas8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATE  Μόλις πήρα τον κωδικό τον διεθνή!! Και γράφει στο parcelapp οτι το απέστειλαν από Erlanger σε διεθνή προορισμό!!! Το e-bay βέβαια γράφει ακόμα delivered στο Erlanger, γιατί έχει τον προηγούμενο κωδικό από USPS... Επομένως τώρα περιμένω να ερθει Ευρώπη και να περάσει τελωνείο.  Τον κωδικό της UPS  πότε να τον περιμένω όμως??

Πάω δηλαδή στη φάση τη δική σου τώρα, που περιμένω να περάσει τελωνείο και να το πάρει κάποιος να το πάει στην UPS στη Γερμανία (Hoerne-Bernig).

Επεξ/σία από asapas8
Δημοσ.
17 ώρες πριν, asapas8 είπε

UPDATE  Μόλις πήρα τον κωδικό τον διεθνή!! Και γράφει στο parcelapp οτι το απέστειλαν από Erlanger σε διεθνή προορισμό!!! Το e-bay βέβαια γράφει ακόμα delivered στο Erlanger, γιατί έχει τον προηγούμενο κωδικό από USPS... Επομένως τώρα περιμένω να ερθει Ευρώπη και να περάσει τελωνείο.  Τον κωδικό της UPS  πότε να τον περιμένω όμως??

Πάω δηλαδή στη φάση τη δική σου τώρα, που περιμένω να περάσει τελωνείο και να το πάρει κάποιος να το πάει στην UPS στη Γερμανία (Hoerne-Bernig).

Καλημέρα

Νομίζω τσάμπα αγχώνεσαι κάθε φορά με τους κωδικούς, έχουμε πει πως περιμένεις 3-5 ημέρες σε κάθε σταθμό μέχρι να έχει tracking update. 17/5 δηλαδή έφτασε Enlarger, 20/5 είχες εξέλιξη...

Τον κωδικό της UPS, το 1Z30Wxxxxxxxxxx δηλαδή, θα στον εμφανίσει με την παραλαβή στην Γερμανία και upload στο σύστημά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πλέον θα πληγώνουμε τελωνείο ακουσα; εχω πάρει κατι γυαλιά ηλίου από το ebay 10€ από ποτε θα αρχίσει να χρεώνει τελωνείο; προλαβαίνει να έρθει το δέμα;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, draculias είπε

Καλημέρα

Νομίζω τσάμπα αγχώνεσαι κάθε φορά με τους κωδικούς, έχουμε πει πως περιμένεις 3-5 ημέρες σε κάθε σταθμό μέχρι να έχει tracking update. 17/5 δηλαδή έφτασε Enlarger, 20/5 είχες εξέλιξη...

Τον κωδικό της UPS, το 1Z30Wxxxxxxxxxx δηλαδή, θα στον εμφανίσει με την παραλαβή στην Γερμανία και upload στο σύστημά τους.

Άρα δηλαδή τώρα από Δευτέρα να υπολογίζω θα περάσει τελωνείο και από Πέμπτη θα φανεί στη Γερμανία ο κωδικός της UPS?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, draculias είπε

Περίπου ναι

Εσύ τελικά τι έκανες με UPS???? Πολύ περίεργο ρε γμτ... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, asapas8 είπε

Εσύ τελικά τι έκανες με UPS???? Πολύ περίεργο ρε γμτ... 

Αναμένουμε, θα πρέπει να λήξει το case στις 2/6 πρώτα μέχρι να έχουμε εξέλιξη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...