Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να και το netbookaki που είχα αναφέρει σε άλλο ποστ !!!

jpeg&owner_uid=1189903461&fsize=169123&h

jpeg&owner_uid=1189903461&fsize=249799&h

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, optimerious είπε

να και το netbookaki που είχα αναφέρει σε άλλο ποστ !!!

jpeg&owner_uid=1189903461&fsize=169123&h

jpeg&owner_uid=1189903461&fsize=249799&h

Βλέπω γυαλάδες αλά win 7! Ποιο θέμα και ποια εικονίδια είναι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Βλέπω γυαλάδες αλά win 7! Ποιο θέμα και ποια εικονίδια είναι;

είναι ένα θέμα που το τροποποίησα και ακόμα το τροποποιώ , με εικονίδια της αρεσκείας μου,βέβαια όσο μπορώ με τα εικονίδια  🙂,

και η βάση του θέματος των εικονιδίων  είναι αυτή

το θέμα  GTK3 ειvαι αυτό

ΥΓ: πάντα μου άρεσε αυτού του είδους η μπάρα, ακόμα και στα svista 🙂  η μπάρα είναι απο svista 🙃

Επεξ/σία από optimerious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε φορητο 11+ ετών που βάζει κάτω οτιδήποτε κυκλοφορεί σήμερα κάτω από 500Ε. Το βλέπουν εν δράση και "ζηλεύουν"..Κάποιοι ψήνονται και δοκιμάζουν διανομές...Τα αγαθά όμως με κόπο αποκτιούνται...! Αυτό ονομάζεται...

LINUX POWER

screen01.jpg

screen.jpg

Δύο λειτουργικά (dual boot)

ΑΡΚ με lxqt/openbox

Ντέμπιαν με xfce/xfwm

Στιγμιότυπο οθόνης-1.png

Στιγμιότυπο οθόνης-5.png

Επεξ/σία από rearshooter
  • Like 4
Δημοσ.

@rearshooter Αδελφε , πιο κουραστικη γραμματοσειρα απο αυτη που εχεις εκει στο archlinux , δεν παιζει να υπαρχει , το λεω ηρεμα και με αγαπη :)
Το Debian μου αρεσει περισσοτερο , οπτικα. Γιατι το dual boot ? To debian ειναι το stable ? Γιατι βλεπω 4.x kernel και μου ρθε ενα σοκ καπως :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mphxths είπε

@rearshooter Αδελφε , πιο κουραστικη γραμματοσειρα απο αυτη που εχεις εκει στο archlinux , δεν παιζει να υπαρχει , το λεω ηρεμα και με αγαπη :)
Το Debian μου αρεσει περισσοτερο , οπτικα. Γιατι το dual boot ? To debian ειναι το stable ? Γιατι βλεπω 4.x kernel και μου ρθε ενα σοκ καπως :)

Διότι το ένα το χειρίζεται άλλος και το άλλο εγώ...(και τα 2 εγώ τα ρυθμίζω).Ναι είναι debian stable!Όσο για την γραμματοσειρά είναι όντως κουραστική(μου το έχουν πει κι άλλοι)αλλά εμένα οι aka acid gr μου αρέσουν!

http://www.aka-acid.com/fonts.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...