Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και μιλάμε για gems έχει πέσει σε κανέναν καμιά recipe?

ξέρει κανείς σαν χρώμα drop η recipe πως φαίνεται κάτω?

ανοιχτό μπλε σαν τα gems, σκούρο μπλε σαν τα magik items, ή κιτρινάκι?

σκεφτόμουνα επειδή δεν ασχολούμε με τα magik items μην μου έχει ξεφύγει καμία :P

Δημοσ.

λόγω χρημάτων το 2ο

δεν θυμαμαι ονομα

που δινει 500 LOH

Ναι το εχω αυτο ελα να στο φτιαξω αν θες, θελει 15 Toms of Secrets, 3 Flawless star amethysts και 200,000 gold για να φτιαχτει. asdf1234#2431 το battlenet μου.

μιας και μιλάμε για gems έχει πέσει σε κανέναν καμιά recipe?

ξέρει κανείς σαν χρώμα drop η recipe πως φαίνεται κάτω?

ανοιχτό μπλε σαν τα gems, σκούρο μπλε σαν τα magik items, ή κιτρινάκι?

σκεφτόμουνα επειδή δεν ασχολούμε με τα magik items μην μου έχει ξεφύγει καμία :P

Ολοιδιο με τα blues ειναι, μου εχουν πεσει 3 μεχρι στιγμης..

Δημοσ.

Απογοητευση , ελιωσα ολη μερα στο act3 , τιποτα της προκοπης δεν επεσε.Ουτε legendary ουτε set φυσικα , αυτο ειναι αυτονοητο.

Θα μου πεις , ανεβασε MF , ε αυτο μια κουβεντα ειναι , στο act3 ειμαι οριακα , δεν με παιρνει να γυρναω σε MF gear (που δεν εχω κιολας) πανω στις μαχες που γινεται της κολασεως....

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος το socketed gem δεν ανιχνεύεται στα φίλτρα του AH πλέον, οπότε δεν είναι άχρηστο/περιττό?

Edit: Nice loot btw, gz :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος το socketed gem δεν ανιχνεύεται στα φίλτρα του AH πλέον, οπότε δεν είναι άχρηστο/περιττό?

yeap, μόνο το socket ανιχνεύεται, πράγμα απίστευτα βολικό γιατί κάποιοι έβαζαν gems ενώ άλλοι όχι και επικρατούσε ένα μπάχαλο...

Haha δεν είναι δικό μ ρε, εξυπηρέτηση σε φίλο κάνω :D

ε μετά τα Natalya's Boots :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Natalya's Reflection μόλις πουλήθηκε κύριοι 34 mil καθαρά από 40m....

τώρα θέλει προσοχή για να αποφύγουμε τις μαλακ*^%....το act III είναι λίγο ζόρικο για solo, οπότε χρειαζόμαστε ενίσχυση...

επιτέλους θα πάρω τα Lacuni Prowlers.. με σταντραρ 8-9% attack sp., melee attack take ....dps, και το υπερπολύτιμο +12% movement speed

γιατί με το 12% μόνο από τις μπότες δεν λέει καθόλου...το 90% πάντα σε έχουν τα beast...lol

Επεξ/σία από awake68
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...