Προς το περιεχόμενο

New Creative Zen

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πω, το δικο μου το 8αρι, το εχω πανω απο 6μηνες, και φυσαει. Ολα οκ, κανενα παραπονο.

Αλλα μια απορια την εχω...

Λεει στο site οτι παιζει mpeg και wmv... Βρισκω prog μετατροπης avi σε mpeg και οταν το περναω μεσα, μου λεει οτι δεν το διαβαζει η οτι εχει error... Προφανως δεν εγινε σωστη μετατροπη... Εχει κανεις υποψιν κανα σωστο προγραμμα μετατροπης??

Δημοσ.

thnx ;)

τωρα κανω μετατροπη, ελπιζω να λειτουργει πεννα

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 08 : 01 : 29-----

WTF???

"Το αρχειο ταδε.mpeg μπορει να αποθηκευτει στην συσκευη για αποθηκευση η μεταφορα μονο. Δεν υποστηριζεται για χρηση στην ιδια την συσκευη. Εαν ειναι δυνατο, χρησιμοποιηστε ενα προγραμμα πολυμεσων το οποιο μπορει να μετατρεψει το αρχειο πριν την αντιγραφη. Εαν αντιγραψετε το αρχειο τωρα, θα αποθηκευτει στην συσκευη, αλλα δεν θα εμφανιζεται στο περιβαλλον εργασιας..." Ελεος, αφου το εχω κανει μετατροπη... Να το σπασω?

Δημοσ.

Το μετέτρεψες στο σωστο φορματ..; Σίγουρα; Xvid ή wmv 320x240? πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε αυτές τις διαστάσεις!

edit: mpeg?? κάποιο λάθος πρέπει να επέλεξες στη μετατροπη. Avi παίζει, mpeg όχι!

Δημοσ.

:S Εγώ τα μετατρέπω σε avi. Και δεν είχα πρόβλημα ως τώρα. Δοκίμασε και το mediacoder, έχει δημοσιεύσει οδηγό ο parsifal. Επίσης καλή επιλογή το Total Video Converter, από πληρωμένα προγράμματα.

Δημοσ.

Παιδια απο σημερα το Zen μου δεν βγαινει απο το mode ραδιοφωνου και δεν κλεινει...ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.....το εβαλα να φορτισει στη δουλεια και ταυτοχρονα ακουγα και ραδιοφωνο, καποια στιγμη πηγα να το κλεισω και ενω το εκλεινα αυτο ΔΕΝ.....απο το πρωι ειναι ανοιχτο και απλα δεν κλεινει αλλα δεν βγαινει ουτε απο το ραδιοφωνο ουτε μπορω να ανεβοκατεβασω ηχο ουτε τιποτα, του εκανα reset κλεινει και απλα.......ξανανανοιγει στο ραδιοφωνο.....(τουλαχιστον ειναι σε σταθμο που μου αρεσει κατι ειναι και αυτο) :( εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.
Παιδια απο σημερα το Zen μου δεν βγαινει απο το mode ραδιοφωνου και δεν κλεινει...ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.....το εβαλα να φορτισει στη δουλεια και ταυτοχρονα ακουγα και ραδιοφωνο, καποια στιγμη πηγα να το κλεισω και ενω το εκλεινα αυτο ΔΕΝ.....απο το πρωι ειναι ανοιχτο και απλα δεν κλεινει αλλα δεν βγαινει ουτε απο το ραδιοφωνο ουτε μπορω να ανεβοκατεβασω ηχο ουτε τιποτα, του εκανα reset κλεινει και απλα.......ξανανανοιγει στο ραδιοφωνο.....(τουλαχιστον ειναι σε σταθμο που μου αρεσει κατι ειναι και αυτο) :( εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα?

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1968154&postcount=213

Δημοσ.

το δοκιμασα και αυτο το μεσημερι αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!!! τεσπα περιμενω να τελειωσει η μπαταρια και να δω εαν τελικα "θα του περασει" :) :(

Δημοσ.

Κλείστο και όταν θα το ανοίγεις, να κρατήσεις πατημένο το play. Και μετά δοκίμασε μια μια τις επιλογές που σου δίνει.. Αυτό λέει και το λινκ;

Αν δεν πιάσει, σύνδεσε το στο πισι και η creative έχει ένα πρόγραμμα που κάνει restore, στο site της.

Δημοσ.
Τίποτα, κρίμα που ταλαιπωρήθηκες τόσο :-)

Με το Format Factory, τα εκανα avi {medium quality}... Ξεκινανε μια χαρουλα τα vids (διαφορα επισοδεια) και εκει που φτανουν στην μεση (20 mins περιπου) αρχισει και χανει το audio/video sync... Και οσο περναει η ωρα, απλα χειροτερευει. Φτανει το τελος του επισοδειου, και αλλα ακους, αλλα βλεπεις... Φτιαχνεται καπως αυτο η ειναι απλα ετσι το player?

Δημοσ.

Κανεις?? :(

Συμβαινει αυτο και σε αλλους, η μονο σ'μενα? Τι διαολο κανω λαθος στην μετατροπη κ τα βγαζει ετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...