tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τrabata e? psssss τι trabata και δεν το μαρτυράω.
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 οι αντρες πρεπει να φορανε κολαν στο γυμναστηριο, νομος!
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ειδες κατι που σε άρεσε ή απλά υπάρχει λόγος που το λες; Το κολάν εγω το φοράω μόνο στο ποδήλατο πάντως. Too awkward.
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ειδες κατι που σε άρεσε ή απλά υπάρχει λόγος που το λες; Το κολάν εγω το φοράω μόνο στο ποδήλατο πάντως. Too awkward.ειναι sexy οπως κ να χει
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ε, τότε μάλλον εγώ είμαι χωριάτ'ς. Έβλεπα τα ζευγάρια να τρέχουν με τα running τα κολάν και γελούσα γιατί το έβρισκα ridiculous Φαντάσου τώρα, να πας σε σιδεράδικο με κολάν (φεύγω τώρα να προλάβω το σιδεράδικο το κλειστοφοβικό!)
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 οι αντρες πρεπει να φορανε κολαν στο γυμναστηριο, νομος! Τρολλαρεις ε? Ειδα εναν στο γυμναστηριο μου και ηταν σαν γκευ (Βασικα ειναι και γκευ)... 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 και για κάποιο λόγο τα κολάν τα φοράνε συνήθως γυναίκες/άντρες(όσοι έχω δει) που δεν έχουν ωραίο σώμα
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Χαλια ειναι το κολλαν σε αντρα ακομα κ αν εχει γυμνασμενο σωμα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα αν ειχε ο γκομενος μου θα του το σκιζα με το ψαλιδι Κατα τ αλλα ειπα να παω ενα βημα παραπερα τη διατροφη μου.. Προμηθευτηκα καστανο ρυζι και μακαρονια ολικης. Μετα απο ενα μηνα διατροφης θα κανω και μια λιπομετρηση να δω που ειμαι. 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Χαλια ειναι το κολλαν σε αντρα ακομα κ αν εχει γυμνασμενο σωμα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα αν ειχε ο γκομενος μου θα του το σκιζα με το ψαλιδι οσους έχω δει με κολαν χάλια σώμα ειχαν , οπότε δεν έχω γνώμη. Εγω αν κ έχω πόδια/κώλο να κάτσει όμορφα το θεωρώ αστείο για άντρα θα φόραγα μονο αν έκανα κάποιο άθλημα που το χρειάζεται ,
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το χω δει (και) σε ποδηλατες με πολυ καλο σωμα. Οκ εκει ειναι must αλλα και παλι δε μου καθεται καλα στο ματι. Να τσιμπησω κανα τετοιο μιας που σιχαινομαι τη βρωμη; http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VADcGNoayK0
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το χω δει (και) σε ποδηλατες με πολυ καλο σωμα. Οκ εκει ειναι must αλλα και παλι δε μου καθεται καλα στο ματι. Να τσιμπησω κανα τετοιο μιας που σιχαινομαι τη βρωμη; http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VADcGNoayK0 Μα βρώμη είναι αυτό... Κι εγώ δεν μπόρώ σκέτη βρώμη...δοκίμασε να την κάνεις σε blender με νερό κρύο και whey...εγώ έτσι την τρώω πιά. 1
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ελεγα επειδη ειναι σκονη κ εχει γευση σοκολατα μηπως παλευοταν αλλιως. Θα το δοκιμασω στο blender να δω
black_rabBiT Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ζεστό νερό, λίγο λεμόνι, λίγο αλάτι. Κόλαση.
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ελεγα επειδη ειναι σκονη κ εχει γευση σοκολατα μηπως παλευοταν αλλιως. Θα το δοκιμασω στο blender να δω Άγευστη είναι αυτή που πόσταρες...δεν φέρνει αυτή με την σοκολάτα. Σε σκόνη την κάνεις και στο blender...βάζεις και whey και πίνετε πολύ ωραία.
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 To gym ειναι οτι πιο σιδεράδικο hardcore εχω δει ποτέ μου! (αν εξαιρέσεις εκείνο το ανοιχτό γυμναστήριο στη ρωσία ) Νομισα οτι θα πεθάνω από την υγρασία και τώρα νιώθω πως ΠΡΕΠΕΙ να απολυμανθώ. Απογοήτευσα τον εαυτό μου, im a weak lame manling με ocd στην καθαριότητα και όχι ΤΡΟΥ μπιλντεράς! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις