Προς το περιεχόμενο

Οδηγός εγκατάστασης Ubuntu, μέσα από τα Windows! Πιο εύκολο δεν γίνεται !!!

TurboJugend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλά βάλτο στον ίδιο φάκελο το αρχείο του wubi.

Πειράζει που το .iso που έχω είναι η έκδοση 7.10; Επίσης, γίνεται να εγκαταστήσω Mandriva με αυτόν τον τρόπο; Ευχαριστώ! :-)

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον εγκατεστησα το ubuntu μια χαρα. Αφου λοιπον εγινε η εγκατασταση και ξεκινησε να φορτωνει το λειτουργικο Ubuntu στην συνεχεια μπηκε στο περιβαλλον του αλλα δεν βλεπω το περιβαλλον. Βλεπω απλα μια ανακατωμενη εικονα. Τι να κανω ??

Καμμια βοηθεια ?

Δημοσ.

@Dafnousaki: Και πάλι κάτι ξέχασα και σε τρέχω ρε φίλε, χίλια σόρρυ. CTRL+ALT+F1, αν δεν σε βγάλει σε γραμμή εντολών, δώσε CTRL+ALT+BACKSPACE για να κλείσει ο Xorg (το γραφικό περιβάλλον είναι αυτό, εμείς είπαμε δεν έχουμε καθόλου εικόνα εκεί, οπότε πάμε από γραμμή εντολών αρχικά).

Τι θα γράψεις και τα λοιπά σου είπα σωστά πριν :) , ελπίζω.

Συγνώμη για το λάθος και πάλι.

Δημοσ.

@AfterForever: Και εγώ αυτά γνωρίζω, όχι δλδ ότι έψαξα παντού αν υπάρχει καμία φοβερή πατέντα να γίνει, αλλά για αρχάριους το έκανα και το video και το νήμα, οπότε δε σκάμε κιόλας.

Offtopic: Ακούμε Chimaira και έχουμε λιώσει στου Sabbath ή είναι σύμπτωση το avatar και το nickname?

Δημοσ.
@Dafnousaki: Και πάλι κάτι ξέχασα και σε τρέχω ρε φίλε, χίλια σόρρυ. CTRL+ALT+F1, αν δεν σε βγάλει σε γραμμή εντολών, δώσε CTRL+ALT+BACKSPACE για να κλείσει ο Xorg (το γραφικό περιβάλλον είναι αυτό, εμείς είπαμε δεν έχουμε καθόλου εικόνα εκεί, οπότε πάμε από γραμμή εντολών αρχικά).

Τι θα γράψεις και τα λοιπά σου είπα σωστά πριν :) , ελπίζω.

Συγνώμη για το λάθος και πάλι.

Φιλε μου παταω το συνδυασμο αυτων οταν μπω μεσα στο περιβαλλον του ubuntu αλλα τιποτα, Τι νακανω , μηπως πρεπει να πατησω αυτο το συνδιασμο καπου αλλου ??

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω καθόλου... δίνεις CTRL+ALT+Backspace και δεν γίνεται τίποτα ;

Αν ναι, σβήσε και ξαναπαίρνα το Wubi από τα windows όπως δείχνω στο video.

Δημοσ.

@Dafnousaki: Τώρα θα σε τρέξω... αλλά τι να κάνεις, η μόνη ασφαλής λύση, κατέβασε το επίσημο ubuntu desktop cd, και bootare από αυτό (σαν LiveCD που είναι) να δούμε αν εκεί θα έχεις προβλήματα, αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα, δεν πάει το ubuntu την καρτούλα μάλλον, αλλιώς θα ξέρουμε ότι υπάρχει λύση.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τπτ για να γίνει το παραπάνω

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλωσήρθα :-D:-D

Οποιος θελει μπορεί να επισκεφτεί αυτόν εδώ τον οδηγό για Wubi στο adslgr -->http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=163942

τον ανανεωνω καθε τόσο .

Περιμενω απορίες και θα ήθελα αν γίνεται καποιος να δοκιμασει το Wubi 8.04 εδω -->http://wubi-installer.org/devel/minefield/

κατω κατω είναι η τελευταία έκδοση . Θα το ήθελα για να γίνει η απαραίτητη ανανεωση του tutorial .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-D

Δημοσ.

@TurboJugend

Πολύ ενδιαφέρον ο οδηγός σου!!

Επειδή δεν έχω ιδέα απο linux, άραγε τα Ubuntu που εγκαθίστανται με την παραπάνω διαδικασία, κάνουν για την περίπτωση μου;

Eπίσης ποια έκδοση του Ubuntu εγκαθίστανται με την παραπάνω διαδικασία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...