lordelesar Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Νομιζω οτι ο Jikail ρωτάει για το όπλο του που έχει poison damage. Αν το +xx to arcane επηρεάζει το DMG του όπλου. Πολύ καλη ερώτηση. Κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα? Δεν το ξέρω κιεγω... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αν δεν κάνω λάθος το property ενός item μιλάει για +% damage σε Fire/physical/poison/etc SKILL...
Jikail Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αν δεν κάνω λάθος το property ενός item μιλάει για +% damage σε Fire/physical/poison/etc SKILL... Μιλάω για το "+ ΧΧΧX-XXXX Poison Damage" και όχι για "+ ΧΧ% to Poison Damage". Δείτε το όπλο στο παραπάνω ποστ μου και πείτε μου αν γνωρίζετε σίγουρα γιατί από τις δεκάδες σελίδες που διάβασα στα forum της Blizz δεν έβγαλα άκρη. Νομιζω οτι ο Jikail ρωτάει για το όπλο του που έχει poison damage. Αν το +xx to arcane επηρεάζει το DMG του όπλου. Πολύ καλη ερώτηση. Κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα? Δεν το ξέρω κιεγω... Βλέπω ότι το "+ ΧΧΧX-XXXX Poison Damage" του όπλου έχει ήδη υπολογιστεί στο DPS του item.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 hmm, indeed, ούτε εγώ είμαι σίγουρος γι'αυτό...
paularas Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 θυμηθείτε τα μαύρα όπλα και τι σας έχω πει... nuff said στα πιο σοβαρά τώρα... ξεκινάει ΚΑΙ ο ζενιάθ... prepare your anus
Jikail Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 @paularas Αυτό που πιθανόν υπονοείς ίσχυε πριν το 2.0. Τα legacy items (πχ zuni boot με 7-8% elemental dmg) ακόμα και τώρα προσθέτουν στο overall damage του χαρακτήρα όπως ακριβώς έκαναν πριν το 2.0. Αυτό το "πρόβλημα" το διόρθωσαν μετά το 2.0 και πλέον το elemental dmg δουλεύει σωστά αλλά μόνο για τα non-legacy items. Είναι καθαρό για το "+% to elemental damage". Όμως δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για αυτό που περιγράφω πιο πάνω. Γι αυτό ρωτάω. Δηλώνω confused.
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ξεκινάει ΚΑΙ ο ζενιάθ... prepare your anus prepare them prepare! κάτσε να δω αν έχουν keys στο g2a όσο κάνω install
paularas Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 βρες ένα όπλο περίπου 2,1κ dmg όχι μαύρο με socket και θα σου δείξω το δικό μου 2κ μαύρο να δεις πόσο κερδίζεις. ακόμα είναι έτσι. όταν το όπλο ειναι 2000 μαύρο σημαίνει καθαρό dmg του όπλου. όταν λέει 2200 αλλά με elemental σημαίνει ότι rollare 1600 καθαρό + 600 elemental dmg. ΝΑΙ ΜΕΝ αλλάξανε αυτό που λες αλλά το καθαρό dmg παραμένει καθαρό dmg
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μην κοντραρετε τα μαύρα "όπλα" σας. σεμνά είπαμεεεεεεε
Jikail Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παραθέτω την απάντηση που πήρα από τον ειδικό "apo" περί του elemental damage (http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11986398637). Doesn't make a difference, except for Elemental Exposure. That's a special case as it applies the debuff for your weapon element.Frozen Orb with a fire weapon will always deal 100% cold damage yet still apply both the cold and fire EE stacks. Site: Forumreply
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 παίδες κανένα site για το RoS παίζει? γιατί από kingui πάει μέσω paysafe στα 30.67 και ο λογαριασμός μου έχει 30.47 και οι μαλάκες δεν κάνουν 20 λεπτά έκπτωση όσο και να τους είπα.... παίζει μήπως να έχει κανείς 0.20 σε ξεχασμένη paysafe να κάνω την δουλειά μου?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 για δες από εδώ https://www.g2a.com/αν πάλι δεν φτάνουν να σου δώσω ένα ref link με πμ για 5% έκπτωση, έτσι το πήρα και εγώ. δεν κυνηγάω το referal προφανώς, αν βρεις κανά άλλο κωδικό δοκίμασέ το. εμένα μου έδωσε ο 4ggelos κάποια και βγήκε κάπου στα 28 νομίζω με paysafe
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 με 5% κωδικό το προσπάθησα αλλά πάει στα 31.40 περίπου :|
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 damn, ανέβηκε η τιμή γι'αυτό. έχω 20 λεπτά σε paysafe αλλά είναι περασμένα στο λογαριασμό μου. αν ξέρεις κανά τρόπο να στα μεταφέρω, να βοηθήσω ευχαρίστως
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 δε μπορείς δυστυχώς, και ο Thresh το προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις