aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ένα δίκιο μπορεί να το έχεις. Είναι και το πως νιώθω πιο άνετα όμως. Ειδικά στην κοιλιά είναι φανερό πως έχω και πρέπει να φύγει. Είμαι σε καλό δρόμο όμως κι αυτό φάινεται στον καθρεύτη απο την πρώτη βδομάδα. Αν έβλεπα πως είχα θέμα ενέργειας δεν θα το επιχειρούσα κάν όμως προς το παρόν όλα καλά.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ένα δίκιο μπορεί να το έχεις. Είναι και το πως νιώθω πιο άνετα όμως. Ειδικά στην κοιλιά είναι φανερό πως έχω και πρέπει να φύγει. Είμαι σε καλό δρόμο όμως κι αυτό φάινεται στον καθρεύτη απο την πρώτη βδομάδα. Αν έβλεπα πως είχα θέμα ενέργειας δεν θα το επιχειρούσα κάν όμως προς το παρόν όλα καλά. Και γω φοβόμουν το θέμα κοιλιάς. Και στο recomp έχω αρχίσει να καθαρίζω πρώτα από κοιλιά !!!! (άρχισαν να αχνοφαίνονται κοιλιακοί) το σώμα σου θα αποφασίσει από που θα χάσει λίπος. Το θέμα είναι ότι γραμμώνεις...τι θα γραμμώσεις; κόκκαλα ή ισχνά μυάκια; 2
bosei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ένα δίκιο μπορεί να το έχεις. Είναι και το πως νιώθω πιο άνετα όμως. Ειδικά στην κοιλιά είναι φανερό πως έχω και πρέπει να φύγει. Είμαι σε καλό δρόμο όμως κι αυτό φάινεται στον καθρεύτη απο την πρώτη βδομάδα. Αν έβλεπα πως είχα θέμα ενέργειας δεν θα το επιχειρούσα κάν όμως προς το παρόν όλα καλά. Κοίτα για recomp αν θες. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δήμητρα γιατί υποθέτεις πως δεν έχω καθόλους μύες; Αν ήταν αυτό το θέμα θα ήξερα απο μόνος μου πως αυτό που επιχειρώ να κάνω είναι λάθος. Τέλος πάντων αυτό που επιχειρώ όπως προείπα δεν θα διαρκέσει πολύ ούτως ή άλλώς κι αργά η γρήγορα θα επιστρέψω στο bulk. Περί recomp δεν έχω εμπειρία κι αν μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ακριβώς λειτουργεί (χάνω λίπος, κερδίζω μύες απο την πρώτη ματιά που έριξα σε google), θα βοηθούσε.
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Φροντίζεις να μη χάσεις κιλά ούτε να βάλεις κιλά και συνεχίζεις να γυμνάζεσαι έντονα. Το σώμα από τη στιγμή που θα χτίσει μυς είναι αναγκασμένο να κάψει λίπος -αφού είσαι στα ίδια κιλά. Να ξες όμως ότι πάει αργά το πράμα. Θέλει υπομονή και σκληρή γυμναστική με βάρη. καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, θέλω καύση λίπους επειγόντως λέμε. Το θέμα είναι το εξής, κάνω προπόνηση 6/εβδομάδα (τώρα ξεκίνησα), και ταυτόχρονα κάνω μια υποτυπώδη διατροφή. Υγιεινά τίποτα από έξω φρούτα κλπ. Το θέμα μου είναι το εξής, τρέξιμο δεν κάνω καθόλου, θα έπρεπε? Ίσως αν έκανε hiit να είχα καλύτερο αποτέλεσμα? Το ΗΙΙΤ είναι διαφορετικό από το τρέξιμο, όχι απαραίτητα καλύτερο. 1
bosei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δήμητρα γιατί υποθέτεις πως δεν έχω καθόλους μύες; Αν ήταν αυτό το θέμα θα ήξερα απο μόνος μου πως αυτό που επιχειρώ να κάνω είναι λάθος. Μην το λες...Και εδώ και αλλού, σε άλλα forum ξεπροβάλλουν παιδιά που δεν έχουν ιδέα, είναι 1,80 και 70 κιλά και λένε θέλω να γραμμώσω. Θέλω να πω δεν ξέρουν όλοι πως πάει το πράγμα... Τέλος πάντων αυτό που επιχειρώ όπως προείπα δεν θα διαρκέσει πολύ ούτως ή άλλώς κι αργά η γρήγορα θα επιστρέψω στο bulk. Περί recomp δεν έχω εμπειρία κι αν μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ακριβώς λειτουργεί (χάνω λίπος, κερδίζω μύες απο την πρώτη ματιά που έριξα σε google), θα βοηθούσε. Στο recomp μένεις στις θερμίδες συντήρησης, άρα δεν παίρνεις ούτε χάνεις βάρος και αργά και υπομονετικά βάζεις μυς και χάνεις λίπος. Φυσικά η διατροφή εδώ πρέπει να είναι on point μιάς και δεν είναι ούτε διατροφή απευθείας για χάσιμο λίπους όπου απλά ρίχνεις θερμίδες και φεύγει, ούτε υπερθερμιδική που αν είσαι αρχάριος βάζεις μυς με το στανιό.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Φροντίζεις να μη χάσεις κιλά ούτε να βάλεις κιλά και συνεχίζεις να γυμνάζεσαι έντονα. Το σώμα από τη στιγμή που θα χτίσει μυς είναι αναγκασμένο να κάψει λίπος -αφού είσαι στα ίδια κιλά. Να ξες όμως ότι πάει αργά το πράμα. Θέλει υπομονή και σκληρή γυμναστική με βάρη. Το ΗΙΙΤ είναι διαφορετικό από το τρέξιμο, όχι απαραίτητα καλύτερο. είναι η πιο αργή διαδικασία και ενδείκνυται για μας τα λιπώδη γυναικάκια που δεν ρισκάρουμε να βάλουμε λίπος σε περίοδο όγκου. Κανένας μας δεν έχει καθόλου μυς, αλλά αν δεν τους γυμνάζεις/τρέφεις σωστά αυτοί πως θα μεγαλώσουν;
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έχεις το δίκιο σου bosei. Στην περίπτωσή μου, μιλάμε για 1,73 κι 77 κιλά for the record. Καλή φάση ακούγεται το recomp. Έτσι κι αλλιώς απο άποψης διατροφής και γυμναστικής πλέον είμαι συνηθισμένος και δεν έχω και θέμα. Θέλει σκέψη βέβαια αν θα το υιοθετήσω. Δήμητρα εδώ κι 6 μήνες ήμουν σε bulk. Δεν ξέρω γιατί σου έχει μπεί η ιδέα πως είμαι σε νηπιακό στάδιο.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έχεις το δίκιο σου bosei. Στην περίπτωσή μου, μιλάμε για 1,73 κι 77 κιλά for the record. Καλή φάση ακούγεται το recomp. Έτσι κι αλλιώς απο άποψης διατροφής και γυμναστικής πλέον είμαι συνηθισμένος και δεν έχω και θέμα. Θέλει σκέψη βέβαια αν θα το υιοθετήσω. Δήμητρα εδώ κι 6 μήνες ήμουν σε bulk. Δεν ξέρω γιατί σου έχει μπεί η ιδέα πως είμαι σε νηπιακό στάδιο. Καλά ντε μη με δείρεις κιόλας μεταξύ μας, δεν το λες και προχωρημένο
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν είπα οτι είμαι προχωρημένος πουθενά. Απλά για καθαρούς μύες πιστεύω πως ανα εξάμηνο/εννιάμηνο είναι καλύτερα να γίνεται κι ένα cut. Αν με ενδιέφερε ο όγκος και μόνο δεν θα το σκεφτόμουν. Αν τα ήξερα όλα ούτε θα ρωτούσα πράγματα όλο αυτόν τον καιρό ούτε τίποτα. Μαθαίνω. Απλά κάποια πράγματα πιστεύω πως είμαι σε θέση να τα διαχειρίζομαι όλο και καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.
alex_000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δήμητρα γιατί υποθέτεις πως δεν έχω καθόλους μύες; Αν ήταν αυτό το θέμα θα ήξερα απο μόνος μου πως αυτό που επιχειρώ να κάνω είναι λάθος. Τέλος πάντων αυτό που επιχειρώ όπως προείπα δεν θα διαρκέσει πολύ ούτως ή άλλώς κι αργά η γρήγορα θα επιστρέψω στο bulk. Περί recomp δεν έχω εμπειρία κι αν μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ακριβώς λειτουργεί (χάνω λίπος, κερδίζω μύες απο την πρώτη ματιά που έριξα σε google), θα βοηθούσε. Φίλε το πόσο μυικό ιστό έχεις μόνο εσύ το ξέρεις, και κανείς δεν λέει αν έχεις η δεν έχεις. Σε γενικές γραμμές όμως όσοι ασχολούνται λίγο καιρό ( λιγότερο από 2 χρόνια) υπερεκτιμούν το πόσο μυική μάζα έχουν. Αυτό σε συνδιασμό με την λέξη "γράμμωση" που χρησιμοποιείς. Κάνω γράμμωση δεν σημαίνει είμαι υποθερμιδικά ή χάνω λίπος. Γράμμωση σημαίνει ρίχνω το λίπος μου αρκετά χαμηλά για να φανεί γραμμωμένη η μυική μάζα από κάτω. Εκτός σπάνιων περίπτώσεων κάποιος που ασχολείται μόλις ένα χρόνο δεν έχει αρκετή μυική μάζα για να γραμμώσει χωρίς να μείνει πετσί και κόκκαλο. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν είπα οτι είμαι προχωρημένος πουθενά. Απλά για καθαρούς μύες πιστεύω πως ανα εξάμηνο/εννιάμηνο είναι καλύτερα να γίνεται κι ένα cut. Αν με ενδιέφερε ο όγκος και μόνο δεν θα το σκεφτόμουν. Αν τα ήξερα όλα ούτε θα ρωτούσα πράγματα όλο αυτόν τον καιρό ούτε τίποτα. Μαθαίνω. Απλά κάποια πράγματα πιστεύω πως είμαι σε θέση να τα διαχειρίζομαι όλο και καλύτερα όσο περνάει ο καιρός. όλοι μας μαθαίνουμε, κανείς δεν γεννήθηκε με γνώσεις..
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Νικομ, μπορείς να μας δείξεις την όμορφη γαμπούλα σου χαλαρή; άκυρο , είχα που πατάω το αριστερό το δεξί πατάει κάτω, πάρε αυτή γιατι θα το ξεχάσω next time λολ 2
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 θα το έχω υπόψιν μου next time εντάξει, respect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις