Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ απο το battlenet το ειχα κατεβάσει, ειχα να μπω καμια βδομαδα, μου εκανε update τωρα και δεν εχει κάποιο προβλημα σε win 7 x64 ultimate

• Moderators
Δημοσ.

και εγώ απο το battlenet το ειχα κατεβάσει, ειχα να μπω καμια βδομαδα, μου εκανε update τωρα και δεν εχει κάποιο προβλημα σε win 7 x64 ultimate

Ευχαριστω για το feedback. Εαν κρινω απο σενα και στο οτι δεν ειδα κατι σχετικο στα προηγουμενα posts, μαλλον στη μερια μου θα ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι που να λέει για 10 ευρώ entrance fee πάντως γιατί αν ίσχυε θα είχε γίνει πανικός, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο

Μέχρι στιγμής τα silent nerf είναι:

Tyrael: βαράει για 1.2Κ dmg μόνο

Royal Crypts: τα βάζα πλέον ρίχνουν ~2Κ gold (botting farming place) από 12-15Κ per run

Underbridge: πλέον δεν βγαίνει το χρυσό chest

Keep Depths 1: πλέον δεν βγαίνει το χρυσό chest

Act 2 Ancient Path: πλέον δεν βγαίνει το goblin

Zoltan Kulle: από 33Κ xp πλέον δίνει κάπου στα 7Κ xp

άμα βρω άλλα θα πω

To goblin βγαίνει ακόμα.

Επίσης σκατένιο νέρφ (που ντάξει καλά το κάνανε αλλα δε με άφησαν να το χαρώ) ήταν στο uknown depths hell με thorns/life regen/life per kill και gold find gear.

Έβρισκες 2 pillars που spawnαραν αράχνες δίπλα δίπλα. Έναν autoclicker κάθε 20 λεπτά για το idle και έβγαζες λεφτά στον ύπνο σου. Αγόρασα το gear και το έστησα χθές το βράδυ και σήμερα το πρωί το πήρε και αυτό η μπάλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα -.-

Προς το παρόν μόνο με ~200gf Kill azmodan hell heart of arreat runs. ~15k per run. Ούτε repairs ούτε βλακείες. Each run περίπου 2-3min.

edit: Underbridge δε βγάζει τίποτα και whimshyshire βγάζει τις ίδιες αηδίες ακόμα και όταν σκάω σύννεφα με mf.

Δημοσ.

To goblin βγαίνει ακόμα.

Επίσης σκατένιο νέρφ (που ντάξει καλά το κάνανε αλλα δε με άφησαν να το χαρώ) ήταν στο uknown depths hell με thorns/life regen/life per kill και gold find gear.

Έβρισκες 2 pillars που spawnαραν αράχνες δίπλα δίπλα. Έναν autoclicker κάθε 20 λεπτά για το idle και έβγαζες λεφτά στον ύπνο σου. Αγόρασα το gear και το έστησα χθές το βράδυ και σήμερα το πρωί το πήρε και αυτό η μπάλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα -.-

Προς το παρόν μόνο με ~200gf Kill azmodan hell heart of arreat runs. ~15k per run. Ούτε repairs ούτε βλακείες. Each run περίπου 2-3min.

edit: Underbridge δε βγάζει τίποτα και whimshyshire βγάζει τις ίδιες αηδίες ακόμα και όταν σκάω σύννεφα με mf.

το έκανε φίλος χθες αυτό και ήταν στο 1m/h αλλά αντίο όπως είπες.... άρα μόνο azmo runs με gf gear?

Δημοσ.

Ξέρω και γώ. Μόνο αυτό.. τα goblin runs και ίσως και το pony lvl βρίσκω viable αυτή τη στιγμή.

Αυτό που θέλω να μάθω όμως είναι σε ποιά κατηγορία ανήκει το pony lvl όσον αφορά τα ilvl και τα drop rates γιατί μέχρι τώρα δεν μου έχει πέσει τίποτα...

Μόνο σήμερα σε άσχετη φάση μου έπεσε ένα 2hand για barb με strength/lifesteal/life per hit 1250dmg και ελπίζω να φύγει καλά στο ah.

Δημοσ.

Μπαλάκια τριχωτά. Δεν αξίζει για κανένα λόγο. Περισσότερα δίνω σε repairs παρά βγάζω με την ελπίδα των drops αλλα και απο αυτό τίποτα..

Δημοσ.

Μπαλάκια τριχωτά. Δεν αξίζει για κανένα λόγο. Περισσότερα δίνω σε repairs παρά βγάζω με την ελπίδα των drops αλλα και απο αυτό τίποτα..

στην ερωτηση μου παει αυτο? πως δινεις περισσοτερα σε repairs? πεθαινεις ευκολα? αλλοι λενε οτι βγαζουν 50-80 k ανα run για αυτο ρωταω αν το κανετε κι εσεις εδω επιτυχως

Δημοσ.

Αντί για auto clicker μπορείς να κάνεις το ίδιο με τα pillars που spawnάρουν αράχνες με τα Ferrets του DH που και σκοτώνουν για σένα και μαζεύουν το gold και εσύ απλά κάθεσαι. Εκεί θες μόνο κάνα 500 life regen/sec και είσαι cool (και GF βεβαίως βεβαίως)

Δημοσ.

στην ερωτηση μου παει αυτο? πως δινεις περισσοτερα σε repairs? πεθαινεις ευκολα? αλλοι λενε οτι βγαζουν 50-80 k ανα run για αυτο ρωταω αν το κανετε κι εσεις εδω επιτυχως

Pony level σε hell είναι σαν να κάνεις butcher runs. Προτιμώ τα warden/butcher runs παρά τα πόνυ γιατί με εκνευρίζουν.

Σε inferno το pony lvl δεν αξίζει λόγω της υπερβολικής ταφόπλακας, προτιμότερο είναι να κάνεις siegebreaker/azmodan runs

Το autoclicker είναι για να μην φας DC λογω idle

Υπάρχει dc λόγω idle? Δεν μου έχει τύχει ποτέ και το αφήνω αρκετές φορές να κάθεται (στο μενού δε τρως αυτό είναι στάνταρ), μάλλον δεν έτυχε

Δημοσ.

Στα απλά mobάκια είναι αδύνατο να πεθάνω. Σε κάποια elite τύπου mortar/reflect dmg/shield ναι ψοφάω εύκολα. Όπως και να χει το gold drop του pony lvl είναι απειροελάχιστο και αν βάλεις 1-2 repairs μέχρι να το κάνεις clear όλο βγαίνεις ζημιωμένος. Για να κάνεις run με την πλήρη έννοια θέλεις overgear και άρα ένα 70ρι-80ρι real dps ή κάπου στα 170 με sshooter. Αλλα μιλάμε για solo πανηγύρι hit and run σε μερικά λεπτά όπως κάνουμε πλέον act 1/2 ας πούμε. Και πάλι αν έχεις αυτό το gear έχει πολύ καλύτερα μέρη να φάς τα νιάτα σου.

Αυτό το λέω μετά απο 15+ full clear runs με Mf gear/stacks για τα συννεφάκια όπου μου έχουν πέσει ΜΗΔΕΝ items.

Μπορεί βέβαια να είμαι απλά γκαντέμης τι να πώ. Αλλα gold. Όχι.

Θα δοκιμάσω να μαζέψω τα stacks απο το act 1 για να μην παλεύω με τους μονόκερους και να δώ σε πόση ώρα μπορώ να κάνω stealth άνοιγμα τα συννεφάκια. Έτσι ίσως βολεύει περισσότερο απο προσπάθεια/χρόνο και ίσως αυξήσω τις πιθανότητες μου.

Edit: Ναι το autoclicker είναι για το idle. Επίσης ferrets είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσεις γιατί τις περισσότερες φορές καταστρέφουν το pillar -.- Όπως και να χει τα ξεχνάμε αυτά πλέον :|

Δημοσ.

Υπάρχει dc λόγω idle? Δεν μου έχει τύχει ποτέ και το αφήνω αρκετές φορές να κάθεται (στο μενού δε τρως αυτό είναι στάνταρ), μάλλον δεν έτυχε

Υπάρχει ναί,αν το αφήσεις πολύ ώρα σε πετάει από το game.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...