Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ειδες κατι που σε άρεσε ή απλά υπάρχει λόγος που το λες; Το κολάν εγω το φοράω μόνο στο ποδήλατο πάντως. Too awkward.

Δημοσ.

Ειδες κατι που σε άρεσε ή απλά υπάρχει λόγος που το λες; Το κολάν εγω το φοράω μόνο στο ποδήλατο πάντως. Too awkward.

ειναι sexy οπως κ να χει
Δημοσ.

ε, τότε μάλλον εγώ είμαι χωριάτ'ς. Έβλεπα τα ζευγάρια να τρέχουν με τα running τα κολάν και γελούσα γιατί το έβρισκα ridiculous :P

Φαντάσου τώρα, να πας σε σιδεράδικο με κολάν :D 

(φεύγω τώρα να προλάβω το σιδεράδικο το κλειστοφοβικό!)

Δημοσ.

οι αντρες πρεπει να φορανε κολαν στο γυμναστηριο, νομος!

Τρολλαρεις ε? Ειδα εναν στο γυμναστηριο μου και ηταν σαν γκευ (Βασικα ειναι και γκευ)...

• Like 1
Δημοσ.

και για κάποιο λόγο τα κολάν τα φοράνε συνήθως γυναίκες/άντρες(όσοι έχω δει) που δεν έχουν ωραίο σώμα

Δημοσ.

Χαλια ειναι το κολλαν σε αντρα ακομα κ αν εχει γυμνασμενο σωμα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα αν ειχε ο γκομενος μου θα του το σκιζα με το ψαλιδι :P

Κατα τ αλλα ειπα να παω ενα βημα παραπερα τη διατροφη μου.. Προμηθευτηκα καστανο ρυζι και μακαρονια ολικης. Μετα απο ενα μηνα διατροφης θα κανω και μια λιπομετρηση να δω που ειμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλια ειναι το κολλαν σε αντρα ακομα κ αν εχει γυμνασμενο σωμα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα αν ειχε ο γκομενος μου θα του το σκιζα με το ψαλιδι :P

οσους έχω δει με κολαν χάλια σώμα ειχαν , οπότε δεν έχω γνώμη.

Εγω αν κ έχω πόδια/κώλο να κάτσει όμορφα το θεωρώ αστείο για άντρα

θα φόραγα μονο αν έκανα κάποιο άθλημα που το χρειάζεται ,

Δημοσ.

Το χω δει (και) σε ποδηλατες με πολυ καλο σωμα. Οκ εκει ειναι must αλλα και παλι δε μου καθεται καλα στο ματι.

Να τσιμπησω κανα τετοιο μιας που σιχαινομαι τη βρωμη; http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VADcGNoayK0

Δημοσ.

Το χω δει (και) σε ποδηλατες με πολυ καλο σωμα. Οκ εκει ειναι must αλλα και παλι δε μου καθεται καλα στο ματι.

Να τσιμπησω κανα τετοιο μιας που σιχαινομαι τη βρωμη; http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VADcGNoayK0

Μα βρώμη είναι αυτό...

Κι εγώ δεν μπόρώ σκέτη βρώμη...δοκίμασε να την κάνεις σε blender με νερό κρύο και whey...εγώ έτσι την τρώω πιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ελεγα επειδη ειναι σκονη κ εχει γευση σοκολατα μηπως παλευοταν αλλιως.

Θα το δοκιμασω στο blender να δω

Άγευστη είναι αυτή που πόσταρες...δεν φέρνει αυτή με την σοκολάτα. Σε σκόνη την κάνεις και στο blender...βάζεις και whey και πίνετε πολύ ωραία.

Δημοσ.

To gym ειναι οτι πιο σιδεράδικο hardcore εχω δει ποτέ μου! (αν εξαιρέσεις εκείνο το ανοιχτό γυμναστήριο στη ρωσία :P )

Νομισα οτι θα πεθάνω από την υγρασία και τώρα νιώθω πως ΠΡΕΠΕΙ να απολυμανθώ. Απογοήτευσα τον εαυτό μου, im a weak lame manling με ocd στην καθαριότητα και όχι ΤΡΟΥ μπιλντεράς! :P

post-202120-0-92771000-1409344873_thumb.png

post-202120-0-14708900-1409344884_thumb.png

post-202120-0-75528600-1409344894_thumb.png

post-202120-0-86731200-1409344903_thumb.png

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...