Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

gfx-logo-ryanair-header-205x26.gif FLIGHT RESERVATION NUMBER QED79Lico-flight-confirmed-29x29.gif FLIGHT STATUS CONFIRMED THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIR

THIS IS YOUR BOOKING CONFIRMATION, PASSENGER ITINERARY AND RECEIPT EMAIL. PLEASE CHECK YOUR FLIGHT(S) AND PASSENGER(S) DETAILS BELOW. gfx-empty-7x7.gif FLIGHT(S) DETAILS From Athens to Paphos (FR1200) gfx-empty-7x7.gif DEPART (ATH) 

Athens gfx-empty-7x7.gif ARRIVAL (PFO) 

Paphos gfx-empty-7x7.gifFri 03 Apr 2015

17:30hrs ico-arrow-flight-duration-40x40.gifFri 03 Apr 2015

19:05hrs gfx-empty-7x7.gif Book   ico-parking-25x25.gifAirport carpark ico-transit-25x25.gifAirport transfers ico-carhire-25x25.gifCar hire gfx-empty-7x7.gif

gfx-empty-7x7.gif From Paphos to Athens (FR1210) gfx-empty-7x7.gif DEPART (PFO) 

Paphos gfx-empty-7x7.gif ARRIVAL (ATH) 

Athens gfx-empty-7x7.gifMon 06 Apr 2015

15:30hrs ico-arrow-flight-duration-40x40.gifMon 06 Apr 2015

17:05hrs gfx-empty-7x7.gif Book   ico-transit-25x25.gifAirport transfers ico-default-25x25.gifReserved seating ico-default-25x25.gifPriority boarding

Koukou!

Σιγα μην περιμενα τον Σεπτεμβρη ,Legion  ερχομαστε και σε Κυπριακο εδαφος γιατι μπορουμε.

Αlex to νου σου θα γινει χαμος!

Πρέπει να έρθεις μέχρη την Κύπρο για να κυλιστείς στις λάσπες? :D

Τουλάχιστον θα έχει ζέστη τον Απρίλιο οκ θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να έρθεις μέχρη την Κύπρο για να κυλιστείς στις λάσπες? :D

Τουλάχιστον θα έχει ζέστη τον Απρίλιο οκ θα είναι.

Ειμαι γουρουνι το παραδεχομαι .

• Like 1
Δημοσ.

μετα τον γαμο θα κλεισω 1 ωρα μασαζ σε ολο το σωμα. Δν την παλευω.

Παντρεύεσαι;!  :huh:

------------------------------

Ξυπνάω, τρώω πρωινό, ζυγίζομαι. -1 κιλό; dafuck?!! Από που κι ως που με υπερθερμιδική διατροφή; Ξαναζυγίζομαι, τα ίδια. Μετριέμαι, έχω αύξηση σε στήθος, μπούτι, γάμπα, η κοιλιά στα ίδια. Από που διάολο τα έχασα; Μάλλον από το μυαλό, αν κρίνω από τη μαλακία που έκανα τις προάλλες με το κάρο και προκάλεσα 1,300€ ζημιά στη μηχανή.

2 ώρες μετά προπόνηση, τουαλέτα, ξαναζυγίζομαι, επεστράφη το χαμένο κιλό... ΟΚ, ήπια μισό λίτρο γάλα με πρωτείνη αλλά πήγα και τουαλέτα μετά (τα ένζυμα του γάλακτος κάνουν δουλειά) και πριν ζυγιστώ, πώς διάολο έγινε αυτό;

Η ζυγαριά πρέπει να είναι τόσο αξιόπιστη όσο και η κυβέρνηση  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα!!! Δυστυχως για μενα η ζυγαρια η καργιολ@ ειναι αξιοπιστη!! Αν μετα απο μια βδομαδα διατροφης δεν εχω χασει, νομιζω θα τη σπασω :P

Δημοσ.

Αχαχα σε καταλαβαίνω απόλυτα Γιάννη, κι εγώ τα ίδια τραβάω (διαφορές από μέρα σε μέρα ή και μέσα στην μέρα 1-1.5κιλό αλλά πίνω και άφθονο νερό οπότε εν μέρει δικαιολογείται).

@μαργαρίτα τι εννοείς να χάσεις;! Εσύ πρέπει να βάλεις... (& κιλά & τακούνια :P)

Δημοσ.

Έχουμε κανένα καλό άρθρο για το αν οι πολλές πρωτεΐνες βλάπτουν πουθενά, π.χ. επιβαρύνουν τα νεφρά?

Thanks!

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ καλος φυσιοθεραπευτης αυ τος που πηγα! δεν ειναι λαγονοκνημιαια ταινια! το αριστερο ποδι παταει λιγο προς τα εξω με αποτελεσμα να ειναι λιγοτερο γυμνασμενος ο εσω μυς της γαμπας και ο γλουτιαιος και για αυτο βγηκε αυτο!

ο βελονισμος κανει δουλεια αλλα ειναι λιγο περιεργη η αισθηση γιατι αν και δεν νοιωθεις το τρυπημα νοιωθεις την κραμπα που σου προκαλει :P

τελος ειπε οτι ανετα μπορω να τρεξω τον μαραθωνιο οποτε ολα καλα :D

• Like 4
Δημοσ.

Έχουμε κανένα καλό άρθρο για το αν οι πολλές πρωτεΐνες βλάπτουν πουθενά, π.χ. επιβαρύνουν τα νεφρά?

Thanks!

Ολα οταν γινονται σε υπερβολικο βαθμο βλαπτουν  αν πινεις νερο ολη την ωρα  και αυτο βλαπτει ...

• Like 3
Δημοσ.

@zak πρεπει να βαλω, μυικα ομως!! Τα 2 που πηρα σε 5 μερες ειναι σκετο λιπακι, αφου εκανα...μπακα!! Κ οχι δεν ειναι υπερβολη οντως τα πηρα ολα στη κοιλια! Πανε οι κοιλιακοι μου:( Αφου φοραγα χτες ενα tshirt κολλητο που εχω, και διαγραφοταν η μπακα! Με ειδε λεμε η γυμναστρια και με φωναζε ολη την ωρα γουρουνα :P

Κατι που χω να κανω αεροβια 10 μερες κατι που 5 μερες ετρωγα (οντως) σα γουρουνι... Δε θελει πολυ! Αλλα δεν αγχωνομαι ξερω οτι τωρα που επεστρεψα στη διατροφη μου θα τα χασω.

Σπεκτ μια χαρα ρε! Ολα καλα! Εγω εχω ραντεβου στις 4...

Να σας πω ρε παιδια η μεταξα στη γλυφαδα αρχιζει να μετραει απ τη πλευρα του αγ κωνσταντινου ; Δηλ το 11 που ειναι ο φυσικοθεραπευτης, ειναι κοντα, ξερει κανεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...