Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ρε χλαπατσα ανεβαζεις μια φωτο απο τα ποδια σου? υπονοεις κατι >? 1
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οριστε η photo σου μαν http://media.youropia.gr/media/gallery/1/34996/big-Sticky_Hand.jpg τα ποδια μου και τα χερια μου μαζι 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μαους οχι απλα ειμαι περιεργος να δω τι ποδια εχει και κανει τοσα κιιλα τοσες επαναληψεις ινφερνο εισαι κομπλεξικος! φιλικα 5
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ινφερνο εισαι κομπλεξικος! φιλικα χαχαχαχαχχα εγω συνηθως λεω να βαζουν φωτο - εσυ μια φορα ειπες και τις αρπαξες τις μουτζες σου χαχαχαχααχ κλαιω !! και η πλακα ειναι οτι του απαντησες και για τα παπουτσια κι ολας χαχααχαχαχαχα 5
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οριστε η photo σου μαν http://media.youropia.gr/media/gallery/1/34996/big-Sticky_Hand.jpg τα ποδια μου και τα χερια μου μαζι ahahahhahaha ελεος
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μαους οχι απλα ειμαι περιεργος να δω τι ποδια εχει και κανει τοσα κιιλα τοσες επαναληψεις ινφερνο εισαι κομπλ κος! φιλικα 115x10 below parallel σημαίνει ότι είτε είναι 120 κιλά o ίδιος είτε είναι 90 κιλά αλλά με 8% λίπος και 2-3 χρόνια εμπειρία σε προπόνηση δύναμης. Τίποτε δεν αποκλείεται αλλά το πιο πιθανό είναι απλα να είναι above parallel.
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 καμια σχεση, και οχι δεν ηταν μουτζες φιλε maus ηταν καθαρα πλακα, απλα στον γραπτο λογο δεν υπαρχει καθαρο υφος, και ευχαριστω τον φιλο που μου απαντησε για τα παπουτσια. thats all brothers. peace 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 η σκεψη μου για να καταληψω να σε πω κομπλεξικο ηταν η εξης! απανταω πρωστα στο χλαπατσα και του λεω να βαλει φωτο και μετα σε σενα για τα παπουτσια εσυ προφανως θεωρησες οτι ειπα εσενα χλαπατσα και ζητησα απο εσενα να βαλεις φωτο! αλλα επειδη εγω δεν αναφερομουν σε σενα για τα ποδια σε ειπα κομπλεξικο γιατι νομιζες οτι αναφερομαι σε σενα και απαντησες "ειρωνικα"!!
therock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο τα είδη του υγρού/ξηρού. Άλλο υγρό είναι το νερό, άλλο το ταχίνι, άλλο το αυγό, κτλ Επίσης, άλλο ξηρό είναι η βρώμη, άλλο οι ξηροί καρποί, άλλο το αλεύρι, κτλ. Θα βάζεις ότι γουστάρεις αλλά θα φροντίσεις η ζύμη να είναι σφιχτή. Ούτε υπερβολικά σαν πέτρα, ούτε νερουλή. Όταν έχεις βάλει τα υλικά λοιπόν, αν είναι πολύ σφιχτή βάλε λίγο νεράκι, αν είναι πολύ νερουλή, λίγο αλεύρι. Όσο για τη γεύση, γούστα είναι αυτά. Πάντως για να αποφύγω το ψήσιμο, εγώ κάνω ένα μίγμα με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ταχίνι, πρωτείνη -κι αν έχω όρεξη, λιωμένη κουβερτούρα. Διατηρείτε στο ψυγείο, έχει άπαιχτη γεύση, τέρμα υγιεινό και πολύ καλά μάκρος -αν και ξεφεύγει κάπως στα λιπαρά. Παντως εμενα τωρα η απορια μου στν ολη δημιουργια ειναι η εξης. Αυτο που εφτιαξα βγαζει 4 μεριδες. Οποτε πες η μεριδα ειναι σχεδον 1 σκοοπ ενα αυγο, και 25 γρ βρωμη, αν διαιρεσεις τα 3 συστατικα που βαζω. Εχει διαφορα αν το γευμα ηταν να χτυπαω την βρωμη με πρωτεινη σε σεικερ με νερο, και ετρωγα και ενα βραστο αυγο? Δηλαδη αν φαω τα συστατικα στη μορφη του κεικ, αλλαζει κατι στον τροπο που τα επεξεργαζεται ο οργανισμος, ή εχουν την ιδια βιολογικη αξια? Γιατι αμα ειναι το ιδιο δε βλεπω το λογω να μπενω στον κοπο να το φτιαχνω... Θελω αποψη απο ολους σε αυτο γιατι προσπαθω να σταθεροποιησω την διατροφη μου και θελω ν καταληξω στις τροφες που θα μαγειρευω, για να περιορισω το φαι απεξω και να κανω πιο αυστηρα τα μακρο μου. Ηδη κιολας τον τελευταιο μηνα που καθαριζω στην τροφη βλεπω πιο σημαντικες αλλαγες απο παλιοτερα.
Star_Light Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 η σκεψη μου για να καταληψω να σε πω κομπλεξικο ηταν η εξης! απανταω πρωστα στο χλαπατσα και του λεω να βαλει φωτο και μετα σε σενα για τα παπουτσια εσυ προφανως θεωρησες οτι ειπα εσενα χλαπατσα και ζητησα απο εσενα να βαλεις φωτο! αλλα επειδη εγω δεν αναφερομουν σε σενα για τα ποδια σε ειπα κομπλεξικο γιατι νομιζες οτι αναφερομαι σε σενα και απαντησες "ειρωνικα"!! Παραδέξου οτι ηταν φοβερο το αστειάκι του ακομα γελάω οποτε το βλέπω ή το θυμαμαι.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 προς θεού καλεεε! απλά δεν σε είχα πέτυχε εδώ και παραξενευτηκα. σε έχω συνηθίσει στα φαγητά και στις σοκολάτες χιχιχι!!! Γιατί παραξενεύτηκες? Μετά τα φαγητά και τiς σοκολάτες τι ακολουθεί? Das fitness thread! :-D
therock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ίδια είναι Rock...δεν αλλάζει κάτι. Τουλαχιστον λογω του αυγου και της βρωμης αργει καθολου η αποροφηση? Θελω να το τρωω σαν πρωτο γευμα για πρωινο, μετα τα wake up shaker Που θα χτυπαω. Απλως ελπιζω να μην ειναι σαν να χτυπαω παλι πρωτεινη σε shaker για δευτερη φορα συνεχομενη. Θελω η πρωτεινη απο αυτο το γευμα να μενει πιο πολυ ωρα στον οργανισμο.
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τουλαχιστον λογω του αυγου και της βρωμης αργει καθολου η αποροφηση? Θελω να το τρωω σαν πρωτο γευμα για πρωινο, μετα τα wake up shaker Που θα χτυπαω. Απλως ελπιζω να μην ειναι σαν να χτυπαω παλι πρωτεινη σε shaker για δευτερη φορα συνεχομενη. Θελω η πρωτεινη απο αυτο το γευμα να μενει πιο πολυ ωρα στον οργανισμο. Ε ναι εντάξει αργεί αλλά και στο shaker να βάλεις πάλι βρώμη και whey και να ρίξεις και τίποτα λιπαρά πάλι σχεδόν το ίδιο θα είναι. Είδα πίνεις πρωτεΐνη με το που ξυπνάς ? Δεν υπάρχει λόγος τσάμπα λεφτά είναι...φάε κανονικά το πρωινό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις