Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά καλύτερη είναι η αίσθηση του να παίρνεις τσάμπα σακούλες επειδή τυχαίνει να υπάρχει slot στα Lalanorun..

Κατά τα άλλα πιστεύω οτι κάποιος έχει ματιάσει τον WD μου.. (Lalanis??) Δεν του πέφτει lege με τπτ.. Αντιθέτως μπήκα με τον Wiz και μου έκατσαν 2 καλά..

Δημοσ.

[...]

Η αίσθηση να ανοίγω στο τέλος 5 σακούλες δεξί κλικ και να γίνεται lootοπόλεμος είναι φοβερή.Επίσης αν νοιώθει το party, σε 30 λεπτά έχεις καθαρίσει...

Δημοσ.

Τα bounty only legs fyi www.diablohub.com/database/sorting/bounty-bags

Αξίζουν...

@goz Ναι ρε φίλε δε σε πήγε, χθες.Τον άλλο τον έφτιαξα με τα ice climbers

@Mark μετα τις 6.30-7 θα είμαι μέσα, γενικά μην ντρέπεστε, μιλάτε

Δημοσ.

άσε βρε μλκ τα orb και εσύ. ένας εσύ και ένας ο paloukotis που τα usarete μόνον : p 

έλα πάρε , raw power 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883

νταξ, είδα και τα passive σου. παίξε τον follower καλύτερα, πιο πολύ dmg θα βγάλει : p

ps1: θα τον χαρείς περισσότερο μιας και θα παίζεις ~1,2-1,3m self bufed και έστω όταν μπαίνεις archon θα κόβεις κόλους

Δημοσ.

Αν κανεις bountie με αλλους 3 περνεις 4 σακουλακια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

5 παίρνεις...

Είτε μόνος σου, είτε μαζί με το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμπάκας...

Τι εννοείς ακριβώς;

Δημοσ.

Gagas Μαζεύεστε μια 4δα, σκορπανε ολοι σε διαφορετικο bounty σε ολα τα act και στο τελος μαζευεις τις σακουλες απο ολα τα act... Σύνολο 5 σακούλες και ενας χαρουμενος Lalanis.

Δημοσ.

Gagas Μαζεύεστε μια 4δα, σκορπανε ολοι σε διαφορετικο bounty σε ολα τα act και στο τελος μαζευεις τις σακουλες απο ολα τα act... Σύνολο 5 σακούλες και ενας χαρουμενος Lalanis.

Αν πέσουν καλά legendary.

Αν δεν πέσουν είστε όλοι noobades και γκρινιάζεις με CAPS στο party chat.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...