Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παραπλήσιο το είχα δώσει για 50k πριν 10 ημέρες περίπου.

υπάρχει και η λύση να το κάνεις salvage, να σου κάτσει Fiery Brimstone και να το πουλήσεις για 70-80k :P

Δημοσ.

ξεκιναμε inferno με βαρβαρο επιτελους

1-hand + shield

Armor: 7894

Damage: 12732

Resistances: 466-559

health: 19841

Τα stats γενικά είναι καλά απλά το health σου είναι αρκετά χαμηλό. Δεν θα προλαβαίνει καν να ανοίξει το revenge. Κοίτα για chest/pants με πολύ VIT/ALL. Με 200-300k σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάτι heavy boosted in HP.

Δημοσ.

Τα stats γενικά είναι καλά απλά το health σου είναι αρκετά χαμηλό. Δεν θα προλαβαίνει καν να ανοίξει το revenge. Κοίτα για chest/pants με πολύ VIT/ALL. Με 200-300k σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάτι heavy boosted in HP.

λες ε? και να θυσιασω τι? το chest Μου δινει 223 str, 55 vit & 461 armor, ενω τα pants 96 str, 38 all res, 47 poison res + 804 armor

α ξεχασα να γραψω εχω life per hit 688

Δημοσ.

θες τουλάχιστον κανένα 40αρι, 50αρι HP για να είσαι άνετος

αλλιώς θα πουληθείς στα repair

μπορείς να ρίξεις σημαντικά το damage

και με 9-10κ θα είσαι πιστεύω οκ

το LoH είναι λίγο αλλά για act 1

καλό είναι

μπορείς να πετάξεις την ασπίδα

και να πάρεις άλλο ένα 1Η με LoH + socket LoH

και να πας γύρο στο 1500 LoH αλλά θες γύρο στα 50κ HP γιαυτό

Δημοσ.

οποτε να ριχνω σιγα σιγα strength? ανεβασα στα 27κ το health αλλα και παλι οντως εχει προβληματακια. το κακο ειναι οτι εψαξα αρκετη ωρα στο AH και δεν εβρισκα για 500κ πραγματα να με ανεβασουν. ας πουμε μπορουσα με 500κ να ανεβασω 7-8κ το health αλλα θα εχανα 200-300 αρμορ + καμια 100αρια str. δεν ξερω αν αξιζει

ε και για αυτο πηρα ασπιδα γιατι το health ηταν λιγο χαμηλο. αν το ανεβασω ισως παω σε dual. βεβαια θα πεσει τραγικα το armor αλλα τι να κανουμε

Δημοσ.

Γεια χαρα

είμαι σχετικά καινούργιος και λόγω εξεταστικής τώρα θα ασχοληθώ σοβαρα..

έχω έναν demon hunter 50 lvl και παίζω στο nightmare

battle tag GkAdam91

να χω και κανα friend :P

Δημοσ.

Ξεκινησα απο χθες demon hunter. Μεχρι και το hell με τι στυλ λετε να παιζω, glass cannon η να βαζω και survival stats?

Ακομα στα τελειωματα normal ειμαι οποτε και δεν με πολυαπασχολει αλλα γενικα να παρω μια ιδεα...

θες τουλάχιστον κανένα 40αρι, 50αρι HP για να είσαι άνετος

αλλιώς θα πουληθείς στα repair

μπορείς να ρίξεις σημαντικά το damage

και με 9-10κ θα είσαι πιστεύω οκ

το LoH είναι λίγο αλλά για act 1

καλό είναι

μπορείς να πετάξεις την ασπίδα

και να πάρεις άλλο ένα 1Η με LoH + socket LoH

και να πας γύρο στο 1500 LoH αλλά θες γύρο στα 50κ HP γιαυτό

Εγω παλι θα ημουν επιφυλακτικος με λιγοτερο απο 10.000 damage καθως οι elites στο act 4 εχουν πολυ health και ισως να μην προλαβαινει τον enrage timer. Εγω ημουν με 17000 και full critical και ημουν οριακα με μερικους που ειχαν shield. Αλλα βεβαια επαιζα με το tornado build που σημαινει οτι πολλες φορες ξεμενα απο fury και εχανα χρονο να ξαναγεμισω ωστε να αρχισω να βαραω παλι αλλα και παλι δεν θα το ρισκαρα

Για act 1-2 ειναι σιγουρα ενταξει ωστοσο

Δημοσ.

μολις εκανα το πρωτο μου run butcher με τα παραπανω που βλεπετε... εχω να συγκρινω με wizard...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ο wizard δεν πιανει μια μπροστα στον barb. Μ Π Ο Ρ Ε Ι αν δωσει καποιος εκατομμυρια να παιζει καλα με μαγο αλλα με 1-2Μ gear ο βαρβαρος ειναι απλα τρελλος.

με μαγο πεθαινα απο 2- 8 φορες μεσο ορο σε ενα run ενω με βαρβαρο καμια και με το ενα ματι στην τηλεοραση

με μαγο ο butcher οπως και πολλοι ελιτε θελουν στρατηγικη και τρεξιμο, με βαρβαρο απλα βαρας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...