Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς να τρέχουμε/κηνυγάμε;

Τανκάρει τι σημαίνει;

Mαλλον εννοει δεν χρειάζεται να τα σημαδεύεις τα mobs-elite.. θα περιμενεις να ερθουν πανω σου

tank είναι το μελος της ομάδας που παει πρώτος και τρωει το damage , οποτε πρεπει να εχει αρκετο life .

Δημοσ.

Μάλιστα

Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue.

Φυσικά e-mail δεν έχει έρθει ακόμα.Όταν πάω να κάνω recoverry βγάζει το εξείς:

You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support.

Μετά ζητάει τα 6 πρώτα ψηφία απο activation code του παιχνιδιού(πως θα τα δω αφου δεν μπορώ να κάνω login).Απαντάω την secret question μου λέει ότι είναι λάθος και τέλος ζητάει id scan αλλά εγώ δεν έχω βάλει τα πραγματικά στοιχεία.Έχω μόνο αποθηκευμένη την αγορά που είχα κάνει απο το store που γράφει τα customer id κτλπ.μπορώ να κάνω κάτι με αυτό ?

Δημοσ.

Μάλιστα

Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue.

Φυσικά e-mail δεν έχει έρθει ακόμα.Όταν πάω να κάνω recoverry βγάζει το εξείς:

You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support.

Μετά ζητάει τα 6 πρώτα ψηφία απο activation code του παιχνιδιού(πως θα τα δω αφου δεν μπορώ να κάνω login).Απαντάω την secret question μου λέει ότι είναι λάθος και τέλος ζητάει id scan αλλά εγώ δεν έχω βάλει τα πραγματικά στοιχεία.Έχω μόνο αποθηκευμένη την αγορά που είχα κάνει απο το store που γράφει τα customer id κτλπ.μπορώ να κάνω κάτι με αυτό ?

Πάμε λίγο απ' την αρχή ... πώς τα κατάφερες είπαμε; (Μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε...)

Σε κάθε περίπτωση στείλε τους email ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι έγινε από την αρχή (αγορά του παιχνιδιού) μέχρι τώρα και δήλωσε τα πάντα (εκτός φυσικά από τους κωδικούς σου) στο email, δηλαδή και ποια στοιχεία έδωσες παρόλο που δεν είναι τα αληθινά.

Δημοσ.

Πάμε λίγο απ' την αρχή ... πώς τα κατάφερες είπαμε; (Μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε...)

Σε κάθε περίπτωση στείλε τους email ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι έγινε από την αρχή (αγορά του παιχνιδιού) μέχρι τώρα και δήλωσε τα πάντα (εκτός φυσικά από τους κωδικούς σου) στο email, δηλαδή και ποια στοιχεία έδωσες παρόλο που δεν είναι τα αληθινά.

Ναι το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ticket αν δεν είσαι log in,δεν βρήκα κάποιο customer support

e-mail το μόνο που βρήκα ήταν αυτό [email protected].Τέλος έκανα ticket απο το account του αδερφού μου που τους έγραψα τι έχει γίνει μπας και βρω κάποια άκρη απο εκεί

Δημοσ.

• Magic find and gold find will no longer be averaged in multiplayer games.
  • Monster health will now be a flat increase of 75% health (per player), regardless of the difficulty in multiplayer.
  • No more enrage timers on elites.
  • Elites will no longer heal to full health
  • They are increases the health of normal monsters (but increasing the drop of magic or rare items by a factor of four), and lowering the health of champions and rares to shrink the gap between them.
  • They are adjusting fire chains and shielding, and REMOVING Invulnerable Minions.
  • They want to make all items that drop be good, however this is not something they can fully do in 1.0.4. However weapons of ilvl 61 and 62 can now roll damage that extends all the way to top ilvl 63 weapons
  • To help with the dual-wielding and two-handers, they will be adding a new set of stronger affixes
  • Reducing repair costs of high-end items by 25%
  • Legendary changes will have its own blog post
  • MANY more blogs to come covering the buffing of unused skills, and big improvements to wd pets.

Τα μόνα που με ενδιαφέρουν προσωπικά (τα bold καλέ)

Δημοσ.

το heal to full health μου σπάραζε την καρδιά, ειδικά όταν μετά από μια σκληρή μαχή ψόφαγα στο 5-10% ας πούμε!

Αλλά και οι υπόλοιπες αλλαγές είναι καλές. Σε κάθε περίπτωση ΑΞΙΖΕΙ να διαβαστεί όλο το μπλε πόστ γιατί βλέπεις με ποιο σκεπτικό γίνονται οι αλλαγές.

Δημοσ.

το heal to full health μου σπάραζε την καρδιά, ειδικά όταν μετά από μια σκληρή μαχή ψόφαγα στο 5-10% ας πούμε!

Αλλά και οι υπόλοιπες αλλαγές είναι καλές. Σε κάθε περίπτωση ΑΞΙΖΕΙ να διαβαστεί όλο το μπλε πόστ γιατί βλέπεις με ποιο σκεπτικό γίνονται οι αλλαγές.

Ναι ρε,πολεμάς τα δίνεις όλα, πεθαίνεις πρέπει να τρέξεις ξανά πίσω να περιμένεις τα cd και στο τέλος αν πάρεις κακό loot να αποθαρρύνεσαι τελείως.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

lol, πλέον δεν βγάζει μέσο όρο του MF όταν παίζεις με άλλον? και πως θα πηγαίνει? θα λαμβάνει υπόψην του το μεγαλύτερο?

πάντως αναμένεται να είναι επικό το patch...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...