Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

36 δευτερολεπτα!  πρεπει να χει ξενερωσει η ροντα. Κανει τοσο προπονηση για 1 λεπτο δουλεια :P 

Δημοσ.

Πήγα, που λέτε, σήμερα να τρέξω το συνηθισμένο μου 25-30' στο διάδρομο. Όνειρο θερινής...ημέρας! Περπάτησα για ζέσταμα 5', έτρεξα 15' και τέλος. Περπάτησα αλλά 10' για αποθεραπεία και πάπαλα. Ζέστη και υγρασία, τρελός συνδυασμός! Απόδοση στο 1/2 και πάλι καλά να λέω.

• Super Moderators
Δημοσ.

36 δευτερολεπτα!  πρεπει να χει ξενερωσει η ροντα. Κανει τοσο προπονηση για 1 λεπτο δουλεια :P

είχε και "χειρότερα" νομίζω, 14-15 secs :P

• Moderators
Δημοσ.

είχε και "χειρότερα" νομίζω :P

το κ αλυτερο της (νομιζω ειναι και γενικα το πιο γρηγορο στις γυναικες) ειναι 10"

Δημοσ.

Παιδιά εξηγήστε μου κάτι που προφανώς δεν το έχω καταλάβει σωστά. Αν φάω για παράδειγμα μία μπριζόλα ή ένα λουκάνικο με 25γρ. λίπος, αυτό σημαίνει ότι θα αποθηκευτεί στον οργανισμό σαν λίπος (αυτά τα 25γρ.) ή κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

Παιδιά εξηγήστε μου κάτι που προφανώς δεν το έχω καταλάβει σωστά. Αν φάω για παράδειγμα μία μπριζόλα ή ένα λουκάνικο με 25γρ. λίπος, αυτό σημαίνει ότι θα αποθηκευτεί στον οργανισμό σαν λίπος (αυτά τα 25γρ.) ή κάνω κάτι λάθος;

θα πάρει τη θέση που τους αρμόζει..τις λιπαποθήκες σου 

• Like 1
Δημοσ.

Και για να κάψει κάποιος αυτό το λίπος πρέπει να κάνει αερόβια, σωστά;

η  να κάψεις την μπριζόλα με αυτήν από πάνω   ..

• Like 1
Δημοσ.

δεν πρεπει να ναι τοσο απολυτα τα πραγματα

Δηλαδη αν φας μισο κιλο λιπος θα μπει αυτο το μισοκιλο στο σωμα μας.σε λιπος δεν το νομιζω.. απλα θα αποθηκευτει το ενα ποσοστο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...