Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σαλατες.....

Φοβάμαι μην ερεθίζεται το έντερο αλλά είναι μια λύση ναι ;)

Τρως κανονικο ταπερ με πχ κοτα ρυζι μπροκολο

Το μεσημεριανό μου :P

Δημοσ.

Φοβάμαι μην ερεθίζεται το έντερο αλλά είναι μια λύση ναι ;)

Το μεσημεριανό μου :P

μπορείς να φας το ίδιο και στο δεύτερο γεύμα σου, 

εγω 3ο και 4ο καμιά φορά τρώω το ίδιο με γραμμάρια που να με καλύπτουν 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα gym μετά από ξύπνημα στις 7 και 5ώρο ύπνο + νηστικός 8 ώρες ! Έκανα το προκαθορισμένο 3 reps @ 137,5 στο squat (είχα άλλη μία) και μετά από 3 σετάκια front squat έσκασα και μονή pause front squat στα 90.

Μην ξανακούσω θέλω κάτι πριν το gym για ενέργεια  :P

• Like 1
Δημοσ.

αφου τα εκανες αυτα 8 ωρες νηστικος αν ειχες φαει καλα πριν πας ,  θα ειχες 1-2 επαναληψεις συν σε ολα και δεν το ξερεις !

• Like 2
Δημοσ.

Eχετε αντικαταστήσει τη ζάχαρη με κάποιο υποκατάστατο; Αν ναι, με ποιο;

Μέλι, σταφίδες, αποξηραμένα σύκα..

Δημοσ.

Γεια σας μαγκες,

Σε κανα μηνα σκεφτομαι να παρω πρωτεινη (ON 100% whey).(Οποτε αυτη την στιγμη δεν παιρνω τιποτα..)

Ειχα ακουσει που ενας φιλος μου επαιρνε παλια αμινοξεα (σε χαπια) κατα την διαρκεια της ημερας αλλα και bcaa. Υπαρχει καποιος που να ξερει να μου εξηγησει μερικα πραγματα περι αμινοξεων και ποτε πρεπει να παιρνεις κτλ? Θα κανει διαφορα αν παρω και αμινοξεα μαζι με την πρωτεινη?

• Moderators
Δημοσ.

Η καλύτερη στιγμη να τα παίρνεις είναι Αφού πέρασεις μερικά χρόνια στα γυμναστήρια, διαβάσεις αρκετά πράγματα για διαστροφη , πειραματιστείς με την διατροφή και την προπόνηση σου και αφού έχει φτάσει στο ταβάνι και θες να πας σε αγώνες..

Κάντε καλη προπόνηση, φάτε καλύτερα και αφήστε τις μαλακιες..

Δημοσ.

Η καλύτερη στιγμη να τα παίρνεις είναι Αφού πέρασεις μερικά χρόνια στα γυμναστήρια, διαβάσεις αρκετά πράγματα για διαστροφη , πειραματιστείς με την διατροφή και την προπόνηση σου και αφού έχει φτάσει στο ταβάνι και θες να πας σε αγώνες..

Κάντε καλη προπόνηση, φάτε καλύτερα και αφήστε τις μαλακιες..

Προφανως αν δεν τρως δεν εχει νοημα να παιρνεις ουτε καν πρωτεινη.Αλλα προφανως δεν μπορεις να τρως 8 φορες την μερα. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω. Τρωω 5 φορες την ημερα, και οσο περναει ο καιρος προσεχω ακομα περισσοτερο το τι τρωω. Μερικα συμπληρωματα βοηθανε παρα πολυ αν δεν μπορεις να φας επαρκως. Πχ εγω ειμαι φοιτητης,  δεν μπορω να ειμαι στην κουζινα ολη την ωρα να μαγειρευω, γι αυτο μαζι με τις 5 φορες που τρωω την ημερα θελω να συμπληρωνω μερικες πρωτεινες για παρω το ποσο που χρειαζομαι κανονικα. Ηρθε τωρα ο αλλος που το πιο πιθανο ειναι οτι πλακωνεται στις κρεατινες και αυξητικες να μου την πει εμενα...Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο, αν δεν ξερεις να απαντησεις απλα μην απαντας.

Παμε παρακατω, περιμενω απαντηση απο καποιον που εχει να δωσει στοχευμενη απαντηση σε αυτο που ρωτησα.

Δημοσ.

[...[ Ηρθε τωρα ο αλλος που το πιο πιθανο ειναι οτι πλακωνεται στις κρεατινες και αυξητικες να μου την πει εμενα...[...]

Δεν ξέρω να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά, sorry κιόλας, λες μαλακίες.

Δημοσ.

Κατσε ρε συ wizzy  και γω υπερ σπεκτ ειμαι λογο του οτι ειμαστε μια παρειτσα εδω , γραφει συνεχεια , ξερουμε ο ενας τον αλλον κτλ κτλ  ομως για να λεμε και του στραβου το δικιο οταν ερχεται καποιος και λεει ευγενεστατα

''Υπαρχει καποιος που να ξερει να μου εξηγησει μερικα πραγματα περι αμινοξεων και ποτε πρεπει να παιρνεις κτλ''
και παιρνει σαν απαντηση '' φατε καλα , γυμναστειτε και αφηστε τις μαλακιες ε λογικο ειναι να αρπαχτει καπου , ουτε εσενα θα σου αρεσε , να ειμαστε σωστοι ! απο μενα αυτα  - συνεχιστε ..

Δημοσ.

αφου τα εκανες αυτα 8 ωρες νηστικος αν ειχες φαει καλα πριν πας ,  θα ειχες 1-2 επαναληψεις συν σε ολα και δεν το ξερεις !

Λογικό επιχείρημα αλλά επειδή με ξέρω καλύτερα από όλους -λογικό επίσης- δεν θα είχα σημαντική διαφορά. Με είδα εξάλλου και άλλες φορές που είμαι και με φουλ ύπνο και φαγητό ΄και παρ' όλα αυτά αποδίδω κατώτερα του αναμενόμενου.

Προφανως αν δεν τρως δεν εχει νοημα να παιρνεις ουτε καν πρωτεινη.Αλλα προφανως δεν μπορεις να τρως 8 φορες την μερα. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω. Τρωω 5 φορες την ημερα, και οσο περναει ο καιρος προσεχω ακομα περισσοτερο το τι τρωω. Μερικα συμπληρωματα βοηθανε παρα πολυ αν δεν μπορεις να φας επαρκως. Πχ εγω ειμαι φοιτητης,  δεν μπορω να ειμαι στην κουζινα ολη την ωρα να μαγειρευω, γι αυτο μαζι με τις 5 φορες που τρωω την ημερα θελω να συμπληρωνω μερικες πρωτεινες για παρω το ποσο που χρειαζομαι κανονικα. Ηρθε τωρα ο αλλος που το πιο πιθανο ειναι οτι πλακωνεται στις κρεατινες και αυξητικες να μου την πει εμενα...Ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο, αν δεν ξερεις να απαντησεις απλα μην απαντας.

Παμε παρακατω, περιμενω απαντηση απο καποιον που εχει να δωσει στοχευμενη απαντηση σε αυτο που ρωτησα.

Μα ποιός σου είπε να τρως 8 φορές ? Τρώγε όσες σε βολεύει με τις ανάλογες θερμίδες φυσικά...τόσο απλό.

Κι εγώ φοιτητής είμαι φίλε και στην κουζίνα άντε να κάθομαι κανά 3ωρο max/βδομάδα.

Γεια σας μαγκες,

Σε κανα μηνα σκεφτομαι να παρω πρωτεινη (ON 100% whey).(Οποτε αυτη την στιγμη δεν παιρνω τιποτα..)

Ειχα ακουσει που ενας φιλος μου επαιρνε παλια αμινοξεα (σε χαπια) κατα την διαρκεια της ημερας αλλα και bcaa. Υπαρχει καποιος που να ξερει να μου εξηγησει μερικα πραγματα περι αμινοξεων και ποτε πρεπει να παιρνεις κτλ? Θα κανει διαφορα αν παρω και αμινοξεα μαζι με την πρωτεινη?

Ναι φίλε...μπορώ να σου εξηγήσω ό,τι θες περί αμινοξέων αλλά καλώς η κακώς με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις ελειπείς γνώσεις οπότε στον βρόντο θα πάμε. Η σύντομη απάντηση είναι Φτιάξε μία διατροφή σωστή. Αν νομίζεις ότι κάνεις ήδη πόσταρέ την αλλιώς αναθεώρησε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...