evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καταρχας μπραβο σου για τα κιλακια που εχασες , σιγα σιγα χωρις ανχος και βιασυνες θα φυγουν και αλλα .. ναι λογικο ειναι να μην ειναι μονο λιπος τα κιλα που φυγαν αλλα μη σε νοιαζει καθολου ειναι φυσιολογικο αυτο ! επισης μην κοιτας τα % καθε συναδελφου , το καθε σωμα ειναι διαφορετικο , συνεχισε εσυ μια χαρα τα πας .. δεν βιάζομαι. αυτά τα κιλά τα έχασα πολύ αργά, σε διάστημα 2.5 μηνών. λέω καλύτερα αργά σταθερά και χωρίς να τρελαίνομαι στην πεινα παρα να τα χάσω γρήγορα και μετά να πλακωθώ πάλι στο φαγητό και να τα ξαναπάρω σε χρόνο μηδέν. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 εμεις που χανουμε λιπος με καταλληλη διατροφη κ βαρη-αεροβιο, δεν πειναμε. το τσαι εμποδιζει την απορροφηση πρωτεινης οταν καταναλωνεται παραλληλα με το γευμα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καπου ειχα διαβασει οτι το τσαι ειναι καλυτερο για συνοδευτικο φαγητου!! επισης καπου πηρε ενα αρθρο χτεσινο το οποιο ελεγε οτι η διαιτεες με λιγοτερο υδατανθρακα και περισσοτερα λιπαρα ειναι πιο αποδοτικες
bosei Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 το τσαι εμποδιζει την απορροφηση πρωτεινης οταν καταναλωνεται παραλληλα με το γευμα? ??? καπου ειχα διαβασει οτι το τσαι ειναι καλυτερο για συνοδευτικο φαγητου!! επισης καπου πηρε ενα αρθρο χτεσινο το οποιο ελεγε οτι η διαιτεες με λιγοτερο υδατανθρακα και περισσοτερα λιπαρα ειναι πιο αποδοτικες Είναι τώρα μία καινούργια έρευνα που όλοι όσοι ήταν κατά του πολύ carb έχουν ξεσαλώσει. Κοίτα Site: εδώ μία ανάλυση από κάποιους που δεν είναι τουλάχιστον abstract readers 5
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καπου ειχα διαβασει οτι το τσαι ειναι καλυτερο για συνοδευτικο φαγητου!! επισης καπου πηρε ενα αρθρο χτεσινο το οποιο ελεγε οτι η διαιτεες με λιγοτερο υδατανθρακα και περισσοτερα λιπαρα ειναι πιο αποδοτικες λόγο οτι τα λιπαρά χορταίνουν κ ο υδ ανοίγει την όρεξη οποιος τρώει υπό και καθαρά χάνει λίπος κ ας τρώει κ ακρίδες αλλα λίγοι μπορούν να συγκρατήσουν την όρεξη τους οταν ειναι υπο και με πολυ υδ , αυτό ειναι πείνα , οταν μου κόβουν τους υδατάνθρακες και τρώνε λιπαρά χαίρω πολύ κ εγώ μπορώ να φάω 1000 cal τη μέρα έτσι με συντήρηση 2200 rest day και να μην πεινάω , το θέμα ειναι τι αποτέλεσμα θα έχεις και αν σε καλύπτει πάνω σε αυτό που κάνεις. πάντως στο θέμα τις δίαιτας ειναι περίεργη φάση , πχ η κετο για κάποιον παχύσαρκο που δεν γυμνάζετε ειναι οκ , για κάποιον που γυμνάζετε σοβαρά κ έχει μάζες ειναι η μεγαλύτερη μαλακία και γενικά τα έχουν κάνει κωλοχανείο με ενα εκατομμύριο δίαιτες ενώ η βασικη ισορροπημένη δουλεύει άψογα αρκεί να την κανεις σωστά.
therock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχουν υποδομες τα ελληνικα σχολεια για να υπαρξει σοβαρος σχολικος αθλητισμος . Ενταξει περα απο το κατα ποσο εχουμε υποδομες και ειναι εφικτο, εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει αν εχεις αποκτησει βασεις πριν τα 18, ή αν εισαι late bloomer και επαιζες freestyle και πηρες σοβαρες αθλητικες αποφασεις πολυ μετα τα 18 σου? Ας πουμε πανω σε αυτο, εγω παντα αυξομειωνα βαρος, μεχρι που τα τελευταια 2 χρονια πηρα σοβαρες αποφασεις σε γυμναστηριο διατροφη. Αποτελεσμα, ραγαδες στο δερμα απο μεταβολες απο ψηλο σε χαμηλο βαρος, και αναποφεκτα λιποκυτταρα που θα χουν σχηματιστει τα οποια μαλλον δεν χανονται. Τι σημαινουν αυτα για μενα, και τι θα χε αλλαξει αν ειχα παντα σταθερο βαρος και αν ειχα ασχοληθει σε μικροτερη ηλικια.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τι σημαινουν αυτα για μενα, και τι θα χε αλλαξει αν ειχα παντα σταθερο βαρος και αν ειχα ασχοληθει σε μικροτερη ηλικια. και τι σε νοιαζει τωρα , τι ασχολεισαι , μπορεις να ξαναγινεις μικρος και να τα αλλαξεις ? σε επιασα οτι δεν εννοουσες το σχολειο αυτο καθε αυτο αλλα την σχολικη ηλικια γενικοτερα , μπαινουν οι βασεις στην εφηβια ναι , ομως ποιος εχει τα μυαλα σε αυτην την ηλικια να ασχοληθει με κατι αλλο περα απο το lol και το Call of Duty στις μερες μας , η με τα ουφαδικα και τα μπιλιαρδα καποιες αλλες εποχες λες ? μικρος εισαι νομιζω μια χαρα ειναι η ηλικια που αποφασισες να ασχοληθεις μην ανησυχεις φτανει να μην τα αφησεις 4
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Θεωρώ σκόπιμο ότι η αύξηση σωματικού βάρους πρέπει να συνοδεύεται και με αύξηση κιλών στην μπάρα. Έβαλα αυθαίρετα ένα νούμερο, ήτοι κάθε μήνα, για κάθε 1-2 κιλά σωματικής μάζας θα "πρέπει" να αυξάνω κατά 5 κιλά πάγκο και σκουοτ και μία επανάληψη στο Pull-up. Πιο κάτω το θεωρώ αποτυχία. Έβαλα σήμερα +5 στο σκουοτ και πολύ το χάρηκα. Άμα καταφέρω ποτέ να κάνω 8 επαναλήψεις με το βάρος μου -κάτι που σύμφωνα με τον άνωθεν σχεδιασμό θα γίνει το ερχόμενο Πάσχα- μπορεί και να κλάψω από συγκίνηση. ------------------------------- Έφτιαξα το πρώτο μέρος της 40κιλης μπάρας, έγινε πιο εύκολα απ' όσο περίμενα. Σε κανα 2 μέρες που θα στεγνώσει καλά το τσιμέντο θα κάνω και το 2ο, εισαγωγή σιδέρου σταλ για μεγαλύτερη ασφάλεια, έπειτα βάψιμο για ομορφιά και... βουαλά, έτοιμη η μπάρα. Κόστος, λιγότερο από 10€ 3
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Θεωρώ σκόπιμο ότι η αύξηση σωματικού βάρους πρέπει να συνοδεύεται και με αύξηση κιλών στην μπάρα. Έβαλα αυθαίρετα ένα νούμερο, ήτοι κάθε μήνα, για κάθε 1-2 κιλά σωματικής μάζας θα "πρέπει" να αυξάνω κατά 5 κιλά πάγκο και σκουοτ και μία επανάληψη στο Pull-up. Πιο κάτω το θεωρώ αποτυχία. Έβαλα σήμερα +5 στο σκουοτ και πολύ το χάρηκα. Άμα καταφέρω ποτέ να κάνω 8 επαναλήψεις με το βάρος μου -κάτι που σύμφωνα με τον άνωθεν σχεδιασμό θα γίνει το ερχόμενο Πάσχα- μπορεί και να κλάψω από συγκίνηση. ασχολείσαι με το powerlifting ?
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως στα σχολεια δε γινεται γυμναστικη και κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι τοτε κοιταγαμε πως θα κανουμε κοπανα... εμεις πχ πηγαιναμε στη καντινα και τρωγαμε χαχαχα. Ειναι θεμα γονιων κυριως Θελω να πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα. Αυτο που δε γνωριζω ειναι σε τι επιπεδο μπορεις να φτασεις οταν ξεκινας σε μια ηλικια πχ σαν αυτη που ειμαι εγω, 24. Ενας ανθρωπος που για πολλα χρονια ηταν εκτος αθλητισμου και με κακη φυσικη κατασταση μπορει να φτασει πχ να τρεξει ενα μαραθωνιο? να κατεβει σ αγωνες κροσφιτ? ή να πρωταγωνιστησει πχ σε καποιο αθλημα και μια σημερινη φωτο (δε ξερω πως φαινεται σ εσας, σ εμενα στο μακ με δεξι κλικ και προβολη εικονας τη δειχνει νορμαλ αλλιως παραμορφωμενη) και αλλη μια στην κατασταση με κρεπαλες σε φαι και πιοτο 5
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σε οτι επιπεδο θελει κανεις μπορει να φτασει ερασιτεχνικα .Δεν παιζει ρολο ποτε ξεκινας αλλα η θεληση που εχεις και η αυτοπειθαρχια που απαιτειται για να πετυχεις τον στοχο σου. Και εγω με τον αλπινισμο ξεκινησα μετα τα 28 χωρις υποβαθρο και για να κοκορευτω και εγω εκανα παπαδες 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια μαργαριτα! φαινεται η διαφορα!!! εγω ξεθαψα μια απο οταν ημουν 18! https://www.dropbox.com/s/k4611l19xl2y3um/DSC01728.jpg?dl=0 3
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ασχολείσαι με το powerlifting ? Όχι αλλά ξεκινάω από πολύ χαμηλά, οπότε θεωρώ ότι έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης μέχρι να ταβανιάσω
gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαρίτα πόσους πόντους έχεις χάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις