Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 μπα μονο σε κορονο/ντεσπεραντος
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μαργαρίτα στιμενο λεμόνι με νερό. Το λεμόνι έχει Πιο πολύ βιταμίνη από το πορτοκαλί Ναι αλλά μπορεί να κάνει ζημιά στο στομάχι. Δεν μπορείς κάθε μέρα να πίνεις στημενο λεμόνι. Αν θες πολύ βιταμίνη C και ασφαλές στομάχι = ακτινίδιο. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 μπα μονο σε κορονο/ντεσπεραντος DIY φάση πάλι..!
gatokoritso Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγα το γαστρονομικο οργιο @catgirl, αυτό που είπε ο Φώτης χ1000. Dafaq δλδ, το μόνο φαγητό που αναπολώ είναι το ολόκληρο αγριογούρουνο που είχα παραγγείλει κατα λάθος όταν είχα πάει Ταλίν (η τιμή στον κατάλογο ήταν αντίστοιχη μερίδας εδώ ). ααα εδω θα τα χαλασουμε.γουσταρω πολυ το μπροκολο. δεν κανω πλακα η μανα μ το εχει να το λεει ηταν τρελοπαιδο αλλα τουλαχιστον λαχανικα/μπροκολα ετρωγε υγ.οταν λες ολοκληρο εννοείς ΟΛΟΚΛΗΡΟ ? κεφαλι μεχρι ουρα?? :o
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Yoga ειναι καλο πριν η μετα την προπονηση? Η δεν εχει σχεση και απλα πρεπει να απεχει καποιες ωρες? Εκανα σημερα χερια 6-7:15 και στις 8 Yoga.
Zaknafein Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ααα εδω θα τα χαλασουμε.γουσταρω πολυ το μπροκολο. δεν κανω πλακα η μανα μ το εχει να το λεει ηταν τρελοπαιδο αλλα τουλαχιστον λαχανικα/μπροκολα ετρωγε υγ.οταν λες ολοκληρο εννοείς ΟΛΟΚΛΗΡΟ ? κεφαλι μεχρι ουρα?? :o Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο, λαχανικά τρώω λίγα & με το ζόρι υγ Κάπως έτσι, χωρίς κεφάλι/ουρά δλδ αλλά όλο το υπόλοιπο: Να ρωτήσω και κάτι, είναι λογικό σε κάποιες ασκήσεις να έχουμε πολύ γρηγορότερη βελτίωση από ότι σε άλλες; Πχ στα dropsets στα pull ups είμαι περίπου στα ίδια (από 6(+10kg)/6(+5kg)/6 πήγα 6/7/7) ενώ push ups πήγα από 12/10/9 στα 12/12/12 μέσα σε μια βδομάδα περίπου.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι γινεται. Αν ηταν ετσι θα πηγαιναν ολες οι ασκησεις αναλογα... Δεν σημαινει οτι ανεβηκες σε μια ασκηση θα ανεβεις στην αλλη, αλλα μπορει να γινει κιολας... Οι ασκησεις που αναφερεις ειναι ανταγωνιστικες... πλατη στηθος...
therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 μετα! Οποτε καλα το εκανα εστω και κατα τυχη. Ετσι και για να ξερω, γιατι ειναι καλυτερα μετα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι η γιογκα ειναι για να χαλαρωνεις πιο πολυ! διατασεις κτλ σκεψου να κανεις σαουνα και μετα να πας για βαρη! (η σαουνα ειναι μυοχαλαρωτικη σε περιπτωση που δεν το ξερεις) 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Yoga ειναι καλο πριν η μετα την προπονηση? Η δεν εχει σχεση και απλα πρεπει να απεχει καποιες ωρες? Εκανα σημερα χερια 6-7:15 και στις 8 Yoga. Πες την αληθεια γουσταρεις γκομενακι που κανει εκει yoga ετσι οχι οτι σε ενδιαφερει το ειδος ,δεν ειναι κακο ολοι εχουμε κανει μ@λακιες για γκομενες 8
therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι η γιογκα ειναι για να χαλαρωνεις πιο πολυ! διατασεις κτλ σκεψου να κανεις σαουνα και μετα να πας για βαρη! (η σαουνα ειναι μυοχαλαρωτικη σε περιπτωση που δεν το ξερεις) Οι διατασεις θεωρουνται μυοχαλαρωτικες? Εγω μετα τις διατασεις νιωθω τα ποδια σκισμενα. Και σε αυτες που κανουμε στο MMA, και απο χθες στη γιογκα. Μονο χαλαρα δεν ειναι τωρα τα ποδια μου. Πες την αληθεια γουσταρεις γκομενακι που κανει εκει yoga ετσι οχι οτι σε ενδιαφερει το ειδος ,δεν ειναι κακο ολοι εχουμε κανει μ@λακιες για γκομενες Ε μη δινεις τις τακτικες μου. Μαρτυριαρη 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δουλευω βραδυ, αρχισαμε τις μαλακιες... παλι προπονησεις πρωινες.... Οτι να ναι.... 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μαους γαμας.. Το δοκιμασα.... τελεια ασκηση... τωρα εχω υπερενταση αλλα δεν γαμει, θα παω για δουλεια μπριζομενος 1
chrisxkar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο που δεν λεει η αφισα ειναι οτι για να παρεις 60γρ πρωτεινη απο μοσχαρι θες περιπου ενα κομματι 500 γραμμαρια και για να παρεις το ιδιο απο το μπροκολο πρεπει να φας 1600 γραμμαρια!!! θα νταλακιασεις απο το χορταρι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις