Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά με κάθε patch που μπαίνει το game γίνεται όλο και καλύτερο...

με το 1.0.5 shit gets serious και μέχρι το 1.1 θα έχει γίνει όπως πρέπει

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πριν 3 βδομαδες που επεστρεψα στο diablo,εβγαζα μονο λιγο την αρχη του Act3. Ομως με αυτον τον οδηγος

http://www.diablofans.com/topic/66797-2h-barbarian-build-merciless-assault-build/ εχω φτασει diablo ανετα :P Απο πριν ειχα 2Η weapon,kai crit based build οποτε οταν εξοικοιωθηκα με το build αυτο απλα εκανα priests! Kai stats οχι τοσο φοβερα, 64Κ ubuffed,40%crit chance,350%critdmg,36k life,650resistances. Just Give it a try :)

Δημοσ.

sorry αλλά με κάθε patch που μπαίνει το game γίνεται όλο και καλύτερο...

με το 1.0.5 shit gets serious και μέχρι το 1.1 θα έχει γίνει όπως πρέπει

και μετα το patch με το pvp και στο τελος ενα open beta, και σε 2 χρονια το expansion και τοτε θα εχουμε φτασει εκει που τελειωσε το Lord of Destruction. Got it :)

H αληθεια ειναι οτι όντως βελτιωνεται, αλλα ακομη αισθανομαι οτι απεχει πολυ απο αυτο που οι περισσοτεροι περιμεναν τοσα χρονια

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει κανείς Βarb που να παιζει με WW build ? Βλέπω διάφορα videakia στο youtube κτλ και μόλις πάω να κάνω και έγω το ίδιο πάω στην κατηγορία epic fail. Τους βλέπω να κάνουν σβούρες γύρω απο τα packs και να ανεβαίνει το Fury ενώ εμένα πάντα παίφτει και μένω με το "Fury" sto χέρι

http://eu.battle.net...711/hero/647054

Το πρόβλημα είναι το crit. chance σου ίσως και η απείρια με το build. Βγάλε το all ress από το amulet και βάλε τουλάχιστον 400 loh. Βγάλε το loh από τα ring και βάλε crit. chance. Πάρε bracers και helm με crit chance. Και το main hand σου είναι λάθος ή mace με high weapon damage (όχι dps) ή mighty weapon με high weapon damage για fury generation.

Δημοσ.

Repair costs και γοα να βρίζεις στο skype.

1 full stash = ούτε 100κ... έλα να σου δώσω 100 να μου φέρεις τα αντίστοιχα 63άρια... κολοπαίχνιδο :/

Δημοσ.

απορω με τι κουραγιο θα ξεκινησει καποιος και δευτερο χαρακτηρα για να τον ντυσει, οταν για τον main θα θελει κανα χρονο...και αν

Δημοσ.

και πάνω που βλέπω 63άρι fist και λέω ώπα, το νιώθω ο μονκ βρήκε το main όπλο του... και τσσαααααααακ μου κατσε... φοβερό dps

ΗΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝ

screenshot000wl.jpg

Δημοσ.

Πριν κανα 2ωρο πλακωθηκα με κατι μακαροναδες και λεω τι να κανω μεχρι να χωνεψω ας μπω λιγο να διαολιστω και τσουπ μου πεφτει ενα amulet..Αντιστοιχα στατς δεν ειδα ουτε στο gold αλλα ουτε και στο real.

Τι λετε πιανει τιποτα?

post-79241-0-60437400-1347932720_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...