Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 γιαννη η συνταγη ειναι ΑΠΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ εγω βαζω 150μλ ασπραδι αυγου (μπορεις και νερο) + 50γρ αλευρι δικοκο(ή βρωμης) και το ριχνω σε αντικολλητικο τηγανι το οποιο καλυπτω με ενα καπακι απο κατσαρολα για να ψηθει και απο πανω οταν ειναι ετοιμο απο τη μια μερια το γυριζω και απο την αλλη και ειναι ετοιμο! σημερα που την εκανα μετα απλωσα λιγο φυστικοβουτυρο και εβαλα μια μπανανα και το τυλιξα και ηταν μπομπα!! ΥΓ: γουιζι το ειχα πει απο την αρχη οτι γευστικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ειναι γρηγορο,ευκολο και εχει πολλα να δωσει (πρωτεινες,υδατανθρακα κτλ). Ουσιαστικα ειναι σαν να τρως μια υγιεινη κρεπα
kuzko21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Είναι κρίμα και ανόητο για έναν αδύνατο που γυμνάζεται να κάνει υποθερμιδικήΑδύνατος με υψηλό όμως ποσοστό λίπους. Κανά 20αρι οπτικά.Ισχύει το ίδιο?
wizzy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 @Spect~: δεν θα πω κάτι άλλο, μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα του Γιάννη!
ribo7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ποια η άποψη σας για το μέλι σχετικά με την αποφυγή ζάχαρης? Μερικά πρωινά που δε προλαβαίνω να φτιάξω πιτάκια βρώμης (η συνταγή μου είναι βρώμη-λιναρόσπορο-ασπράδια-μπανάνα), τρώω 2 φέτες τοστ με ταχίνι και μέλι (σκέτο ταχίνι δε κατεβαίνει!!). Θρεπτικό το μέλι αλλά θέλω να αποφεύγω ότι ανεβάζει επίπεδα ινσουλίνης (δεν έχω ζάχαρο ευτυχώς αλλά προληπτικά πάντα). Επίσης, έχετε να προτείνετε υποκατάστατα σοκολάτας όταν με πιάνουν υπογλυκαιμίες? Πέρα από το μέλι τρώω και αποξηραμένα σύκα μερικές φορές.
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 To μέλι είναι θρεπτικό όταν είναι ωμό. Αλλά μην περιμένεις καμιά τρελή διαφορά στον οργανισμό σου, τα θρεπτικά του στοιχεία είναι σε πολύ πολύ μικρό βαθμό. Σε σχέση με τη ζάχαρη βέβαια που έχει 0 θρεπτικά στοιχεία, ε, σαφώς είναι καλύτερο. Αν θες να αποφεύγεις να ανεβαίνει η ινσουλίνη, όταν τρως γλυκό να το συνδιάζεις με κάτι που έχει φυτικές ίνες οι οποίες καθυστερούν την πέψη. Στο τοστ σου ας πούμε, να χρησιμοποιείς φέτες με αλεύρι ολικής. Άμα βάλεις και καμια πιπεριά μέσα, είσαι μια χαρά. Αδύνατος με υψηλό όμως ποσοστό λίπους. Κανά 20αρι οπτικά.Ισχύει το ίδιο? Σιγά το πολύ το 20αρι. Εγώ όταν ξεκίνησα γυμναστική είχα φτάσει κανα 35αρι Ναι, φυσικά ισχύει το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το ποσοστό λίπους αλλά με τους βασικούς μηχανισμούς επιβίωσης που χρησιμοποιεί το σώμα, και οι οποίοι καταλήγουν σε μια και μόνο πρόταση: Όταν το άτομο κινδυνεύει με λιμό -αυτή την εικόνα δίνουμε στο σώμα μας όταν κινούμαστε υποθερμιδικά- πέτα ότι δε χρειάζεται. Προφανώς λίπος αλλά και μυς που δε χρησιμοποιούνται. Και, δυστυχώς, επειδή το λίπος είναι αποθηκευμένη ενέργεια και το σώμα τη χρειάζεται τώρα που κινδυνεύει με αφανισμό, οι μυς θα γίνουν άμεση τροφή. Όπως ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με βάρη, οι μυς δημιουργούνται δύσκολα κι είναι κρίμα και ανόητο να τους χάσει κάποιος -ειδικά αδύνατος πουυ σημαίνει ότι δεν του περισσεύουν κιόλας. Ο Μαους να χάσει και καναδυο, κλαιν, έχει πράμα 2
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Είχα ξεχάσει πόσες ώρες είμαι όρθιος στη δουλειά, κι ένιωσα τσιμπήματα στη μέση. Ποιες ασκήσεις προτείνεται για ενδυνάμωση μέσης; Σκέφτομαι για ραχιαίους φυσικά. Να κάνω κάθε μέρα κανα 5λεπτο; Άλλες; Μαους, γκόμενα έχεις καταντήσει με τις τόσες αλλαγές άβαταρ Γιαννη καθημερινα - δε παιζει καλυτερη ασκηση χωρις κιλα για ραχιαιους , κανει τους σταθεροποιητες τουμπανο ! ρε μλκς αφου σας εχω πει , μπερδευω ενα μοντερα με το αβαταρ που με ψαχνει να με μπαναρει 5
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι, είναι 2 φοβερές μάρκες. Η μία λέγεται "2 πορτοκάλια την ημέρα", η άλλη "1 ακτινίδιο την ημέρα". με χτυπάς σε ευαίσθητο σημείο, φρουκτόζη .... :/
Muchacho Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://imgur.com/a/EtnrA 4ωρες και 26 λεπτα 2
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 με χτυπάς σε ευαίσθητο σημείο, φρουκτόζη .... :/ what about her ?
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παίδες δεν είστε οι μόνοι με τα παντελόνια. Πάρτε τζιν με 3-5% ελαστάν ή πως στο διάολο το λένε.
giannakos94 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καμια γνωμη για κανα gym στα ιωαννινα παιζει? Vis vitalis?
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 νταξει καποια ατομα ειναι απλα ξεφτυλισμενοι ο βλακας που ειπα οτι του πηραν το μεταλιο γιατι ειχαν κανει λαθος και με εβαλαν σε αλλη κατηγορια πηγε και ειπε οτι ειμαι 31 και ειμαι σε αλλη κατηγορια για να βγει 3η θεση στην κατηγορια !! το τι δουλεμα εχει φαει απο τους αλλους δεν λεγετε
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 νταξει καποια ατομα ειναι απλα ξεφτυλισμενοι ο βλακας που ειπα οτι του πηραν το μεταλιο γιατι ειχαν κανει λαθος και με εβαλαν σε αλλη κατηγορια πηγε και ειπε οτι ειμαι 31 και ειμαι σε αλλη κατηγορια για να βγει 3η θεση στην κατηγορια !! το τι δουλεμα εχει φαει απο τους αλλους δεν λεγετε Προσωποποίηση της αρπαχτής του νεοέλληνα! Στο βωμό της δόξας πουλάει την τιμή του.... 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Επίσης, έχετε να προτείνετε υποκατάστατα σοκολάτας όταν με πιάνουν υπογλυκαιμίες? Πέρα από το μέλι τρώω και αποξηραμένα σύκα μερικές φορές. το ποιο ' υγιεινό ' που μπορεις να φας σε σοκολατα ειναι αυτο ριζογκογρετα με σοκολατα ! προσεχε για να μην παρεξηγηθω .. δεν ειναι υγιεινό ουτε ειναι για συνεχεια ! αν θελεις μια φορα να αντικαταστησεις σοκολατα τοτε αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να φας ! καλα απο γευση δεν υπαρχει , μπορω να αδειασω το σακουλακι σε 1 λεπτο ! αυτο το αβαταρ που λες γιαννη , δειχνει τον μικυ κρεμασμενο , τον κρεμαει ο ντοναλτ και απο κατω γραφει never trust a ftiend ! πολυ γαματο , πολυ αληθινο .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις