andrip Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ξεκίνησα για πλάκα μονκ και είμαι τώρα 51 στο hell τελειώνω το act I. Πολύ ενδιαφέρον περισσότερο τολμώ να πω απο τον demon hunter που είχα σα main. Πολύ διασκεδαστικό και το ωραίο είναι οτι έχεις χίλια δυο πράματα για να μην πεθάνεις, ασπίδες, heal, ένα άλλο πράμα που διώχνεις όλους όσους είναι πάνω σου και τους κάνεις και dmg. Ωραίος. Και βαράει αβέρτα. Πιο end game κι εγώ έτσι έχω διαβάσει οτι το damage του πέφτει οπότε όπως λέει ο φίλος ίσως έχει πιο ενδιαφέρον να το γυρίσεις σε ασπίδα και vitality
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 χμ ενδιαφερον. εχω ηδη αρχισει για δευτερο demon hunter αλλα τον ψιλοβαρεθηκα και ηθελα κατι σε melee. ειμαι αναμεσα σε μονκ και βαρβαρο και παιζω ακτ 1 νορμαλ μπας και αποφασισω. θα ηθελα σιγουρα καποιον να βαραει γερα και να αντεχει στα χτυπηματα
myst77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια...Υπαρχει site αντιστοιχο του wowhead; Με forum' date='database,με builds για την καθε κλαση κτλ; Ελληνικό ή ξένο Sent from my LG-P990 using Insomnia[/quote'] Sent from my LG-P990 using Insomnia
MeSiaSs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μόλις πουλήθηκε το πρώτο αντικείμενο στο RMAH στο ποσό 4.99Ε. Περιττό να πω βέβαια ότι για έμενα τουλάχιστον ήταν σκουπίδι αυτό που είχα βάλει για πώληση.
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μπραβο ρε φιλε! τοσο ευκολα δηλαδη? μπορεις να μας πεις το ονομα του κομματιου?
MeSiaSs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μπραβο ρε φιλε! τοσο ευκολα δηλαδη? μπορεις να μας πεις το ονομα του κομματιου? το γράφει στην εικόνα Assault Talon
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 το γράφει στην εικόνα Assault Talon σορρυ βλακεια! δεν μπορω να το βρω καπου να δω στατιστικα! το εχει βρει καποιος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 είναι random ξέρεις...
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 είναι random ξέρεις... ποια εννοεις? τα στατιστικα? ναι αλλα δεν ειναι λιγο πανω λιγο κατω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μπορεί να έχει strength αντί για dexterity κτλπ κτλπ, δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις κάπου...
infested Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σε όλους δουλεύει χωρίς πρόβλημα το RMAH με paypal? Έκανα add κανονικά το paypal account μου στη blizzard (μου έστειλαν αμέσως με sms verify code). Όταν όμως προσπαθώ να βάλω κάποιο item για πώληση στο RMAH μου στέλνει τον εξαψήφιο κωδικό μετά από 15 λεπτά αφού έχει ακυρωθεί η δημοπρασία. Αν προσπαθήσω να ξανακάνω δημοπρασία δεν δέχεται τον προηγούμενο κωδικό και στέλνει νέο μετά από 15 λεπτά πάλι που δεν τον δέχεται…LOL… Στα φόρουμ της Blizzard λένε δεν δέχεται κινητά με προπληρωμένη κάρτα μόνο με πρόγραμμα… ισχύει αυτό ? Χρησιμοποιώ Vodafone με προπληρωμένη κάρτα, αλλά μου έστειλε τους κωδικούς και με άφησε να βάλλω το paypal κανονικά άρα τι φταίει?
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ααα δεν τον ηξερα. επειδη στο AH ειχα βρει διαφορα με το ιδιο ονομα και οι διαφορες ηταν πολυ μικρες. οποτε μονο τα unique ειναι ιδια ε? τελοσπαντων, αν μπορει ο φιλος ας μας πει (αν θυμαται) τα στατιστικα του. εγω παλι, 6 ωρες και κανενα δεν εχει πουλησει. παιδια δεν καταλαβαινω κατι για το fury. πριν λιγο καθομουν ακινητος και επεφτε, ενω τωρα οχι. τι παιζει?
manost Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σ' ένα όπλο με socket, τι είδους gem επιλέγετε να βάλετε; Κόκκινο για επιπλέον damage ή πράσινο για critical hit damage; Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ααα δεν τον ηξερα. επειδη στο AH ειχα βρει διαφορα με το ιδιο ονομα και οι διαφορες ηταν πολυ μικρες. οποτε μονο τα unique ειναι ιδια ε? τελοσπαντων, αν μπορει ο φιλος ας μας πει (αν θυμαται) τα στατιστικα του. τπτ δεν είναι ουσιαστικά σταθερό... Σ' ένα όπλο με socket, τι είδους gem επιλέγετε να βάλετε; Κόκκινο για επιπλέον damage ή πράσινο για critical hit damage; ανάλογα το χαρακτήρα και το build...
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σ' ένα όπλο με socket, τι είδους gem επιλέγετε να βάλετε; Κόκκινο για επιπλέον damage ή πράσινο για critical hit damage; Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app με wizard intelligence εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις