Quagli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια και μιλάτε για XFCE 😋 Manjaro XFCE στο νέο λαπτοπάκι μου. Γνωρίζει κανείς άραγε πως μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο του show desktop στο panel; Θα ήθελα να το κάνω όπως και τα αλλά εικονίδια της μπάρας αν είναι δυνατόν. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Quagli 4
Quagli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οικονομική στενότητα, τι να κάνουμε 😋 Θα κάνω upgrade κάποια στιγμή, στο T440p γίνεται. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Quagli
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Quagli είπε Μια και μιλάτε για XFCE 😋 Manjaro XFCE στο νέο λαπτοπάκι μου. Γνωρίζει κανείς άραγε πως μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο του show desktop στο panel; Θα ήθελα να το κάνω όπως και τα αλλά εικονίδια της μπάρας αν είναι δυνατόν. Καλησπερα, πως εμφανισες αυτες τις πληροφοριες για το linux σου?
mphxths Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Quagli είπε Γνωρίζει κανείς άραγε πως μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο του show desktop στο panel; Γιατι μωρε , πανεμορφο ειναι Αν δεν βρεις λυση , απλα ξηλωσε το και βρες μηπως υπαρχει κανα shortcut συνδυασμος , να χτυπας αυτον και να μην χρειαζεται να κλικαρεις το εικονιδιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε neofetch η screenfetch κατι μαθαμε και σημερα. ευχαριστω.
mphxths Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Makatsoras είπε κατι μαθαμε και σημερα. Μετα το ls/cd/clear , μαθαινουμε το neofetch. Αδιαβαστος , αυριο με τον κηδεμονα σου :)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 22 ώρες πριν, Quagli είπε Γνωρίζει κανείς άραγε πως μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο του show desktop στο panel; Θα ήθελα να το κάνω όπως και τα αλλά εικονίδια της μπάρας αν είναι δυνατόν. Το εικονίδιο είναι το «user-desktop», το οποίο βλέπω ότι είναι symlinked στο «default-user-desktop». Θα το βρεις στον φάκελο /scalable/places/ του θέματος που χρησιμοποιείς. Οπότε είτε θα αλλάξεις τη συντόμευση προς άλλο εικονίδιο (υπάρχει αντίστοιχο μονόχρωμο στον φάκελο /16/places/) είτε θα αντικαταστήσεις εντελώς το symlink με όποιο εικονίδιο θέλεις. Έχε υπόψη σου ότι και στις δύο περιπτώσεις το εικονίδιο θα αλλάξει και οπουδήποτε αλλού χρησιμοποιείται.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 55 λεπτά πριν, mphxths είπε Μετα το ls/cd/clear , μαθαινουμε το neofetch. Αδιαβαστος , αυριο με τον κηδεμονα σου :) καλο!
rhtoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 5:01 ΜΜ, Makatsoras είπε κατι μαθαμε και σημερα. ευχαριστω. Επιπλέον μπορείς να δεις και τα pfetch και ufetch που είναι πιο minimal. Δες και το cpufetch που σου κάνει κάτι παρόμοιο αλλά με τη cpu σου.
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 22/10/2020 στις 10:04 ΜΜ, mphxths είπε Γιατι μωρε , πανεμορφο ειναι Αν δεν βρεις λυση , απλα ξηλωσε το και βρες μηπως υπαρχει κανα shortcut συνδυασμος , να χτυπας αυτον και να μην χρειαζεται να κλικαρεις το εικονιδιο. Συμφωνώ Windows + d σε ubuntu π.χ. και δεν θα ξαναπατήσεις το εικονίδιο
SugarAddicted Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Και μια με το δικό μου με Archlinux και BSPWM. 7 1
mphxths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 @SugarAddicted Tiling κατασταση ε ? Δεν με βολεψε ποτε. Παντως εμφανισιακα ειναι στα γουστα μου. Οπως και τα 32γιγα ραμ
SugarAddicted Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, mphxths είπε @SugarAddicted Tiling κατασταση ε ? Δεν με βολεψε ποτε. Παντως εμφανισιακα ειναι στα γουστα μου. Οπως και τα 32γιγα ραμ Ναι θέλει μια περίοδο προσαρμογής το tiling αλλά όταν του πάρεις τον αέρα βολεύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις