linkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ημουν 68 κιλα και εχω φτασει τα 70! Εαν θυμαμαι καλα οταν εβγαλα τα macros, τις θερμιδες που μπορουσα να φτασω ηταν 1-2 κιλα το μηνα. Τωρα να καθομαι να ζυγιζω μου φαινεται καπως..Το εχω κανει μερικες φορες για τη βρωμη , το γιαουρτι για να ξερω στο περιπου τι ποσοτητες πρεπει να τρωω. Ας πουμε το πρωι τρωω 80γρ βρωμη και το βραδυ 200γρ γιαουρτι με αμυγδαλα πριν κοιμηθω. Οποτε συνεχιζω με φαγητο και το προγραμμα που μου χει δωσει. Απλα εχω δει τοσες διαφορετικες νοοτροπιες ως προς τα σετ που λιγο το χασα.. Πυραμιδα,λιγες επαναληψεις, κατι αλλους που φτανουν τα max κιλα και μετα τα μειωνουν σταδιακα και κανουν μεχρι οσο μπορουν.. Και προσπαθω να δω τι πρεπει να ακολουθησω για το επιπεδο μου! Μετα ειχα διαβασει οτι οι εκτασεις στηθους ειναι "κακες" ασκησεις αφου δεν βαζεις περισσοτερα κιλα απ'οτι στις πιεσεις και για την μυικη υπερτροφια θες max κιλα..Διαφορα τετοια.. Για μενα δοκιμασε τα ολα και προσπαθησε να ακουσεις το σωμα σου. Ο καθενας ειναι διαφορετικος και το οτι κατι δουλεψε για μενα δεν σημαινει οτι θα δουλεψει και για σενα. Σημαντικο: σε περιπτωση που δοκιμασεις αναποδη πυραμιδα, κανε πολυ σοβαρο ζεσταμα μην παθεις καμια ζημια. Γνωστος μου εχει σκισει δικεφαλα ετσι.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εχουμε και λεμε. Τεταρτη Στρατιωτικες 1*5@47,5 1*5@50 1*4@52,5 Σημερα Αρσεις θανατου 1*5@100 1*5@110 1*3@117,5 Αυτη την εβδομαδα πρεπει να αγορασω επειγοντος κιλα... Και να τρωω σαν βοδι και μισο 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ή να αγοράσεις κιλά ή να αλλάξεις μοτίβο και να πας σε 8-12 επαναλήψεις ώστε να δουλέψεις και σε αντοχή τον μυ. Τόσο καιρό μόνο για δύναμη πας. --------------------------------------- Ανέλαβα ένα τεράστιο πρότζεκτ και τα πρωινά θα είναι κλεισμένα. Μετά δουλειά, οπότε προπονήσεις κατά τις 10+ που γυρίζω από δουλειά. Μέχρι πριν ήμουν τόσο κομμάτια που απλώς ξεραινόμουν κανά εικοσάλεπτο στον καναπέ πριν πάω για ύπνο, τώρα θα πρέπει να βγάζω προπόνηση. Ω, ρε, θα την ακούσουν τα γέρικά μου κόκκαλα
tony81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εχω ξεκινησει διατοφη! Δεν ειναι τελεια αλλα πολυ καλυτερη σε συγκριση με το παρελθον. Ημουν απο αυτους που τρωνε με το ζορι 2 φορες τη μερα οτι υπαρχει σπιτι.. Τωρα ειμαι στα 4-5 γευματα την ημερα. Εχω βαλει στη διατροφη μου βρωμη-τονο (οχι πολυ συχνα λογο υδραργυρου)-ταχινι-αυγα-cottage-γιαουρτι-φυστικοβουτηρο-κοτοπουλο (απο κρεας παντα ετρωγα) και προσπαθω για περισσοτερα λαχανικα. Εχω παρει και μια πρωτεϊνη thw 80 που προτεινατε εδω (σοκολατα λιγο γλυκια με γαλα) και πινω ενα σκουπ και μια μπανανα μετα την προπονηση, μονο για τοτε γιατι δυσκολευομαι να συμπληρωσω τα γευματα λογο τροπου ζωης. Παρόμοιο στυλ κ εγώ. Οπότε,όσο και αν θέλω. Εκεί η ζυγαριά..Μια βδομάδα να τρώω μέχρι να πεθάνω τιποτα, 2 μέρες με πολύ λίγο φαγητό πάλι τίποτα. Θέλω κ εγω να φτιάξω τη διατροφή μ η αλήθεια είναι (να σταματήσω τις καταχρήσεις). Κυρίως το πρωινό με ενδιαφέρει γτ τότε θα πηγαίνω γυμναστήριο (από την άποψη ότι μονο καφέ δεν γινεται). Αλλα, βρώμη? Τι είναι αυτό
Liverpool89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 γιαννη μονο αν εβγαζα ενα προγραμμα με δισετ ντροπ σετ θα το δοκιμαζα... Οπως κανω οταν κανω deload . Κυριακη Πιεσεις στηθους σε ισιο παγκο 3*5 μαζι με καμψεις 3*10 κωπηλατικης με μπαρα 3*5 μαζι με lat pull down 3*10 πιεσεις ωμων με αλτηρων 3*10 με τραπς ιδια κιλα ιδιες επαναληψεις chip ups 3*10 με real flyer εναλλαξ Καμψεις.δικεφαλλων μαζι με σφυρια 3*10 δευτερα Σκοουτ 5*5 RDL 3*10 τα διαλλειματα πολυ μικρα Powerclear μαζι με στρατιωτικες 5*3 back hypers 3*20 Γαμπες καψιμο Γαμπες καψιμο Τεταρτη Στρατιωτικες 3*5 μαζι με εκτασεις ωμων 3*10 pull ups 3*5 μαζι με κωπηλατικη με αλτηρες 3*10 Πιεσεις.στηθους σε επικλινη μαζι με ανοιγματα αλτηρων 3*10 Κωπηλατικη Tbar μαζι με facepull 3*10 dips αποτυχια μαζι με αλλη μια ασκηση τρικεφαλλων Παρασκευη Αρσεις θανατου 5*5 μαζι με τραπς. Εκτασεις τετρακεφαλλων drop set 3*15 leg cyrls 3*15 Γαμπες καψιμο Κοιλιακοι ut... Κατι τετοιο θα το εκανα για καναδυο μηνες ...αλλα να ναι βατο....
Adon1s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εμένα στο γυμναστήριο υπάρχει διατροφολόγος αλλά προς το παρόν δεν μπορώ ακόμα να πληρώσω για να αναλάβει να μου βγάλει διατροφικό πρόγραμμα . Προς το παρόν αρκούμαι στο να τρώω λιγότερο και καλύτερα , αλλά ΧΩΡΙΣ ακόμα να πέσει η ζυγαριά , οι γύρω μου λένε οτι αδυνάτισα εμφανώς ! Υπομονή και συνέχεια (στον 1ο μήνα ειμαι ακόμα εξάλλου ) Πάντως δε ξέρω αν σας συμβαίνει , αλλά στο 2-3βδόμαδο "διατροφής" (=εγκράτεια , οχι σαβούριασμα , και προσπάθεια για να μη φας γλυκά κλπ ) θα έρθει ενα Σαββατοκύριακο που θα πάω με την παρέα στην ταβέρνα και θα φάω όλο το κρεοπωλείο . Πιστεύω ενα διάλειμμα στο τόσο , επιβάλλεται .
Liverpool89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επιβαλλεται μην μασας, αλλα οχι ολα.να ναι πχ τηγανητα. Εγω χτες πηγα σε ταβερνα, λεω θελω μια πιατελα δυο ατομων, ημουν με την κοπελια, φερνει ολα στα καρβουνα φυσικα μια μπριζολα δυο κεφτεδες ενα στηθος κοτοπουλο, λεω αυτα ειναι για δυο ατομα, φερε ακομα δυο μπριζολες, ρυζι εχεις; οχι .. φερε αυτα που σου ειπα, μαρουλοσαλατα, φετα ψητη με καυτερη. Η κοπελα μου εφαγε ενα κεφτε και λιγο στηθος και δυο μπουκες μπριζολες που της εδωσα εγω, τα αλλα ολα εγω. Αποψη μου κανε ενα δικο σου πλανο, σημειωνε πχ αυτη την εβδομαδα τι θα φας, μετα δες σου αρκουν το κρατας με εναλλαγες δεν σου κανει προσθετεις αφαιρεις... 2
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τις τελευταίες μέρες εγώ το έχω πεθάνει στην διατροφή, όσο πιο καλά μπορώ. Το κακό είναι πως βγαίνουν πολλά τα λεφτά ρε παιδιά. Βέβαια ψωνίζω τα πάντα απο Βερόπουλο κάτι που σίγουρα δεν είναι κι ότι το σωστότερο για χαμηλές τιμές. Γιαούρτια, βρώμη, αυγά, κίτρινο τυρί, φακές, φασόλια, ρύζι και τίποτα κατεψυγμένα λαχανικά είναι τα στάνταρ που αγοράζω. Απο εκεί και πέρα κρέας μέχρι τώρα ήμουν με ότι είχα απο την μάνα μου (αρκετό αλλά αρχίζει να τελειώνει). Το θέμα δεν είναι μόνο οι τιμές αυτές καθ'αυτές των απο πάνω αλλά κι οι ποσότητες που καταναλώνω που είναι μεγάλες.. Και κάτι φθηνότερο απο τα παραπάνω και καλύτερο δεν νομίζω πως μπορώ εύκολα να βρώ απο άποψης macros. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 30 αυγά στα lidl μόνο 3.33€, πήρα 4 πακετάκια, με κοιτούσαν ως abnormal και γω τους έλεγα χριστός ανέστη και του χρόνου 5
alex_000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες μέρες εγώ το έχω πεθάνει στην διατροφή, όσο πιο καλά μπορώ. Το κακό είναι πως βγαίνουν πολλά τα λεφτά ρε παιδιά. Βέβαια ψωνίζω τα πάντα απο Βερόπουλο κάτι που σίγουρα δεν είναι κι ότι το σωστότερο για χαμηλές τιμές. Γιαούρτια, βρώμη, αυγά, κίτρινο τυρί, φακές, φασόλια, ρύζι και τίποτα κατεψυγμένα λαχανικά είναι τα στάνταρ που αγοράζω. Απο εκεί και πέρα κρέας μέχρι τώρα ήμουν με ότι είχα απο την μάνα μου (αρκετό αλλά αρχίζει να τελειώνει). Το θέμα δεν είναι μόνο οι τιμές αυτές καθ'αυτές των απο πάνω αλλά κι οι ποσότητες που καταναλώνω που είναι μεγάλες.. Και κάτι φθηνότερο απο τα παραπάνω και καλύτερο δεν νομίζω πως μπορώ εύκολα να βρώ απο άποψης macros. 1) Παράτα τα macros 2) Βάσισε τους υδατάνθρακες σου πάνω σε μαύρο / άσπρο ρύζι, μαύρα μακαρόνια και πατάτες 3) Βάσισε την πρωτεΐνη σου σε μπούτι κοτόπουλο, milk, άπαχο χοιρινό και σπανιότερα μοσχάρι. 4) από λαχανικά πολύ χωριάτικη σαλάτα.. παράτα τα πιο ακριβά. Από φρούτα βασίσου σε apples και πορτοκαλια 5) μην ασχολείσαι με συμπληρώματα γίνεσαι πολύ άνετα τούμπανο με ελάχιστο κόστος. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από alex_000 4
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ποιά τμήματα στο χοιρινό είναι άπαχα -πλην το ψαρονέφρι;
alex_000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 pork loin http://en.wikipedia.org/wiki/Pork_loin η χοιρινή loutza όπως το λένε εδώ. Λες τον χασάπη να καθαρίσει το λίπος όταν στο κόβει, το λίπος είναι γύρω γύρω όχι μέσα έχει ελάχιστο λίπος καθαρισμένο 1
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δήμητρα έκανα μεγάλη βλακεία που δεν πήγα lidl αυτή την εβδομάδα να πάρω.. Απο ρύζι τι είδος προτιμάτε; Την πρωτείνη ως έχει τώρα την βασίζω σε γιαούρτια κι αυγά. Το θέμα είναι πως δεν φτάνει πολλές φορές. Στεναχωριέμαι που το λιώνω στο gym και τρώω 1900+-200 θερμίδες ενώ έπρεπε να είμαι στις 2500 για να δώ αποτελέσματα... Τέσπα κάπως θα την βγάλω. Έχει μπεί το μικρόβιο πλέον και δεν μου φεύγει..
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τρώω μπασμάτι και πλιγούρι που τα παίρνω περίπου 2.50€/κιλό από τη λαϊκή. γενικά, ψάξου να βρεις οικονομικές τιμές και προσφορές.
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μακαρόνια μελισσανίδη, μακαρόνια. Φτηνά και καλά μάκρος. Ειδικά τα μαύρα είναι και πολύ θρεπτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις