Tmark Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Zeniath δες αυτό που έκανα εγώ, καμία 20άρα σελίδες πίσω. 28 ευρώ θα σου βγει.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ναι και γω τώρα το κοιτούσα, bnet δεν γουστάρει paysafe, αλλιώς όσο είπε ο Tmark .
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 'Νταξει respect στον user "giwrgosd" που μου έδωσε μια paysafe με 1.01 ευρώ, ευχαριστώ πολύ μαν, αλλά η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια. Στο kinguin πήγα να το πάρω και μαντέψτε, τελείωσαν τα φτηνά keys και πλέον βρίσκω το χαμηλότερο με να μου λείπουν 0.22 λεπτά τώρα. Πιστεύω ότι όταν το πάρω θα γίνει σεισμός, θα πέσει το ταβάνι, θα ανατιναχτεί η γάτα μου, κάτι τέλος πάντων... Δεν γίνεται αυτό το πράγμα... edit: Νιώθω συγκινημένος, τα κατάφερα, το key ήρθε, και μπήκε στο bnet account. Ένα δάκρυ κύλισε...
paularas Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μαλακά, εάν δεν σου έλεγα εγώ, ακόμα με την γάτα αγκαλιά θα ήσουν και θα έψαχνες
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Περιμένω από ώρα σε ώρα την συντέλεια και τον Jesus να βγαίνει και να μου κάνει "HA! HA! HA!"
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 zeniath ελπιζω να μην ζεις στην ΧΙΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άμα ακουστεί τίποτα αύριο για τον Πειραιά εγώ θα φταίω
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Υπαρχει καπου ολη η ιστορια απο το diablo 1,2,3; Ακομα καλυτερα εαν υπαρχει στα Ελληνικα. Τα runs που εχουν τα skills. Οσο ανεβαινεις level και ξεκλειδωνουν νεα runes, οταν τα επιλεγεις, παιρνουν αυτοματως και τα abilities απο τα προηγουμενα runes; Εαν οχι, τοτε ποια runes ειναι τα καλυτερα;
mphxths Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 οχι luxx , τα skills παιρνουν τις ιδιοτητες μονο απο το επιλεγμενο rune. ποιο ειναι το καλυτερο? δεν υφισταται απαντηση .. αναλογως τι θες να κανεις... υπαρχει rune που αυξανει το dmg του skill , μπορει να υπαρχει αλλο rune που να δινει life regen (για το ιδιο skill μιλαω)...αναλογως τι θες και πως θες να στησεις τον παιχτη...κανεις συνδυασμους....
zeniath Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Άλλο ένα shoutout για να πω ευχαριστώ στον SOADNICK που μου έστειλε και αυτός paysafecard αλλά τελικά δεν την χρησιμοποίησα αφού την βρήκα τελικά την άκρη, όπως και να έχει όμως πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όπως ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους με βοήθησαν στο Quest to return to New Tristram. Τελειώσαμε και με τα μέλια, αλλά το σωστό να λέγεται
lordelesar Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δύο μέρες σερί μου συμβαίνει το εξής: ξεκινάω session (Τ1) και πεφτει πορτοκαλί/καφέ με το καλημέρα. Πραγματικά όμως, στο 3-4ο mob κάθεται πορτοκαλί. Συνεχίζω και για 4 ώρες και δεν πέφτει τίποτα, ούτε ένα, ούτε ένα Adventurer's Journal έτσι να δω το πορτοκαλί κάτω στο πάτωμα να χαρώ. Λέω θα παίξω μέχρι να πέσει το επόμενο (δέυτερο της ημέρας) πορτοκαλί ή να πάει 12 η ώρα, ότι έρθει νωρίτερα. Και τις δύο μέρες πέφτει πορτοκαλί στις 11.55-11.59. Κάποιος με τρολάρει... Πείτε κανένα καλό loot run ρε σεις... Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω rifts and bounties / adventure (μεγάλη ιστορία) οπότε κάτι εκτός αυτού. Edit: hotfix σημερα και περιλαμβανει μείωση των chests σε καποιες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου και του Core of Arrest. Επίσης άλλαξε το loot table των demonic vessels.http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12032813274 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από lordelesar
lalanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αυτός ο καταραμένος ο adhd πως βγάζει τόσα legendary στα core runs, θα μου εξηγήσει κάποιος;;;; Edit:"There is now an additional bonus 25% chance to find a Legendary item while in a Nephalem Rift" Το πιάσαμε το υπονοούμενο,οκ....
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δύο μέρες σερί μου συμβαίνει το εξής: ξεκινάω session (Τ1) και πεφτει πορτοκαλί/καφέ με το καλημέρα. Πραγματικά όμως, στο 3-4ο mob κάθεται πορτοκαλί. Συνεχίζω και για 4 ώρες και δεν πέφτει τίποτα, ούτε ένα, ούτε ένα Adventurer's Journal έτσι να δω το πορτοκαλί κάτω στο πάτωμα να χαρώ. Λέω θα παίξω μέχρι να πέσει το επόμενο (δέυτερο της ημέρας) πορτοκαλί ή να πάει 12 η ώρα, ότι έρθει νωρίτερα. Και τις δύο μέρες πέφτει πορτοκαλί στις 11.55-11.59. Κάποιος με τρολάρει... Πείτε κανένα καλό loot run ρε σεις... Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω rifts and bounties / adventure (μεγάλη ιστορία) οπότε κάτι εκτός αυτού. Edit: hotfix σημερα και περιλαμβανει μείωση των chests σε καποιες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου και του Core of Arrest. Επίσης άλλαξε το loot table των demonic vessels.http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12032813274 Τα ίδια και σε μένα αρκετά συχνά. Πρέπει να παίζει ένα εσωτετικό timer που μεγαλώνει την πιθανότητα να σου πέσει legendary ανάλογα με το χρόνο που σου έπεσε το τελευταίο και μόλις πέσει ξαναμηδενίζει
greeneye Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 το ειχα σκεφτει αυτο και μολις επεφτε το πρωτο legendary εβγαινα εξω και αρχιζα νεο run. Αυτο το εκανα στο σπιτακι τοτε και πιστευω ισχυει γιατι πραγματικα μετα το πρωτο σου εβγαινε η πιστη να πεσει δευτερο απο πριν το reaper * Ετσι ομως δεν εχει καποιο νοημα το magic find.
Προτεινόμενες αναρτήσεις