Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@haris... Απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου. Τωρα αν θες να το κανεις, μαζι σου.

Και στο φορουμ που σου παρεθεσε ο spect τα ιδια θα σου πουν.

Δε γινεται απ τη μια να ψαχνεσαι για αμινοξεα κ απ την αλλη να λες θα φαω ο,τι υπαρχει.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Διατροφης :P

στη συγκεκριμενη φαση οτι και να κανεις καλο ειναι..

κανε βαρη και συνδυασε και αεροβιο, φτιαξε λιγο τη διατροφη σου και κανε υπμονη! το σωμα σου θα διορθσει τα υπολοιπα απο μονο του!

• Like 2
Δημοσ.

Κατσε ρε συ wizzy [...]

Καμία διαφωνία. Απλά, από το "αρπάζομαι γιατί δεν μου απαντούν" στο "εξαπολύω κατηγορίες ότι κάποιος που δεν ξέρω παίρνει διάφορα", ε, όπως και να το κάνεις, απέχει παρασάγγας...

Δημοσ.

Ακη γαμας..

Ερωτηση συνδυαζονται τα super set με drop set;;

Εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω...

που χάθηκες εσύ; σε έφαγε ο έρως ή η δουλειά; 

Δημοσ.

Ολα..,,,χαχαχαχα..

Αλλα οι προπονησεις προπονησεις κανονικοτατα...

Εγω αποδιδω καλυτερα οταν μετα απο δωδεκα ωρες δουλεια παω στα καπακια για ποδια.

Εκεινη τη μερα ειχα τρελαθει.. δεν επαιρνα ανασα..

Με βλεπει ο αδερφος μου καλα κανεις αυτα τα κιλα σκουοτ 90 του λεω εξι μπορω να βγαλω.. με κοιταει, φορτωνω τα εκατο και εβγαλα πεντε...

Χαχάχα γελουσα που εμεινε με το στομα ανοιχτο..

Μαους γι αυτο που ρωτησε τι λες και αν εχεις και καποιο προγραμματακι τετοιου τυπου να το κανω αυτη την εβδομαδα που ελεγα να κανω deload αλλα μαλλον θα ναι overload

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα, ο όρος "δυνατή προπόνηση" πήρε άλλο νόημα...

Μειώσαμε μεν την απόσταση σε σχέση με την προηγούμενη φορά, αλλά την κάναμε λες και μας είχαν βάλει νέφτι στον κώλο...! Συγκεκριμενα:

Απόσταση: 107,43χλμ

Διάρκεια: 4 ώρες και 9 λεπτά

Μέση ταχύτητα: 26χλμ/ώρα (!!!)

Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είναι ο πιο υψηλός μέσος όρος ταχύτητας που έχω πετύχει μέχρι σήμερα, σε αποστάσεις άνω των 100χλμ. Βγήκε και το πρόγραμμα για ποδηλασίες Μαρτίου και Μαΐου, θα σας τα γράψω πιο μετά που θα τα βάλω κάτω αναλυτικά.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ναι Γιαννη. Εχω διαφορα θεματα στο κεφαλι μου οποτε το να βαζω εξτρα πραγματα δεν ειναι οτι καλυτερο. Μολις ξεμπερδεψω και επανελθω σε νορμαλ κατασταση θα επανελθω σε χορτοφαγια! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...