Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσοι εδω μεσα κανετε 5x5 και για ποιο λογο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο προγραμμα απο απομονωσεις?

http://youtu.be/wqWyy24hJWg

αν θες να προπονείσαι στο max στο σπίτι είναι απαραίτητο κατ εμέ. Το πάτωμα δεν θα αντέξει 100 κιλά να πέφτουν από 1 μέτρο ύψος. Στο bench press σώζει ζωές επίσης. 

Οκ κομπλε σαν να με επεισες. Βασικα εξω απο σπιτι θα το χω, αλλα και παλι γιατι να σπασω το τσιμεντο...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Antwni επειδή έχασα την φωτό σου για ρεποστ ιτ λίγο!

Δεν έχω ανεβάσει φώτο μου εδώ...νομίζω :ph34r:

Παρακαλείται ο yiannis27gr να αναλάβει θέση :P

Δημοσ.

Δεν έχεις ανεβάσει δική σου, είχες ανεβάσει έναν τύπο, κόκαλο στο φουλ,που είχε πάρει στάση σούπερμαν.

Μλκ, κλαίω με το βίντεο  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ανεβάσει φώτο μου εδώ...νομίζω :ph34r:

Παρακαλείται ο yiannis27gr να αναλάβει θέση :P

μαλακα αντωνι, την δικια μου του 2006/7 ανεβασες μην σου.....;;

• Like 1
Δημοσ.

Μου είχε ανεβάσει και ο maumaus (χάθηκες αυτός τώρα...) ένα gifaki που σήκωνα την μπάρα όταν ήμουν μικρός αλλά βρίσκεται και αυτό 1317 σελίδες πίσω...

Oh wait... :P

Δημοσ.

4.42χλμ σημερα στο διαδρομο. Καλα γι αρχη! 7.5 τρεξιματακι με στασεις στο 6-6.5 και τα τελευταια 5' στο 4.5 γιατι τα χα φτυσει... 44' συνολο.

Αυριο παμε για το προγραμμα μας και μεθαυριο παλι αεροβιο.

Μου χαλασαν και τ ακουστικα ρε γμτ κι εβγαλα τη μιση ωρα χωρις μουσικη...δε παλευεται.

Δημοσ.

Γιατί κάποιος να συνεχίσει να κάνει αερόβιο μεγάλης διάρκειας και όχι διαλειματικές ;;;;;

Νομίζω γιατί δεν αρέσει σε όλους (και μένα παλαιότερα δεν μου άρεσε) και γιατί μέχρι φτάσεις στο επίπεδο να κάνεις σωστή HIIT σου βγαίνει ο κώλος

Δημοσ.

βγάλε απο το μυαλο σου οτι αερόβιο = μονο τρέξιμο. Εγώ έκανα hiit (tabata) στο στατικό ποδήλατο. Εφτυσα πνευμόνι. Μου άρεσε :D

Στην ελλάδα έκανα με τον bro, τρέξιμο στην άμμο, (το γαμησα το γονατο), push ups, burpees, κοιλιακους. Και γαμώ ήταν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...