wizzy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 30 λεπτα vs 5 λεπτα (ολη η διαδικασια 5λεπτα οχι μονο το "τηγανισμα) και θες να κερδισες? Σκεφτομαι να τρεξω στον κλασσικο αλλα σκεφτομαι μην γαμησω τα ποδια μου γιατι ενα μηνα μετα εχω τον Ολυμπο.. Να παω η οχι? Να πας! Οι προκλήσεις είναι για να απαντώνται (copyright: wizzy) Επίσης, η δικιά μου έχει διάρκεια, η δικιά σου είναι της στιγμής...!
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σπεεεεκτ πηρα τα boston ρε!! Νταααξει πουπουλο το παπουτσι, λες και δε φορας ειναι. Εγω Rock απλα δε βγαινω! Αν μπορεις να κοιμηθεις μια ωριτσα κοιμησου αλλα αν οχι η γνωμη μου ειναι ν ακουσεις το σωμα σου και να ξεκουραστεις.
mgs4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικη απορια. Κανω γυμναστηριο μεσημερι αντε το πολυ απογευμα. Μετα το γυμναστηριο η ενεργεια πεφτει κατακορυφα. Αμα ειμαι σπιτι αυτο δεν με πολυνοιαζει γιατι χαλαρωνω και ολα κομπλε. Αν ομως θελω να βγαινω δε μπορω να ειμαι σαν κοιμισμενος ή σα δυστυχισμενος. Τι κανετε για να γεμισετε ενεργεια μετα το γυμναστηριο? Εστω οτι τελειωνεις γυμναστηριο 8, και 10 εισαι σα ζομπι και 11 θες να βγεις. Κοιμασαι στο ενδιαμεσο? Και εγώ αν δεν εχω κοιμηθεί τουλ ένα 7ωρο το βράδυ δεν αντέχω την επόμενη μέρα και η πριν η μετα το γυμναστηριο ξεκουραζομαι μια ώρα όμως. Ακούω το σώμα μου και δεν εξαντλω τον οργανισμό μου ειδικά αν νιώσω κουρασμένος πριν πάω για προπόνηση πέφτω μια ώρα για ύπνο το μεσημέρι και όλα κομπλέ. Περίπου 30 λεπτά - βασικά, την ελέγχω να πάρει το χρώμα που θέλω, την τρυπάω με ένα μαχαίρι και αν το μαχαίρι βγαίνει χωρίς "υπολείμματα" είναι ΟΚ. Μπορεί και τα 30 λεπτά να είναι πολλά, έχε το νου σου. Δεν έβαλα κανέλα-σταφίδες αλλά μισή μπανάνα και έγινε πολύ νόστιμο, σαν κεικ ένα πράγμα απλά όχι τόσο φουσκωτο! Σε 20 λεπτα είχε γίνει. Το τηγάνισμα είναι πιο γρήγορο αλλά χάνει σε γεύση. Αυτό ήταν σαν να ετρωγα γλυκό. 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εχεις τουμπανο ποδια μπραβο... Εκτος και αν πηρες κανενα σωληνατο...χαχαχα
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εγώ στα jean δεν έχω θέμα στους μηρούς στον κώλο. Ειδικά ένα jean δεν το φοράω καθόλου πιά γιατί μου είναι τσίτα στον κώλο
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κολαν σε εγινε μπος;;;; Χαχα στον κώλο ναι... 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το jeanακι ειναι ωραίο. Αλλά αποτί φαίνεται πρέπει να επισκεφθώ μοδιστρα. Λολ. Για β-αλανινη τι έχετε να πείτε? καλυτερα δωστα στην μοδιστρα τα λεφτα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εγώ στα jean δεν έχω θέμα στους μηρούς στον κώλο. Ειδικά ένα jean δεν το φοράω καθόλου πιά γιατί μου είναι τσίτα στον κώλο Έχεις τούμπανο κώλο μπράβο.. ..που θα' λεγε κι ο Λίβε χαχαχαχ
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Φακες με ρυζι ρε παιδια που λετε, πως γινεται? Το βραζεις και το ριχνεις μεσα? Για ζωικη πρωτεινη τι αλλο να βαλω? Συνηθως φακες τις τρωω με σολωμο. Χώρια τα ετοιμάζεις τα φαγητά και τα τρως μαζί. Αν θες ζωική πρωτείνη, συνοδεύεις με τυρί. Μειονέκτημα -->. χάνεις όλο το σίδηρο. Προσωπικά, μια και οι φακές με ρύζι δίνουν πλήρη πρωτείνη, αποφεύγω το τυρί και συνοδεύω με χυμό λεμονιού για να απορροφήσω όλο το σίδηρο. καποιος εχει ενα α% ποσοστο σωματικου λιπους (λογικα 18-20%) , παρολαυτα τον λες κανονικο προς αδυνατο. (τονιζω οτι ειναι παει προς το αδυνατος , πραγμα που σημαινει οτι λογικα δεν εχει και πολυ μυικη μαζα πανω του) Ξεκιναει να γυμναζεται. Πως λειτουργει το σωμα του αν τρωει υποθερμιδικα ΑΛΛΑ με σωστες ποσοτητες σε πρωτεινες ? θα φαει τους ηδη υπαρχοντες μυες επειδη δεν εχει ενεργεια? θα στραφει και στο υπαρχον λιπος του για να βρει ενεργεια? θα υπαρχει απωλεια μυικης μαζας η μπορει να παιρνει κιολας ελαχιστα? εκανα τον αυτακια σημερα και καποιος του ελεγε πανω κατω οτι εγραψα στην δευτερη προταση και βρεθηκα με την απορια. Αναλόγως πόσο σκληρά γυμνάζεται. Αν γυμνάζεται τόσο σκληρά ώστε το σώμα να νιώσει την ανάγκη να δημιουργήσει νέους μυς, θα κάψει το λίπος και θα δημιουργήσει νέους μυς. ΑΛΛΑ. οφείλει να γυμνάζει ΟΛΟΥΣ τους μυς του σώματος του. Αν δεν το κάνει, το σώμα θα κάψει τους μυς που δεν χρησιμοποιούνται οποτε θα χάσει και μυικό ιστό. Είναι κρίμα και ανόητο για έναν αδύνατο που γυμνάζεται να κάνει υποθερμιδική διατροφή. ---------------------------------- Είχα ξεχάσει πόσες ώρες είμαι όρθιος στη δουλειά, κι ένιωσα τσιμπήματα στη μέση. Ποιες ασκήσεις προτείνεται για ενδυνάμωση μέσης; Σκέφτομαι για ραχιαίους φυσικά. Να κάνω κάθε μέρα κανα 5λεπτο; Άλλες; -------------------------------- Του wizzy τη συνταγη την είδα στην προηγούμενη σελίδα. Σπεκτ, δώσε ξανά τη δικιά σου για να κάνω κι εγώ σύγκριση των 2 σας -------------------- Μαους, γκόμενα έχεις καταντήσει με τις τόσες αλλαγές άβαταρ 2
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) -------------------- Μαους, γκόμενα έχεις καταντήσει με τις τόσες αλλαγές άβαταρ Καλα σου λεει ρε μλκ ,σαν κατι τρελες γκομενες που αλλαζουν ολη την ωρα τα μαλλια τους...Βαλε λιγο σταθεροτητα στην ζωη σου Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από Fotis13 3
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι, είναι 2 φοβερές μάρκες. Η μία λέγεται "2 πορτοκάλια την ημέρα", η άλλη "1 ακτινίδιο την ημέρα". 7
wizzy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν έβαλα κανέλα-σταφίδες αλλά μισή μπανάνα και έγινε πολύ νόστιμο, σαν κεικ ένα πράγμα απλά όχι τόσο φουσκωτο! Σε 20 λεπτα είχε γίνει. Το τηγάνισμα είναι πιο γρήγορο αλλά χάνει σε γεύση. Αυτό ήταν σαν να ετρωγα γλυκό. Άρπα την Spect~! Σου είπα ότι εγώ και η πίτα μου θα επιστρέψουμε δριμύτεροι! Το score είναι 1-1! Χαχα στον κώλο ναι... Να σε δω να φοράς ποδηλατικό κολάν και τίποτ' άλλο! -------------------------------- Του wizzy τη συνταγη την είδα στην προηγούμενη σελίδα. Σπεκτ, δώσε ξανά τη δικιά σου για να κάνω κι εγώ σύγκριση των 2 σας ------------------------------- Να και ο yannis27gr στον "πόλεμο της πίτας"! Περιμένουμε αποτελέσματα! καμιά βιταμίνη C έχετε να προτείνετε; Ναι, είναι 2 φοβερές μάρκες. Η μία λέγεται "2 πορτοκάλια την ημέρα", η άλλη "1 ακτινίδιο την ημέρα". Γιάννη, δεν παίζεσαι ρε, φοβερή απάντηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις