Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν πάει σε λάθος κατεύθυνση με πολλούς χαρακτήρες.

Οπως έχω πεί και παλιότερα από τη στιγμή που ζευγάρωσαν το Χαουαρντ ο χαρακτήρας χάλασε.Το χαρακτηριστικό του που έδινε γέλιο ήταν ο ερωτοτσαχπινοανωμαλισμός του. :D

Σχέση Λέναρντ- Πένυ το έχουν κουράσει μέχρι θανάτου.Καιρός να το κόψουν και να εμφανίσουν κάτι άλλο για το Λέναρντ.

Ο Σέλντον δεν κάνει για σχέσεις και τέτοια ρε παιδιά!Δεν είναι μέσα στο DNA του και γιαυτό έχει χαλάσει λίγο σαν χαρακτήρας.Είναι σαν να λες στην Παπαρήγα να ξυρίσει τα πόδια της και να φορέσει μίνι φόρεμα του Dior. :P

To Ραζ επειδή τους έχουν ζευγαρώσει όλους τον έχουν ξέμπαρκο.Πέρυσι είχε αρκετό γέλιο μονο με τη Σίρι.

Η Ειμι καλός χαρακτήρας αλλά θα έπρεπε να κολλάει μόνο σαν φίλη της παρέας.

Κατα τα άλλα την βλέπω άνετα τη σειρά αλλά πρέπει να αλλάξουν λίγο τα πράγματα.

Με λίγα λόγια ζητάς να αλλάξουν τα πάντα :confused:!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίστε penny & leonard να τελειώνουμε.Μας γκαστρώσατε.

Λολ υπάρχει πάλι αυτό το στορι? Έλεος

Δημοσ.

Πρώτη φορά σκέφτηκα να σταματήσω το επεισόδιο όταν είδα

την σκηνή στο cinema !!!!!!!!!!!! κράτα το χεράκι ..................

πρέπει να σταματήσουν το love story!!!!!!!

Δημοσ.

Το πρώτο μισό του επεισοδίου, αδιάφορο. Το δεύτερο μισό είχε πολύ καλές στιγμές γέλιου!

Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις,αλλα μετα απο πολυ καιρο ,το επισοδειο εσπειρε.

ειχε ωραιες ετακες κ σκηνες απο την αρχη μεχρι το τελος.

btw συμφωνω για το Love story

• Like 1
Δημοσ.

καλο το σημερινο αλλα .............

ΔΥΣΤΥΧΩΣ απ οτι φενεται θα τραβηξει απειρα ακομα το Leonard-Penny.στο τελος θα ξερασουν κ οι ιδιοι οι σεναριογραφοι οταν καταλαβουν ποσο το εχουν ψοφησει το θεμα

• Like 1
Δημοσ.

μιας και επεστρεψα στον πολιτισμο ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια. Οταν ξεκινησα να βλεπω το 1ο ημουν λιγο στεναχωρημενος και γελαγα με τις ατακες λες και το εβλεπα πρωτη φορα. στο 2ο ετσι και ετσι και στο 3ο ημουν πολυ σοβαρος. Γελαγα γιατι ειχα καιρο να δω bbt αλλα ηξερα τι θα γινει και τι θα πουν την επομενη στιγμη. καποιες ατακες ηταν ωραιες αλλα τις εχουμε ξανακουσει. ο σελντον... γενικα συμφωνω με ολα οσα εχετε πει παραπανω. η σειρα εχει γινει μια αμερικανια, καρφωνετε απο την σκηνοθεσια, και υπαρχουν μονο λαβ στορυ και ο χαουαρντ με την μανα του. BIG BANG THEORY ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕ ΟΧΙ MODERN FAMILY (δεν το εχω δει ποτε μου αλλα το υποθετω)

Δημοσ.
(δεν το εχω δει ποτε μου αλλα το υποθετω)

Κακώς, πολύ λάθος άποψη έχεις εαν νομίζεις πως είναι λαβ στορυ ναουμ (Modern Family)

Δημοσ.

Γελας με το big bang theory?Πωπω,δηλαδη φαντασου τι θα εκανες με τα φιλαρακια.

μπα το ιδιο, σε καποια επεισοδια που εβλεπα ενα γελακι το εσκαγα αλλα τιποτα ανησυχητικο

Δημοσ.

δεν υποθετω οτι ειναι love story αλλα λιγο χαζοαμερικανια οπως πανε να κανουν και το bbt

Μπορώ να πω οτι τώρα τελευταια βλέπω πιο άνετα το Modern Family παρά το ΤΒΒΤ.

Η σειρά προτίμησης μου αυτη την στιγμή ειναι :

1. Community

2 .Modern Family

3. TBBT

4..How i met your mother.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...